صفحه 439 از 441 نخستنخست ... 339389429430431432433434435436437438439440441 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,381 تا 4,390 , از مجموع 4407

موضوع: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئد

Junior Member

پیش فرض پاسخ : بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت سوئد

سلام
    نه هیچ اطلاعاتی درخواست نکردند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Elnaz13656 نمایش پست ها
    سلام
    نه هیچ اطلاعاتی درخواست نکردند
    گواهی تمکن مالی هم ارسال کردید؟
    برای بیمه باید بعد از گرفتن اقامت اقدام کنید؟

Junior Member

گواهی تمکن مالی رو وقتی دارین فرم رو پر میکنین اسکن و ارسال میکنین. خیر دانشگاه لوند بیمه رو پوشش میده و مدرک اضافی برای بیمه درخواست نکردن ظاهرا خودشون در جریان هستن که کدوم دانشگاهها بیمه رو دارن

Junior Member

سلام، تبریک بابت پذیرش و ویزا.
    ممنون میشم به سوال من جواب بدید.
    شما برای تمکن مالی کرون رو به نرخ دولتی حساب کردید یا نرخ آزاد؟ بعد برای 24 ماه حساب کردید؟ تو سایت اداره مهاجرت موقع پر کردن فرم اقامت دانشجویی اشاره شده که از سایت XE currency برای تبدیل ارزها استفاده میکنه که این سایت کرون رو به نرخ دولتی حساب میکنه.
    با تشکر.

گواهی تمکن مالی رو وقتی دارین فرم رو پر میکنین اسکن و ارسال میکنین. خیر دانشگاه لوند بیمه رو پوشش میده و مدرک اضافی برای بیمه درخواست نکردن ظاهرا خودشون در جریان هستن که کدوم دانشگاهها بیمه رو دارن

Junior Member

سلام دوست عزیز ، ممنونم برای تبریک هر چند سفارت بسته هست و متاسفانه برای بیومتریک به مشکل خوردیم..
    ببینید زمانیکه که من درخواست دادم کرون ۱۸۰۰ تومان بود و من ۱۲۰۰ تومان در نظر گرفتم هم به این جهت که حدس میزدم از قیمت واقعی کرون مطلع هستن هم اگر ۱۸۰۰ تومان حساب میکردم خیلی زیاد میشد. برای ۲۴ ماه در نظر گرفتم. توی فرم جدید محاسبه دیگه نداشتن ، من از دو هفته قبل شروع کرده بودم به پر کردن فرم اما وقتی میخواستم ارسال کنم متوجه شدم که فرم تغییر کرده و خوب بهتر بود به نظرم چون فقط اسکن نامه تمکن رو میخوان ازتون. ضمنا من چون گردش حساب خوبی داشتم گردش ۳ ماهه هم گذاشتم.
    موفق باشید

Junior Member

سلام دوستان
    کسی ویزا نگرفته که منتظر باز شدن سفارت و بیومتریک باشه؟ تماسی با سفارت داشتین؟ اگر تجربه ای دارین ممنون میشم به منم بگید

سلام دوستان
    کسی ویزا نگرفته که منتظر باز شدن سفارت و بیومتریک باشه؟ تماسی با سفارت داشتین؟ اگر تجربه ای دارین ممنون میشم به منم بگید
    سلام من چند باری تماس گرفتم گفتن فقط باید صبر کنید. بخش مهاجرت فعلا تعطیل هست.

Junior Member

بله جواب ایمیلشون هم همین هست ، امیدوارم باز بشه هفته آینده به دنبال پیشنهاد کمیسیون اروپا

Junior Member

سلام دوستان،
    دولت سوئد اعلام کرده که دانشجوها میتونن از چهارم جولای وارد سوئد بشن و مرز سوئد براشون باز هستش. ولی مشکل اینجاست که سفارت سوئد معلوم نیست کی میخواد باز بشه که کارهای بایومتریک رو برای گرفتن کارت اقامت انجام بدیم. ممنون میشم اگه کسی اطلاعی از زمان بازگشایی سفارت پیدا کرد ما رو هم بی خبر نذاره.
    جالب اینجاست که ایران تنها کشوریه که سفارت سوئد به بهانه شیوع کرونا بسته هستش. هند از ما خیلی تو کرونا اوضاعش بدتره ولی سفارت سوئد اونجا بازه!!!!!!

ای بابا صفحه اول سفارت که نوشته ممنوعیت ورود غیر اروپایی ها تا 31 اگوست تمدید شد یعنی شمال حال دانشجوها نمیشه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)