نوشته اصلی توسط
dv1397
میشه یکی صادقانه بدون اینکه بهش بربوخوره من رو راهنمایی کنه؟
آیا تو کانادا میشه بدون اینکه ایرانی ها دور آدم را احاطه کنن، راحت زندگی کرد.
ببینید، خارجی ها وقتی می فهمن کجایی هستم، طبیعتا من را می برن سمت بقیه ایرانی ها. این برای من خیلی ناخوشاینده. طبعا جایی مثل کانادا که ایرانیان زیادی داره، این اتفاق بیشتر می تونه بیفته. نمی گم ایرانی ها بدن، یا من برم سمتشون که بهشون بی احترامی کنم. بیشتر خارجی ها هستن که می فهمن کجایی هستم بلافاصله فکر بردن من پیش بقیه ایرانی ها به ذهنشون می رسه. دنبال کار که می گردم پاسپورت می خوان، و بعد هر چی ایرانی تو شهره می آرن پهلوم.
من راه حل هایی به ذهنم رسیده، مثلن می گم ماله یه کشور دیگه هستم. اسم مستعار استفاده می کنم. تو کانادا سریع درخواست تغییر نام رسمی می دم.
آیا از ایرانیان اونجا، تو این فاروم کسی هست مثل من فکر کنه و تونسته باشه با این مشکل کنار بیاد. تجاربش. چه جوری حلش کرده. بعضی ها بهم می گم کانادا اینطوری که فکر می کنی نیست. کاری بهت ندارن. اذیت نمی شی. آیا واقعا درسته. ببینید جاهای خیلی ارزونتر هست که ایرانیان کمتر داره. متاسفانه اقامت راحتی ندارن.
اکثر شماها، حضور زیاد ایرانیان تو کانادا را یه موهبت می دونید. با هزینه هاش هم کنار می آید. برای من اینکه فاکتور خیلی منفی محسوب میشه. بنابراین نمی تونم انگیزه ای که شما دارین را داشته باشم.
بعید می دونم کسی از حرفهام ناراحت نشه. نمی دونم چطور بپرسم که جواب را محترمانه بگیرم. نمی تونم بیام حضورا کانادا را تست کنم، خیلی گرونه. لطفا کسانی که خیلی با ایرانی ها هستید، اصلن سوال من را نخونین و بیخیال شین، حرف زشت هم برام نفرستین.
ببینید، ایرانیانی هستن تو کانادا، اسمشون را گذاشتن نیکولاس. من دارم سوالم را برای اونها می پرسیم. اگه زن بچه ایرانی دارین و صبح تا شب با ایرانی هستید، خواهشا اصلن سوال من از شما نبود. بزارین اونی که مثل خودم فکر می کنه راهنماییم کنه.
اگر اکثریتتون یه جور فکر می کنید، جلوی خوشبختی یک نفر دیگه را نگیرین. من هم برای بهتر کردن زندگیم دارم خیلی هزینه می کنم.
مثلن دوستهای من رفتن کانادا آمریکا، الان جایی کار می کنن که 70% کارمندهاش ایرانی هستند. همین باعث میشه من فکر رفتن به کشورهایی بکنم که هیچ وقت به آدم اقامت نمی دن. اگه ناراحت میشین، جواب ندید. مطمئنم کسانی هستند درک کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)