بله خوشبختانه به خاطر کرونا هتل ها اکثرا خالین و طبعا سرویس دهی راحت تره و همه چی در دسترس هست . در ضمن هتل من شبی 260 لیر بود که میشد حول حوض 800 تومان . ولی چون من از ایران و از طریق اژانس رزرو کردم از قبل شد شبی یک میلیون و دویست . منظور اینکه حضوری هتل بگیرید بهتره تا از ایران رزرو کنید . ارزون تره و چون مسافر کمه همه جا دارن .
من فقط چند ساعت تو این هتل استراحت کردم و دوش گرفتم ولی اصلا انتظار هتل رو نداشته باشید، حتی در حد متل هم نیست ، با خودتون اسپری الکل ببرید چون به نظرم همه چی رو باید ضدعفونی کنید ، امکانات خوابگاه دانشجویی بیشتر از این هتل بود ، تنها مزیت نزدیکی بود که فکر کنم همین اطراف بشه هتل های بهتر هم پیدا کرد. صبحانه هتل رو نخوردم چون به نظرم بهداشتی نیست ، نزدیک مرکز انگشت نگاری استارباکس هست ، پیشنهاد می کنم اونجا صبحانه میل کنید .
دوستانی که میخوان وقت بایو آنکارا بگیرن الان سایت رو باز میکنه
خواستم بدونم که الان پرواز ها به چه شکله ؟
هنوز هم با پرواز قطر باید رفت یا پرواز های ایرانی هم هستن ؟ قیمت ها به چه صورته ؟
وقت بخیر دوستان من جمعه سابمیت کردم و نامه بایومتریک واسه همراه اومده و واسه خودم هنوز نیومده لازمه که ایمیل بزنم؟
من این ماه می خوام برم ترکیه برای بایومتریک. قضیه تست کرونا چیه؟ کجا ازم نتیجه تست کرونا می خوان؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)