صفحه 364 از 382 نخستنخست ... 264314354355356357358359360361362363364365366367368369370371372373374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,631 تا 3,640 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط hasanf نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و آرزوی موفقیت در سال جدید برای همه عزیزان حاضر در فروم. با اینکه این مطلب اولین پست بنده هست ولی قریب دو سال است که در این فروم عضویت دارم و در این مدت هم تمامی نوشته های 363 صفحه ایی را خوانده ام و اطلاعات بسیار مفیدی که چه کاربران قدیمی و چه دوستان حاضر از تجربه هایشان نوشته اند بهره برده ام و با بعضی از اعضا نیز مستقیما ارتباط داشته و از راهنمایی هایشان در تکمیل پرونده ام استفاده کرده ام زیرا که هدف و رسالت این مکان نیز همین است و هر یک از دوستان که مباحث فنی را بحث میکنند میتواند به مذاق کسی خوش بیاید و یا اینطور نباشد.

ولی تنها دلیلی که مجبور شدم این پست را بگذارم، تنها اینست که در چند پست اخیر متوجه شدم که برخورد منطقی و بیطرفانه جای خودش را به برخورد احساسی داده است و بعضی از دوستان از بحث فنی آقای مازیار استنباط اشتباهی برداشت نموده اند. زیرا بنده یکی از این 12 یا 13 نفری هستم که از ایشان راهنمایی مفیدی گرفتم و شناختی که از ایشان پیدا کرده ام نمیتواند با اتهامات وارده همخوانی داشته باشد، بنابراین بدور از انصاف هست به مواردی اشاره ننمایم. سال گذشته در لحظه ارسال مدارکم باآقای مازیار آشنا شدم و راهنمایی بدون منت و چشمداشت ایشان( بدون حتی یک ریال هزینه) برایم خیلی مفید واقع شد. با اینکه که یکماه دیرتر مدارکم را ارسال نمودم ولی سعی کردم تمام راهنمایی های ایشان را که قبلا از هیچ وکیلی نیز نشنیده بودم بکار ببندم چون به عینه می دیدم که شناخت خوبی از نوع کلاس خوداشتغالی دارند. لازم بتوضیح است که من ایشان را از نزدیک ندیده ام و تاکنون نه تنها رو درو، حتی مکالمه تلفنی نیز با ایشان نداشته ام ولی شخصیت ایشان را والا و محترم یافته ام چونکه همیشه در کمال ادب و تواضع در اسرع زمان و بخصوص با توضیحاتی کامل به سوالاتم در واتساپ جواب میدادند و هنوز هم سوالاتم را بی پاسخ نمیگذارند. اصلاحات لازم را بدقت برایم مینوشتند (و الان هم مینویسند) که این اندازه وقت گذاشتن مجانی برای دیگران، در توان و حوصله هرکسی نیست. بعد از ارسال پرونده هم کماکان از راهنمایی ایشان در زمینه ارتقا رنکینگ اسمم در گوگل و سایر شبکه های اجتماعی اعم از لینکدین و اینستا و وب سایت شخصی ام استفاده میکنم. فارغ از هرگونه احساس شخصی بنده از پاسخ ایشان به آقای سرلک نه تنها احساس منفی نمیگیرم بلکه در آن پست با بار استفاده از کلمات مثبت و مودبانه بحثی فنی کرده اند که لازم است آن پست بیطرفانه و بدون احساسات مطالعه شود و قضاوت آن با خواننده است.

و اما آقای سرلک عزیز شنیدن جواب ریجکتی شما و هر کدام از دوستان برای یکایک ما ناراحت کننده و تاسف برانگیز است و برای هیچ کس آن را آرزو نمیکنم ولی روحیه مصمم و قوی شما نیز ستودنی و قابل تحسین است که امیدتان را از دست نداده اید. خود من میتوانم ناراحتی و احساس شما را درک نمایم چونکه در سال 2016 تجربه تلخی از ریجکت شدن ویزای کاری انگلستان دارم، و با وجود تمامی مستندات لازم و جاب آفر از شرکتی معتبر و تکمیل بودن مدارک خودم و حتی تعهدات رسمی اسپانسرم با گردش مالی خیلی بالا بازهم رد شدم و آنهم تنها بدلیل کم بودن تراول هیستوری بود. ولی تا زمانیکه با کلاس ویزای خوداشتغالی آشنا نشده بودم خودم را باخته و به هوم آفیس انگلیس و دفترشان در دبی لعن و نفرین میفرستادم. ولی شما خیلی امیدوارانه پیگیر ویزای آمریکا هستید و مطمئنم با استعداد و توان بالایی که دارید موفق خواهید شد انشالاه و مصداق آن این بیت شیخ اجل است که میفرماید: گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری .

اما مطلب آخرم اینست که اگر به صفحات قبلی در چند ماهه اخیر مراجعه نمایید و بیطرفانه مطالب را بخوانید به نوشته های منفی و پر از نا امیدی کاربر خاصی برخورد میکنید که ناشی از روحیه نقادانه و تفکر شخصی ایشان است ولی با این وجود ندیده ام هیچ یک از اعضا فهیم و با فرهنگ این فروم به ایشان اتهام بدبینی و یا برچسب فرافکنی بزند. بهرحال هرکس میتواند استنباط خودش را برداشت نماید و هر کس همانی است که می اندیشد!
    با سلام بسیار با شما موافق هستم . بنده هم با وجود داشتن وکیل از راهنمایی ها و دقت نظر آقای مازیار استفاده کرده ام و مشورت ایشان همواره برایم سودمند بوده است و متاسفم از انتقادات ناعادلانه ای که اتفاق می افتد .

Junior Member

ممنون از لطف و محبت همگی
    من نه ناراحت شدم...نه چیزی به دل گرفتم...چون هدفم بدون غرض ورزی و کاملا بی طرف فقط راهنمایی در حد اطلاعاتم بوده و بس...ایشون هم لطف کردند و نظرشون رو گفتن و صد البته نظرشون هم مثل همه کاملا محترمه
    بگذریم
    بر خلاف برخی افراد که تاکید بر ریجکتی قطعی این روش دارن من از زاویه دیگه ای میبینم و میگم بر طبق آمار درصد قبولی توی این شاخه در کل دنیا حدود 10 درصد و برای ایرانها و ورشو حدود یک تا دو درصد هست یعنی از هر هزارتا پرونده ارسالی ایرانیان به ورشو حدود 10 تا 20 نفر قبولی داره...میشه فقط ریجکتی ها رو دید و فقط منفی ها رو دید و دائم به همه هم این ذهنیت منفی و نا امیدی رو انتقال داد ولی من میگم حتی اگر یک درصد هم میشه امید داشت باید برای همون یک درصد هم با تمام توان تلاش کرد.
    نظر کلی من درباره این روش اینه که به خاطر درصد پایین پذیرش و کلی مسائل دیگه بهتره که افراد به روشهای دیگه هم با جدیت فکر کنن و اگر راه بهتری پیدا کردند بهتره که از اون راه اقدام کنن ولی اگر به هر دلیل این روش رو انتخاب کردند این کلاس هم مثل بقیه روشها اصول و ریزه کاریهایی داره که هرچه شخص بتونه اونارو دقیق تر و اصولی تر رعایت کنه میتونه به اون چند درصد قبولی نزدیکتر بشه و از سایر افراد با امتیاز بالاتری نسبت به قبولی پیشی بگیره
    این روش بر خلاف تبلیغاتی که توسط برخی وکلا و دفاتر مهاجرتی میشه بسیار روش پیچیده و سخت و طاقت فرسایی هست با هزاران هزارنکته نانوشته و ریزه کاری که خیلی نکات فقط با تجربه به دست میاد
    دوست عزیزمون گفتند پس به نظر شما همه وکلا اشتباه میکنن و شما درست میگی ...خیر منظور بنده این نبود....من با خیلی از وکلا در این باره حرف زدم و بارها چالشهای زیادی داشتم ...خیلی از اونها فقط همون چند خطی رو میدونن که شما اگر خود اشتغالی رو سرچ کنید خیلی راحت به همون چند خط ابتدایی میرسید ... حالا توی یوتویوپ یا جاهای دیگه خود اشتغالی رو سرچ کنید و ویدیوها و صحبت ها و توضیحات اکثر وکلا رو برای این روش ببینید و بشنوید...بعد از دیدن تعداد زیادی از اونا متوجه میشید که اکثرشون فقط همون چند خطی که خودتون ابتدای کار توی نت پیدا کردید رو دارن توضیح میدن و هیچ چیز اضافه و خاص دیگه ای نمیگن...حتی وقتی هزینه میکنید و به مشاوره باهاشون میرید هیچ چیز جدید یا اصول و ریزه کاری هایی رو نمیگن ...نمیگن چون نمیدونن که بگن ...با این حال بازهم تمام تلاششون رو میکنن که شما رو جذب کنن و شما مشتریشون بشید و پول بدید ... تازه در بهترین حالت بعد از بستن قرارداد یک پکیج و لیست به شما میدن که فلانی حالا خودت برو این مدارک رو جور کن و بیار وقتی کامل کردی ما برات پرمیکنیم و میفرستیم...هیچ کدوم هم به شما نمیگن که مثلا فرق قرارداد با نامه گواهی اشتغال به کار چیه و برای کجا بهتره کدوم رو بگیرید یا اصلا توی نامه چه مواردی باید حتما ذکر شده باشه.. درآمد و انواع دارایی چیه و چجوری باید این دو رو همسو کرد...فرق تمکن مورد قبول آفیسر با پول سپرده بانکی عادی چیه...چقدر پول باید چه مدت توی چه حسابی باشه ...برای اعلام ملک و املاک به عنوان دارایی باید چه نکاتی و کارهایی کرد...چجوری برای همه نوع مدرکی میشه هر دو مهر دادگستری و وزارت خارجه رو گرفت ...اصول نوشتن رزومه خوب کانادایی پسند چیه...برای دنیای اینترنت و گوگل و لینکداین چکار باید کرد...بیزینس پلن رو چطوری باید با رشته و دارایی ها و توانمندیها همسو کرد ...اصلا بعد از اینکه پرونده ارسال شد شما باید چه کارهایی انجام بدید و کلی کلی نکته ریز و درشت دیگه...نمیگن چون خودشون هم نمیدونن ...همه چیز رو به خود شما میسپارن
    حرف من اینه که اگر قراره همه چیز رو به خودتون بسپارن ...خوب خودتون بهترین کسی هستید که میتونه اقدام کنه...مطمعن باشید فقط خود شما بهترین کسی هستید که به پرونده اشراف کامل داره و بیشترین کسی که دلش برای پرونده میسوزه فقط خود شما هستید
    پس اگر قراره خودتون انجام بدید ...راه و روش و اصولش رو رعایت کنید...ریزه کاریها رو به بهترین شکل اجرا کنید ...تحقیق کنید...پرسو جو کنید ...از تجربیات دیگران استفاده کنید...پرونده سایر افراد رو از نزدیک ببینید و بخونید و باهاشون هم صحبت بشید....راه درست رو برید تا یک پرونده بدون عیب و نقص با رعایت تمام موارد درست کنید تا پله پله به برد نزدیکتر بشید

اینجا یک فروم تخصصیه ....با جاهای دیگه فرق داره....اینجا همه یک هدف رو دارن دنبال میکنن...همه سعی به کمک کردن به همدیگرو دارن....کسی قصد کوبیدن یا زیر سوال بردن یا قضاوت کردن کسی رو نداره ...همه سعی میکنیم اطلاعاتمون ، تجربیاتمون، دانسته هامون رو با هم به اشتراک بزاریم تا شاید بتونیم برای بقیه حتی خیلی اندک این مسیر سخت و دشوارو رو کمی هموارتر کنیم

دیگه قطعا بعد از سه سال آمار...همه متقاضیان کامل واقف شدن و میدونن که چقدر درصد قبولی توی خوداشتغالی پایینه و به قول دوستان تعداد ریجکتی خیلی بالایی داره ولی توی همین شرایط اگر کسی تونست کمکی کمه و مفید باشه هنره ...اگر کسی تونست با کمکش حتی یک درصد هم یک پرونده رو به موفقیت نزدیک تر کنه اون هنره و گرنه اینکه یک گوشه بشینی و دائم نا امید کنی و بگی نمیشه که هنر نیست...کنارکشیدن و نمیشه گفتن که ساده ترین کاریه که یه بچه هم بلده

پی نوشت: بجز بخش عظیمی از وکلا که فقط اسم وکیل مهاجرت دارند و در حد یک مشاورساده ناآگاه هستند و فقط به فکر جیب خودشون هستند که در بالا مثال زدم وکلای خیلی خوبی هم داریم که خیلی هم کارشون خوبه و بسیار دلسوزو پیگیر هستند ولی متاسفانه تعداد بسیارکم و بسیار محدودی هستند

ممنون که شفاف صحبت کردین
    خوبه که باهم یکسوفکر میکنیم.
    تنها تفاوتی که بین تفکرات ما هست اینه که من اعتقادی به 2 درصد ندارم.اگه امسال از ایران 2000 تا پرونده ارسال بشه یعنی 40 نفر قبول میشن؟نمیشن.چون درسال 500 نفر از کل دنیا ظرفیت این روشه.در حالیکه در سال از کل روشها 300 الی 400 هزار نفر را میپذیرن.
    من هم دقیقا مثل شما معتقدم که اطلاعات در مورد این روش خیلی کمه ولی برخلاف شما اعتقاد دارم که اینقدر احتمال قبولی پایینه که ارزش وقت گذاشتن نداره.چون باعث امید الکی و مهم تر هز همه باعث سواستفاده میشه
    ویرایش توسط sayatirmahi : April 7th, 2021 در ساعت 02:58 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_moradi نمایش پست ها
    سلام دوستان پرونده من که ورشو بوده دیروز از حالت in-process به decision made تغییر کرد, منتها چون وکیل داشتم من, برای اون ایمیل رفته و منتظر جوابشم
    به محض دریافت خبر بهتون اطلاع میدم.

جناب مرادی نتیجه شما مشخص نشد؟

Junior Member

با عرض سلام به همگی بنده هم وجود آقای مازیار را در این فروم خیلی ارزشمند میدونم و خیلی از صحبتاشون استفاده کردم و به نظرم به جایِ ایجاد فضای رقابتی و ادبیات سرکوب گرایانه، خیلی بهتره منطقی و تخصصی مشکلات رو بررسی کنیم در کنار هم.

Junior Member sina_moradi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    رشته IT دانشگاه آزاد پرند

نقل قول نوشته اصلی توسط santoor_ostad نمایش پست ها
    جناب مرادی نتیجه شما مشخص نشد؟
    سلام , نه هنوز منتظر پاسخ ایمیل وکیلم هستم.
    واقعا نگران هم هستم , این بی خبری از همه چیز بد تره!

Junior Member

در آخرین آپدیت اداره مهاجرت (ششم آپریل2021) مدت زمان انتظار در کلاس خود اشتغالی فدرال از 29 ماه به 34 ماه افزایش یافته است

Junior Member

از 22 ماه شد 34 ماه؟؟این واسه کسایی که تازه فایل نامبر میگیرن یا واسه اونایی که قبلا گرفتن هم اعمال میشه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط icemonkey نمایش پست ها
    از 22 ماه شد 34 ماه؟؟این واسه کسایی که تازه فایل نامبر میگیرن یا واسه اونایی که قبلا گرفتن هم اعمال میشه؟
    بله ... فرقی ندارد ...برای کلیه پرونده ها در هر مرحله از پروسه که باشند اعمال میشود و به زودی به استاتوس بار پروفایل افراد اضافه خواهد شد.

Junior Member

با عرض سلام کسی میدونه گوگل نالج چرا قسمت ادیتش حذف شده؟
    من چندماه پیش claim کردم و هیچ خبری نشد و خودشونم گفتن بخاطر کرونا ممکنه طول بکشه الان میرم روی نالج پنلم هیچ گزینه ای نیست که بخوام دوباره تلاش برای وریفای کنم.
    ممنونم از راهنماییتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)