دوستان با توجه به اینکه شرکت CKGS الان کارای ویزا رو انجام میده الان کسی میدونه تکلیف تاییدیه تحصیلی چی میشه؟ باید واسه ckgs جداگانه بفرستیم؟ یا همون مال دارالترجمه رو بهشون نشون بدیم کافیه؟ این شرکت کد پستی هم تو سایتشون نذاشتن آخه.
دوستان با توجه به اینکه شرکت CKGS الان کارای ویزا رو انجام میده الان کسی میدونه تکلیف تاییدیه تحصیلی چی میشه؟ باید واسه ckgs جداگانه بفرستیم؟ یا همون مال دارالترجمه رو بهشون نشون بدیم کافیه؟ این شرکت کد پستی هم تو سایتشون نذاشتن آخه.
سلام دوستان
در این فرآیند گرفتن تاییدیه تحصیلی اول باید به پست بانک مراجعه کنیم؟
من مدرک کارشناسیم رو هنوز نخریدم، بهم گفتن الان اگر استعلام کنن میزنه تعهد دارم، آیا کسی اطلاع داره؟ و اگر تجربه مشابهی بوده لغو تعهد چهقدر زمان میبره تو سامانه سجاد؟
من برای کارشناسی دوم اقدام کردم در ایتالیا، آیا سفارت ترجمه کارشناسی اول من در ایران رو ازم میخواد؟
ممنونم.
دوستان من مدارک دبیرستانم مهر آموزش پرورش منطقه رو داره ، ترجمه هم شده تائیدات هم دارم نیازه ببرم آموزش پرورش کل دوباره تائید بشه ؟؟
این مرحله انقدر استرس درست کرد برای من که باورم نمیشه. تازه هنوز اصل کار ترجمه و تایید مونده
اول اینکه بین تمام دوستانم، من تنها کسی بودم که ریز نمرات دیپلم و پیش رو بین مدارک نداشتم. سعی کردم از دانشگاه بگیرم (حدس میزنم که داشته باشن) ولی هیچ کس جواب درستی بهم نداد هر چقدر تماس گرفتم
رفتم سراغ مدرسه. اول بهم گفتن که چون ده سال از قضیه گذشته مدارک رو ندارن و باید یرم سراغ آموزش و پرورش. وقتی با آموزش و پرورش تماس گرفتم، گفتن که مدرسه سر جاش هست و باید برم سراغ خودشون. دوباره زنگ زدم مدرسه، با کلی منت گفتن که یک نگاهی می کنند. بعد یک روز رفتم سراغشون. گفتم وقت ندارم، ترجمه خیلی طول می کشه، کارم واجبه
دو تا کارنامه رو بهم دادن که امضا و مهرش کپی بود. عکسها رو دادم بهشون بچسبونند و با مهر و امضا تحویل بدن. یک مهر کم رنگ زدن روی هر کدوم و هر چی اصرار کردم که امضای مدیر باید باشه، انگار نه انگار. مدیر حاضر نشد برام امضا کنه.
رفتم آموزش و پرورش منطقه (قسمت امتحانات) که حداقل اونا مهر بزنند و تایید کنند. بهم گفتند مدرک اصلا ارزش نداره و باید مهر و امضای زنده از مدرسه و مدیرش داشته باشه. بهشون گفتم که مدیر امضا نمی کنه. یکی از افراد شماره مدرسه رو ازم گرفت و زنگ زد بهشون. گفت که باید هر دو کارنامه رو امضا و مهر کنند. بعد خودش دو تا نسخه تمیز رو برام پرینت گرفت و مهر زد.
برگشتم مدرسه. نزدیک به 30 دقیقه برای دو تا مهر و امضا معطلم کردند
اگر شرایطی مشابه داشتید (که امیدوارم نداشته باشید)، حتما یک سر به آموزش و پرورش منطقه بزنید و حداقل 4 تا عکس به همراه داشته باشید![]()
کارنامه اول تا سوم دبیرستان + پیش + اصل دو تا مدرک دیپلم و پیش رو بردم آموزش و پروش منطقه، قسمت امتحانات (تمام مدارک عکس بنده، امضا و مهر مدرسه رو داشتند). اونجا بهشون گفتم که برای ترجمه میخوام. بهم گفتن که کارنامه اول و دوم دبیرستان لازم نیست (من چیز دیگری شنیده بودم). روی کارنامه سوم و پیش و پشت دو تا مدرک دیگه مهر و امضا زدن و من رو فرستادن اتاق آموزش، از اونجا اتاق امضا و در نهایت دبیرخانه. کارم با آموزش و پروش منطقه تمام شد، رفتم پیشخوان.
من رفتم نزدیکترین پیشخوان که پیدا کردم، اونجا بهم گفتند که باید برم سه را تهران ویلا، خیابان توحیدی، که رفتم و حدود یک ساعت یا بیشتر کارم طول کشید چون اینترنت قطع بود. اونجا هم کد دالترجمه رو ازم خواستن و حدود 40 تومن هم هزینه دادم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)