سلام به همگی.
ممنون از اطلاعاتی که دوستان در اینجا قرار دادند.
مطالبی که تا اینجا خوندم ، اینطور که متوجه شدم،عمدتا در خصوص پذیرش در دانشگاههای آمریکا و کانادا بود.

من هم با توجه به اینکه لیسانس غیرمرتبط دارم(مهندسی برق دانشگاه شیراز)، اما کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی پیام نور خوندم و پایان نامه عملی خوبی هم کار کردم، می خواستم ببینم با گرفتن آیلتس خوب اما بدون GRE (یا نهایتا با gre general متوسط)و بدون نوشتن مقاله, امکان گرفتن پذیرش ارشد یا دکتری در رشته روانشناسی بالینی یا مشاوره همراه با فاند در کشورهای نزدیک تر مثل روسیه،مالزی یا هند هست ؟ کشورهای اروپایی مثل هلند و فنلاند چطور؟
به جز گرفتن فاند آیا راهی مثل کارآموزی در رشته روانشناسی وجود داره که اگر نشد فاند بگیرم بتونم از اون طریق هزینه تحصیل و زندگی رو بپردازم؟
تاکید می کنم بدون نوشتن مقاله چون برای من نوشتن مقاله، از اونجایی که این مقاله ها هیچ دردی رو برای کسی دوا نمی کنه (و صرفا با انگیزه اپلای نوشته میشن و انگیزه ای برای درمان چالش یا مسیله ای در جامعه در آن وجود نداره) خیلی برام کار بیهوده ای است و حاضر نیستم روش وقت بذارم.اما برای زبان اگر فکر می کنید با این شرایط ، امکان پذیر نیست حاضرم وقت بیشتری بذارم و gre رو بگیرم.

ممنونم از شما.