نقل قول نوشته اصلی توسط mj1991 نمایش پست ها
دقیقا! من یه بار ۳ سال پیش (۲۰۱۸) به یکی که توی ریسرچ گیت درخواست کرده بود یکی از مقاله هام که تو Elsevier تازه پابلیش شده بود رو براش بفرستم اوکی دادم و فرستادم (که البته بنظرم خیلی راحت خودش میتونست بره از هزارتا جای دیگه دانلود کنه full-textش رو). بعد از کمتر از یکسال دیدم یه مقاله مشابه با کار من توی یه ژورنال سطح پایین تر (ولی بازم الزوییر بود) چاپ شده. حتی بعضی از figureهاش عملا از روی مال من کپی شده بود (فقط بعضی کلمه هاش رو عوض کرده بود!). و دیدم نویسنده ی اولش همون خانم هندی ای هست که ازم درخواست کرده بود براش مقاله رو بفرستم!

بعد بهش ایمیل زدم و گفتم: تبریک میگم بابت چاپ مقاله تون منتهی کاش حداقل cite میکردید مقاله ی ما رو! گفت ببخشید مقاله ما خیلی فرق میکنه با کار شما ولی توی مقاله های بعدی مون حتما این کار رو میکنیم!!! (رو که نیست!)

خلاصه که بعد از شنیدن این جواب سریعا ایمیل زدم به editor-in chief ژورنالی که این رو چاپ کرده بود و خواستم که پیگیری کنم plagiarism رو... ولی هیچ جوابی نیومد و بعد دوباره به یکی دیگه از ادیتورهاشون ایمیل زدم و بازم هیچی... خلاصه بیخیال شدم!

حالا اگه کسی نظری داره که چیکار میتونم بکنم - هنوز هم فکر کنم بتونم یه کارایی بکنم - ممنون میشم کمکی بکنه!
احیانا مقالتون اپن اکسس بود؟
و اینکه با مجله ای که خودتون توش مقاله دادین تماس داشتین و شرح ماجرا رو گفتین؟