نوشته اصلی توسط
especial
نظر شخصی من اینه که در این صورت، حتما پیگیری کنین، قرارداد رو به علاوه ی سایر مدارکی که برای ویزای کار لازمه ارسال کنین براشون و بگین که قصد دارین درخواستتون رو به ویزای کاری تغییر بدین. حتما این مواردی که گفتم رو به صورت یه نامه بنویسید و امضا کنین و توی ایمیلتون پیوست کنین، نه اینکه فقط توی متن ایمیلتون باشه.
این طوری بهتون بگم که فکر کنین اونی که ایمیل رو می خونه صرفا یه کارمند ساده است و بررسی کننده ی پرونده ی شما نیست. اون تمام مدارکی که شما پیوست کردین رو دانلود می کنه و می بره میده به مسئول مربوط به کار شما.
بنابراین، همه چیز رو خیلی شفاف و کوتاه و رسا توی یه نامه بنویسید و جزو اتچ ها بذارید. توی متن هم اگر تکرارش باشه، مشکلی نداره. فقط اینکه این جوری نباشه که یه سری فایل قرارداد و اینا بدون توضیح اضافه بشه. کارمندا معمولا اونقدری وقت ندارن که بخوان بفهمن منظور شما چی بوده از ارسال این ایمیل و این حرفا.
توی نامه تون بنویسین من فلانی، با تاریخ تولد فلان و شماره پاسپورت فلان، در تاریخ فلان، درخواست ویزای جویای کار کرده ام و فلان تاریخ مصاحبه ام بوده و الان هنوز ویزای جویای کار من آماده نشده. اما توی این مدت، من همچنان دنبال کار گشته ام و الان موفق شده ام کار پیدا کنم در آلمان. الان درخواست دارم که ویزام رو به عنوان ویزای کار بررسی کنید و نه جویای کار.
اگر همه چی رو شفاف توضیح بدین و شانس بیارین و کارمنده آدم خوبی باشه، خودش کاراتونو راست و ریس می کنه.
به نظر من، شانستونو امتحان کنین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)