صفحه 30 از 191 نخستنخست ... 20212223242526272829303132333435363738394080130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

ApplyAbroad Veteran
    sabz1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Rutgers

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط samir61 نمایش پست ها
    این روند جدیده گفتم دوستان در جریان باشند.
    با تشکر...
    من هم یک تجربه رو برای دوستان دارای فرزند اضافه کنم که چون بچه ها کارت واکسن منظم و مرتبی دارند، پاستور براشون اصلا کارت زرد بین المللی نمیده و باید کارت واکسن رو در دارالترجمه ترجمه کرد (البته قبلش ببرید پاستور مهر بزنه) و بعد ترجمه شده رو دوباره برد پاستور که روی ترجمه هم مهر بزنه! برای من نیازی به بردن به وزارت بهداشت و یا تایید اونها نبود. مثل بقیه مدارک خود دارالترجمه میبره مهر دادگستری رو میگیره.

من حدود 20 روز قبل پاستور بودم، چون برای خودم و خانومم کارت زرد داشتیم، قبول کردن وارد کنن و مهر بزنن ولی ظاهرا دیگه میخوان این رو از سر خودشون باز کنن و ببندن به سر دارالترجمه ها!
    لا حول و لا قوه الا بالله

Junior Member

سلام دوستان. واكسن مننژيت رو مي تونيد در هلال احمر بزنيد. يك كم پايين تر از ميدان انقلابه. در ضمن يادتون باشه كه كارت زرد بين المللي كه مهر واكسن توش خورده رو حتما بهتون بده. بقيه ي واكسن ها هم داخل همين كارت مي تونند ثبت بشند.
    روزهاي زوج هم براي واكسن هايي مثل هپاتيت و MMR و ... مي تونيد بريد 16 آذر. اگه اشتباه نكنم روزهاي يكشنبه هم براي تست سل هستش.
    ویرایش توسط blue_12sea : July 7th, 2010 در ساعت 05:49 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط blue_12sea نمایش پست ها
    16 آذر. اگه اشتباه نكنم روزهاي يكشنبه هم براي تست سل هستش.
    تست سل رو روزهای شنبه تا دوشنبه انجام میدن (دو روز بعد از تست نباید تعطیلی باشه چون پس فردای روزی که تست بدین باید برای خوندن تست برین)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Univ of Maryland at College Park

من و دوستان امروز رفتیم انستیتو پاستور و اصولا هیچ مشکلی نبود. یعنی برای دوستم که کارت بین المللیش رو صادر کرد، برای خودم هم گفت اول برم MMR بزنم و بعد گواهیش رو بیارم تا برای خودم هم کارت رو صادر کنه.

Junior Member

من هم امروز اول رفتم 16 آذر و واکسن های هپاتیت و دیفتری / کزاز و MMR رو زدم (کلا نیم ساعت هم نشد و هزینه هر سه تا 6000 تومن) البته مننژیت رو هم پارسال زده بودم بعد رفتم پاستور فرم دانشگاه رو دادم توش وارد کرد و کارت بین المللی رو هم برام صادر کرد (ظاهرا دوباره صادر میکنن) و فقط 2200 تومن گرفت برای صدور کارت
    به نظر من همونطور که بقه بچه ها گفتن بهتره اول برین 16 آذر و هلال احمر واکسن ها رو بزند و فقط برای ثبتشون برید پاستور چون اونجا نسبتا شلوغ تره برای واکسن زدن

Member
    رشته و دانشگاه
    University at Buffalo, Master of Architecture

این کلینیک 16 آذر همون کلینیک دانشگاه تهران هست ویا فرق داره؟ می شه لطفا آدرس بدید(آیا انتهای خ 16 اذر و نزدیک به خ انقلاب هستش؟)

با تشکر

Junior Member

بله
    خیابان 16 آذر نرسیده به خیابان انقلاب (روبروی دانشگاه تهران)
    باید برید طبقه اول اتاق 10 (اتاق واکسیناسیون)

Junior Member

من مطالبی که دوستان نوشتند را خوندم و یه سوالی برام ایجاد شده. تا جایی که من می دونم در سال 2003 یا 1381 واکسن سرخک و سرخجه در یک برنامه عمومی به اکثر دانش آموزان و حتی بسیاری از دانشجو ها زده شده(کمتر از 24 سال) و من شنیدم در یک سالگی هم به همه این واکسن رو میزنند. یعنی من و بسیاری دیگه این واکسن رو دو بار زدیم. من از چند پزشک هم پرسیدم و بهم گفتند که مگر در حالتی که آزمایش نشون بده که مقدار مقاومت بدن در مقابل این بیماری پایین آمده از زدن واکسن سوم باید خودداری بشه. من فکر می کنم که پاستور در این حالت باید تایید کنه که ما این دو تا دوز رو زدیم.می خواستم نظر دوستان رو بدونم.

من امروز به دانشگاه ایمیل زدم و در مورد واکسیناسیون سئوال کردم جواب دادن که به جزء TB test ، واکسن و تست دیگه ای لازم نیست ، برام سئواله این همه واکسن زدن واقعاً لازمه؟

من هم از دوستان اونجا می پرسم خیلی هاشون می گن نیازی نیست.اگه واقعاً نیست دیگه خودمون رو درگیر نکنیم!
    Before the Dawn

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)