صفحه 305 از 310 نخستنخست ... 205255295296297298299300301302303304305306307308309310 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,041 تا 3,050 , از مجموع 3092

موضوع: بیومتریک - سفارت کانادا در آنکارا

پیش فرض پاسخ : بیومتریک - سفارت کانادا در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط nikraay نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز..شما میدونید که نامه مدیکال وقتی برای کسی میاد تو مرحله in process میاد یا تو مرحله decision ..برای یکی از دوستان برای پروندش پیام زیر اومده و پروندش از مرحله in process به decision رفته..متن پیام اینه:
    We send you correspondence on september 17,2020 about the decision on your application
    اما تو ایمیل هیچ پیامی نیومده،نه نامه مدیکال و نه نامه ریجکت یا اضافه کردن مدرک..این امکان داره که آفیسر هیچ پیامی نده؟ اگر میشه دوستانی که مدیکال رو گذروندن یا اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن...ممنون
    من تجربه در این زمینه ندارم ولی فکر میکنم توی پروسس میاد . از سپتامبر هم خیلی گذشته شاید وبفرم سوال کنید بد نباشه .

نقل قول نوشته اصلی توسط zettimes نمایش پست ها
    عالیه. اتفاقا منم به کنسرو فکر کردم. توی هتل ظرف اینها هست که بجوشونیم کنسرو رو؟ ممنونم از اطلاعات خوبت
    بله خوشبختانه به خاطر کرونا هتل ها اکثرا خالین و طبعا سرویس دهی راحت تره و همه چی در دسترس هست . در ضمن هتل من شبی 260 لیر بود که میشد حول حوض 800 تومان . ولی چون من از ایران و از طریق اژانس رزرو کردم از قبل شد شبی یک میلیون و دویست . منظور اینکه حضوری هتل بگیرید بهتره تا از ایران رزرو کنید . ارزون تره و چون مسافر کمه همه جا دارن .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sbenyamin نمایش پست ها
    بله خوشبختانه به خاطر کرونا هتل ها اکثرا خالین و طبعا سرویس دهی راحت تره و همه چی در دسترس هست . در ضمن هتل من شبی 260 لیر بود که میشد حول حوض 800 تومان . ولی چون من از ایران و از طریق اژانس رزرو کردم از قبل شد شبی یک میلیون و دویست . منظور اینکه حضوری هتل بگیرید بهتره تا از ایران رزرو کنید . ارزون تره و چون مسافر کمه همه جا دارن .
    سلام، من همین هتلی رو که شما معرفی کردید رزرو کردم، شبی ۱۹۰ لیر شد، با صبحانه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Arsia1981 نمایش پست ها
    سلام، من همین هتلی رو که شما معرفی کردید رزرو کردم، شبی ۱۹۰ لیر شد، با صبحانه.
    من فقط چند ساعت تو این هتل استراحت کردم و دوش گرفتم ولی اصلا انتظار هتل رو نداشته باشید، حتی در حد متل هم نیست ، با خودتون اسپری الکل ببرید چون به نظرم همه چی رو باید ضدعفونی کنید ، امکانات خوابگاه دانشجویی بیشتر از این هتل بود ، تنها مزیت نزدیکی بود که فکر کنم همین اطراف بشه هتل های بهتر هم پیدا کرد. صبحانه هتل رو نخوردم چون به نظرم بهداشتی نیست ، نزدیک مرکز انگشت نگاری استارباکس هست ، پیشنهاد می کنم اونجا صبحانه میل کنید .

Junior Member

دوستانی که میخوان وقت بایو آنکارا بگیرن الان سایت رو باز میکنه

خواستم بدونم که الان پرواز ها به چه شکله ؟
    هنوز هم با پرواز قطر باید رفت یا پرواز های ایرانی هم هستن ؟ قیمت ها به چه صورته ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Aryan_Nihilo نمایش پست ها
    خواستم بدونم که الان پرواز ها به چه شکله ؟
    هنوز هم با پرواز قطر باید رفت یا پرواز های ایرانی هم هستن ؟ قیمت ها به چه صورته ؟
    سلام، تنوع پروازها بیشتر از قبل هستش، هفته گذشته با ماهان رفتم استانبول و با ترکیش رفتم انکارا، مجددا برگشت به استانبول و در نهایت برگشت به ایران با ماهان، پرواز ماهان بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومن هستش و رفت و برگشت به انکارا هم حدود ۴۰۰ لیر ترکیه.

وقت بخیر دوستان من جمعه سابمیت کردم و نامه بایومتریک واسه همراه اومده و واسه خودم هنوز نیومده لازمه که ایمیل بزنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shabnam_176 نمایش پست ها
    وقت بخیر دوستان من جمعه سابمیت کردم و نامه بایومتریک واسه همراه اومده و واسه خودم هنوز نیومده لازمه که ایمیل بزنم؟
    سلام . نه فعلا مشکلی نیست، من تا یه هفته هم دیدم که با تاخیر میاد . فعلا صبر کن احتمالا میاد بزودی .

Junior Member Gav1991 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    الکترونیک

من این ماه می خوام برم ترکیه برای بایومتریک. قضیه تست کرونا چیه؟ کجا ازم نتیجه تست کرونا می خوان؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)