صفحه 61 از 63 نخستنخست ... 1151525354555657585960616263 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 627

موضوع: ویزای بلند مدت 6 ماهه جستجوی کار

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : ویزای بلند مدت 6 ماهه جستجوی کار

نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaria نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. ولی منظور من این بود که وقتی هنوز در ایران هستیم و ویزای جستجوی کارمون اماده نشده، در المان کار پیدا کنیم (البته کاری که حقوقش کمتر از بلوکارت باشه)
    نظر شخصی من اینه که در این صورت، حتما پیگیری کنین، قرارداد رو به علاوه ی سایر مدارکی که برای ویزای کار لازمه ارسال کنین براشون و بگین که قصد دارین درخواستتون رو به ویزای کاری تغییر بدین. حتما این مواردی که گفتم رو به صورت یه نامه بنویسید و امضا کنین و توی ایمیلتون پیوست کنین، نه اینکه فقط توی متن ایمیلتون باشه.
    این طوری بهتون بگم که فکر کنین اونی که ایمیل رو می خونه صرفا یه کارمند ساده است و بررسی کننده ی پرونده ی شما نیست. اون تمام مدارکی که شما پیوست کردین رو دانلود می کنه و می بره میده به مسئول مربوط به کار شما.
    بنابراین، همه چیز رو خیلی شفاف و کوتاه و رسا توی یه نامه بنویسید و جزو اتچ ها بذارید. توی متن هم اگر تکرارش باشه، مشکلی نداره. فقط اینکه این جوری نباشه که یه سری فایل قرارداد و اینا بدون توضیح اضافه بشه. کارمندا معمولا اونقدری وقت ندارن که بخوان بفهمن منظور شما چی بوده از ارسال این ایمیل و این حرفا.
    توی نامه تون بنویسین من فلانی، با تاریخ تولد فلان و شماره پاسپورت فلان، در تاریخ فلان، درخواست ویزای جویای کار کرده ام و فلان تاریخ مصاحبه ام بوده و الان هنوز ویزای جویای کار من آماده نشده. اما توی این مدت، من همچنان دنبال کار گشته ام و الان موفق شده ام کار پیدا کنم در آلمان. الان درخواست دارم که ویزام رو به عنوان ویزای کار بررسی کنید و نه جویای کار.
    اگر همه چی رو شفاف توضیح بدین و شانس بیارین و کارمنده آدم خوبی باشه، خودش کاراتونو راست و ریس می کنه.
    به نظر من، شانستونو امتحان کنین.
    از من بپرسید . من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم .

نقل قول نوشته اصلی توسط especial نمایش پست ها
    نظر شخصی من اینه که در این صورت، حتما پیگیری کنین، قرارداد رو به علاوه ی سایر مدارکی که برای ویزای کار لازمه ارسال کنین براشون و بگین که قصد دارین درخواستتون رو به ویزای کاری تغییر بدین. حتما این مواردی که گفتم رو به صورت یه نامه بنویسید و امضا کنین و توی ایمیلتون پیوست کنین، نه اینکه فقط توی متن ایمیلتون باشه.
    این طوری بهتون بگم که فکر کنین اونی که ایمیل رو می خونه صرفا یه کارمند ساده است و بررسی کننده ی پرونده ی شما نیست. اون تمام مدارکی که شما پیوست کردین رو دانلود می کنه و می بره میده به مسئول مربوط به کار شما.
    بنابراین، همه چیز رو خیلی شفاف و کوتاه و رسا توی یه نامه بنویسید و جزو اتچ ها بذارید. توی متن هم اگر تکرارش باشه، مشکلی نداره. فقط اینکه این جوری نباشه که یه سری فایل قرارداد و اینا بدون توضیح اضافه بشه. کارمندا معمولا اونقدری وقت ندارن که بخوان بفهمن منظور شما چی بوده از ارسال این ایمیل و این حرفا.
    توی نامه تون بنویسین من فلانی، با تاریخ تولد فلان و شماره پاسپورت فلان، در تاریخ فلان، درخواست ویزای جویای کار کرده ام و فلان تاریخ مصاحبه ام بوده و الان هنوز ویزای جویای کار من آماده نشده. اما توی این مدت، من همچنان دنبال کار گشته ام و الان موفق شده ام کار پیدا کنم در آلمان. الان درخواست دارم که ویزام رو به عنوان ویزای کار بررسی کنید و نه جویای کار.
    اگر همه چی رو شفاف توضیح بدین و شانس بیارین و کارمنده آدم خوبی باشه، خودش کاراتونو راست و ریس می کنه.
    به نظر من، شانستونو امتحان کنین.
    خیلی ممنونم از پاسخ کاملتون.
    من خودم فکر‌ کزدم حالا که برای ویزای جستجوی کار اقدام کردم و بخاطر کرونا فعلا پروسه پرونده م معلق شده اگر این قرارداد کاری رو به سفارت ارائه بدم در روند پرونده م و گرفتن ویزا میتونه موثر باشه ... ولی یکی از دوستان که المان زندگی میکنه بهم گفت اگه کار پیدا کردی به سفارت نگو!! چون اونوقت سفارت ازت میخواد که برای ویزای کاری اقدام کنی. بذار با ویزای جاب سیکری بیای المان بعد برو تبدیلش کن به کاری

اینجوری بود که من گیج شدم که چه کاری به صلاحه. پروسه ویزای کاری توی سفارت ایران اصلا نمیدونم چطور هست ممکنه هزینه و مدارک رو از اول بگن ارائه بده ؟؟؟

Moderator

رشته و دانشگاه
    MSc MIS - Shiraz University

ببخشید من متوجه منظورتون نشده بودم. به نظر من اگر منتظر ویزا هستید و سفارت تشریف بردید، بهتره اصلاً به سفارت اعلام نکنید که قرارداد گرفتید (نظر شخصی) و وقتی رسیدید آلمان تغییر ویزا بدید. در اینجا خیلی راحت و ساده ویزا میگیرید ولی در ایران میدونید که آسون نیست و زمانبره با توجه به شرایط کرونا. در مورد تفاوت ویزای کار و بلوکارت قبلاً خیلی مطلب نوشتیم و براحتی میتونید پیدا کنید (مثلاً ارسالهای شناسه اربری من رو بگردید) اما اگر مجرد هستید باید بگم ویزای کار خیلی بهتر از بلوکارت هست چون خیلی از استرسهارو بعداً ندارید که اگر در این اوضاع کرونا ارتون رو از دست بدید مجدداً شغلی بدست بیارید که شرایط بلوکارت رو داشته باشید. توجه کنید که ویزای بلوکارت به ویزای کار تبدیل نمیشه .

موفق باشید
    ممنون از پاسختون. ولی منظور من این بود که وقتی هنوز در ایران هستیم و ویزای جستجوی کارمون اماده نشده، در المان کار پیدا کنیم (البته کاری که حقوقش کمتر از بلوکارت باشه)

ApplyAbroad Superstar

خیلی ممنونم از پاسخ کاملتون.
    من خودم فکر‌ کزدم حالا که برای ویزای جستجوی کار اقدام کردم و بخاطر کرونا فعلا پروسه پرونده م معلق شده اگر این قرارداد کاری رو به سفارت ارائه بدم در روند پرونده م و گرفتن ویزا میتونه موثر باشه ... ولی یکی از دوستان که المان زندگی میکنه بهم گفت اگه کار پیدا کردی به سفارت نگو!! چون اونوقت سفارت ازت میخواد که برای ویزای کاری اقدام کنی. بذار با ویزای جاب سیکری بیای المان بعد برو تبدیلش کن به کاری

اینجوری بود که من گیج شدم که چه کاری به صلاحه. پروسه ویزای کاری توی سفارت ایران اصلا نمیدونم چطور هست ممکنه هزینه و مدارک رو از اول بگن ارائه بده ؟؟؟
    این چیزا متاسفانه خیلی خیلی بستگی به کسی داره که پرونده تونو بررسی می کنه. یه وقت می بینین طرف خیلی راحتر قراردادی که شما براشون بفرستینو میذاره روش و میده به اتاق بغلی که مسئول بررسی ویزای کاریه، یه وقتی هم طرف می بینه قرارداد اضافه کردین، میگه این دیگه تو حیطه ی وظیفه ی من نیست و باید دوباره اقدام کنی.
    اگه خیلی وقته برای ویزای جاب سیکر اقدام کرده این و منتظرین که مثلا تا چند هفته یا یه ماه دیگه نتیجه تونو بگیرین، چیزی نگین به نظرم. اما اگر هنوز یه هفته پیش اقدام کرده این و پرونده تون هنوز اصلا بررسی هم نشده، به نظرم می تونین بگین که شرایط شما تغییر کرده.
    یه چیز دیگه رو هم در نظر بگیرین، اینکه شما شرایطتون برای ویزای جاب سیکر چیه؟ آیا مطئنید که می تونین این ویزا رو بگیرین؟ مثلا کسی که ده سال سابقه ی خوب داره، خب مطمئنه که می تونه جاب سیکر بگیره، اما کسی که 4 سال سابقه داره، حتمی نیست ویزا گرفتنش. و اینکه کارفرمای شما چقدر حاضره براتون صبر کنه؟ ویزای شما احتمالا کی قراره بیاد؟ می تونین به کارفرماتون بگین صبر کنه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط blue_shift59 نمایش پست ها
    ویزای بلوکارت به ویزای کار تبدیل نمیشه .
    سلام، ببخشید اگر با ویزای کار وارد آلمان بشیم امکان سویچ بین ویزای کار و بلوکارت هست؟ منظورم چند بار هست. فرضا بعد یک سال کاری با شرایط بلوکارت پیدا میکنیم بعد ۲ سال باز به حالت قبل بر می‌گردیم.

Junior Member

...
    Ilaria گرامی عذر می‌خوام. می‌تونم بپرسم تو این شرایط موجود از وقتی که نوبت گرفتید چه قدر زمان برد تا برای مصاحبه دعوت بشید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط S4MI نمایش پست ها
    Ilaria گرامی عذر می‌خوام. می‌تونم بپرسم تو این شرایط موجود از وقتی که نوبت گرفتید چه قدر زمان برد تا برای مصاحبه دعوت بشید؟
    راستش من خیلی دقیقا همزمان با ورود کرونای لعنتی به کشور مدارکم رو به سفارت ارائه دادم که خوب سفارت از اون زمان فعالیتش محدود شد و به من ایمیل زدن که فعلا پرونده شما معلق میمونه چون اجازه ورود به المان توی این شرایط نیست. بعد که محدودیتهای سفر برطرف شد نامه تمکن مالی و رزرو هتل جدید باید برامون بفرستی تا پرونده دوباره جریان بیفته

نقل قول نوشته اصلی توسط especial نمایش پست ها
    این چیزا متاسفانه خیلی خیلی بستگی به کسی داره که پرونده تونو بررسی می کنه. یه وقت می بینین طرف خیلی راحتر قراردادی که شما براشون بفرستینو میذاره روش و میده به اتاق بغلی که مسئول بررسی ویزای کاریه، یه وقتی هم طرف می بینه قرارداد اضافه کردین، میگه این دیگه تو حیطه ی وظیفه ی من نیست و باید دوباره اقدام کنی.
    اگه خیلی وقته برای ویزای جاب سیکر اقدام کرده این و منتظرین که مثلا تا چند هفته یا یه ماه دیگه نتیجه تونو بگیرین، چیزی نگین به نظرم. اما اگر هنوز یه هفته پیش اقدام کرده این و پرونده تون هنوز اصلا بررسی هم نشده، به نظرم می تونین بگین که شرایط شما تغییر کرده.
    یه چیز دیگه رو هم در نظر بگیرین، اینکه شما شرایطتون برای ویزای جاب سیکر چیه؟ آیا مطئنید که می تونین این ویزا رو بگیرین؟ مثلا کسی که ده سال سابقه ی خوب داره، خب مطمئنه که می تونه جاب سیکر بگیره، اما کسی که 4 سال سابقه داره، حتمی نیست ویزا گرفتنش. و اینکه کارفرمای شما چقدر حاضره براتون صبر کنه؟ ویزای شما احتمالا کی قراره بیاد؟ می تونین به کارفرماتون بگین صبر کنه؟
    من از نوشته شما نتیجه میگیرم که اقدام برای ویزای کاری از داخل ایران پروسه متافوتی داره نسبت به پروسه ویزای جستجوی کار‌ درسته؟

در پاسخ دوستمون هم درمورد پروسه ک زمان اقدام ویزام توضیح دادم.

Moderator

رشته و دانشگاه
    MSc MIS - Shiraz University

ویزای کار به بلوکارت تبدیل میشه اما برعکس امکانش نیست. اگر تبصره ای چیزی باشه من نمیدونم شاید دیگران تجربه ای داشته باشند اما ترتیب اینطوری هست که جاب سیکر به کار یا بلوکارت تبدیل میشه، ویزای کار به بلوکارت و بلوکارت به اقامت دائم فقط . اگر شما از جایی که هستید با بلوکارت اخراج بشین شش ماه فرصت دارید کاری مناسب با شرایط بلوکارت پیدا کنید. اگر چه با توجه به امکان اخذ اقامت در 21 ماه با بلوکارت هست، شما اگر کمتر از دو سال شغلتون رو حفظ کنید از این بازیها خارج میشید و اقامت دائم دارید و هرکاری خواستید میکنید.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط S4MI نمایش پست ها
    سلام، ببخشید اگر با ویزای کار وارد آلمان بشیم امکان سویچ بین ویزای کار و بلوکارت هست؟ منظورم چند بار هست. فرضا بعد یک سال کاری با شرایط بلوکارت پیدا میکنیم بعد ۲ سال باز به حالت قبل بر می‌گردیم.

ApplyAbroad Superstar

من از نوشته شما نتیجه میگیرم که اقدام برای ویزای کاری از داخل ایران پروسه متافوتی داره نسبت به پروسه ویزای جستجوی کار‌ درسته؟

در پاسخ دوستمون هم درمورد پروسه ک زمان اقدام ویزام توضیح دادم.
    در کل، ویزاها خیلی تفاوتی با هم ندارن، جز اینکه مدارک کمی متفاوتی می خوان. اما اگر در مورد اینکه آیا همه رو یه نفر بررسی می کنه یا نه منظورتونه، توی خود آلمان که همه چی خیلی شهر به شهر فرق داره. مثلا بعضی جاها بر اساس حروف الفبا هست، بعضی جاها مسئول ویزای دانشجویی از همراه جداست، بعضی جاها کل خانواده پرونده اش با همه (یعنی مثلا یه دانشجو و یه همراه که نوع ویزاهاشون متفاوته توسط یه نفر بررسی میشن). من نمی دونم توی ایران بر چه اساسی جدا می کنن. دقیقا هم برای همین گفتم باید شانس بیارین و طرفتون خوب باشه که بهتون نگه برو از اول درخواست ویزا بده و همونی که هست رو با کمی تغییر بپذیره و بده به مسئولش (اگر مسئولش جداست) یا خودش بررسیش کنه اگه مسئول هر دوشه.

اگر سفارت هنوز به شما ایمیل نزده و کلا پرونده تون از همون ابتدا به ساکن معلق مونده و کسی بررسیش نکرده، به نظر من (البته این صرفا یه نظر شخصیه) قراردادتون رو ارائه بدین و بگین که می خواین پرونده تون به عنوان ویزای کاری بررسی بشه. از این جهت اینو میگم که همین الان به خاطر کرونا خیلی از کارمندا از کار بیکار شده ان توی آلمان و ممکنه با توجه به اینکه کلی آلمانی هم الان بیکار شده ان برای ویزای جویای کار سخت تر بگیرن و بیشتر ریجکت کنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)