با سلام بسیار با شما موافق هستم . بنده هم با وجود داشتن وکیل از راهنمایی ها و دقت نظر آقای مازیار استفاده کرده ام و مشورت ایشان همواره برایم سودمند بوده است و متاسفم از انتقادات ناعادلانه ای که اتفاق می افتد .با عرض سلام خدمت تمامی دوستان و آرزوی موفقیت در سال جدید برای همه عزیزان حاضر در فروم. با اینکه این مطلب اولین پست بنده هست ولی قریب دو سال است که در این فروم عضویت دارم و در این مدت هم تمامی نوشته های 363 صفحه ایی را خوانده ام و اطلاعات بسیار مفیدی که چه کاربران قدیمی و چه دوستان حاضر از تجربه هایشان نوشته اند بهره برده ام و با بعضی از اعضا نیز مستقیما ارتباط داشته و از راهنمایی هایشان در تکمیل پرونده ام استفاده کرده ام زیرا که هدف و رسالت این مکان نیز همین است و هر یک از دوستان که مباحث فنی را بحث میکنند میتواند به مذاق کسی خوش بیاید و یا اینطور نباشد.
ولی تنها دلیلی که مجبور شدم این پست را بگذارم، تنها اینست که در چند پست اخیر متوجه شدم که برخورد منطقی و بیطرفانه جای خودش را به برخورد احساسی داده است و بعضی از دوستان از بحث فنی آقای مازیار استنباط اشتباهی برداشت نموده اند. زیرا بنده یکی از این 12 یا 13 نفری هستم که از ایشان راهنمایی مفیدی گرفتم و شناختی که از ایشان پیدا کرده ام نمیتواند با اتهامات وارده همخوانی داشته باشد، بنابراین بدور از انصاف هست به مواردی اشاره ننمایم. سال گذشته در لحظه ارسال مدارکم باآقای مازیار آشنا شدم و راهنمایی بدون منت و چشمداشت ایشان( بدون حتی یک ریال هزینه) برایم خیلی مفید واقع شد. با اینکه که یکماه دیرتر مدارکم را ارسال نمودم ولی سعی کردم تمام راهنمایی های ایشان را که قبلا از هیچ وکیلی نیز نشنیده بودم بکار ببندم چون به عینه می دیدم که شناخت خوبی از نوع کلاس خوداشتغالی دارند. لازم بتوضیح است که من ایشان را از نزدیک ندیده ام و تاکنون نه تنها رو درو، حتی مکالمه تلفنی نیز با ایشان نداشته ام ولی شخصیت ایشان را والا و محترم یافته ام چونکه همیشه در کمال ادب و تواضع در اسرع زمان و بخصوص با توضیحاتی کامل به سوالاتم در واتساپ جواب میدادند و هنوز هم سوالاتم را بی پاسخ نمیگذارند. اصلاحات لازم را بدقت برایم مینوشتند (و الان هم مینویسند) که این اندازه وقت گذاشتن مجانی برای دیگران، در توان و حوصله هرکسی نیست. بعد از ارسال پرونده هم کماکان از راهنمایی ایشان در زمینه ارتقا رنکینگ اسمم در گوگل و سایر شبکه های اجتماعی اعم از لینکدین و اینستا و وب سایت شخصی ام استفاده میکنم. فارغ از هرگونه احساس شخصی بنده از پاسخ ایشان به آقای سرلک نه تنها احساس منفی نمیگیرم بلکه در آن پست با بار استفاده از کلمات مثبت و مودبانه بحثی فنی کرده اند که لازم است آن پست بیطرفانه و بدون احساسات مطالعه شود و قضاوت آن با خواننده است.
و اما آقای سرلک عزیز شنیدن جواب ریجکتی شما و هر کدام از دوستان برای یکایک ما ناراحت کننده و تاسف برانگیز است و برای هیچ کس آن را آرزو نمیکنم ولی روحیه مصمم و قوی شما نیز ستودنی و قابل تحسین است که امیدتان را از دست نداده اید. خود من میتوانم ناراحتی و احساس شما را درک نمایم چونکه در سال 2016 تجربه تلخی از ریجکت شدن ویزای کاری انگلستان دارم، و با وجود تمامی مستندات لازم و جاب آفر از شرکتی معتبر و تکمیل بودن مدارک خودم و حتی تعهدات رسمی اسپانسرم با گردش مالی خیلی بالا بازهم رد شدم و آنهم تنها بدلیل کم بودن تراول هیستوری بود. ولی تا زمانیکه با کلاس ویزای خوداشتغالی آشنا نشده بودم خودم را باخته و به هوم آفیس انگلیس و دفترشان در دبی لعن و نفرین میفرستادم. ولی شما خیلی امیدوارانه پیگیر ویزای آمریکا هستید و مطمئنم با استعداد و توان بالایی که دارید موفق خواهید شد انشالاه و مصداق آن این بیت شیخ اجل است که میفرماید: گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری .
اما مطلب آخرم اینست که اگر به صفحات قبلی در چند ماهه اخیر مراجعه نمایید و بیطرفانه مطالب را بخوانید به نوشته های منفی و پر از نا امیدی کاربر خاصی برخورد میکنید که ناشی از روحیه نقادانه و تفکر شخصی ایشان است ولی با این وجود ندیده ام هیچ یک از اعضا فهیم و با فرهنگ این فروم به ایشان اتهام بدبینی و یا برچسب فرافکنی بزند. بهرحال هرکس میتواند استنباط خودش را برداشت نماید و هر کس همانی است که می اندیشد!
علاقه مندی ها (Bookmarks)