نقل قول نوشته اصلی توسط advanced نمایش پست ها
بستگی داره معتبر بودن رو به چه شکل تعریف کنید. اگر منظورتون اینه که با این مدرک بشه برای سایر کشورها اقدام کرد بله امکان پذیر هست همونطور که با مدارک از تقریبا اکثر دانشگاه های ایران هم این امکان هست. تنها نکته مثبت نسبت به دانشگاه های ایران ارتباطات بیشتر و تبادلات علمی و دانشجویی بیشتر هست که خب این امکان رو میده برای اساتید و دانشگاه ها که شناختشون از دانشجوهای اون دانشگاه بیشتر بشه. فقط یه نکته حدس میزنم شما با هزینه شخصی قصد دارید اقدام کنید به نظر من شانستون رو برای بورسیه دولتی هم بسنجید که از اواخر دی و اوایل بهمن اپلیکیشنش شروع میشه.
والا خودم مشتاقم، قبلا ۱۰ سال پیش مسکو و سنت پترزبرگ توریستی آمده بودم و خاطرات خوبی دارم.

اقدام برای نروژ المان و فرانسه هم کردم ولی عاشق مسکو هستم. همین رو با اینکه پولی هست فکر کنم نهایی کنم، خودشون گفتند بورسی برای رشته های مدیریتی تعلق نمیگیره.

نظر شما چیه؟! با انگلیسی و برنامه ریزی مشکلی که آنجا مواجه نمیشم؟! سال اول خوابگاه سال بعد اجاره. الان برای ویزا اقدام کنم؟! چه جهت امکان کار چطوره؟! گویا ویزای دانشجویی همون اجازه اشتغال رو هم میده؟! بعد از اشتغال امکان اخذ اقامت هست؟!