بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
ویرایش توسط phdboy : June 20th, 2021 در ساعت 02:56 PM
سلام
فقط Review Speed و First decision مهم است البته آنچنان قابل استناد نیست ... ژورنالی که نوشته بود First decision طی 50 روز اعلام می کند ... مقاله بنده فقط 120 روز دست ادیتور بود ... بعد از پیگیری برای داوری ارسال شد و فرآیند داوری طبق نوشته خودشان خوب پیش رفت ...
بنظرم مقاله های جدید هر ژورنال چک کن ... برای هرمقاله نوشته چه زمانی ارسال شده است و چه زمانی مورد پذیرش قرار گرفته است ... به شما اطلاعات دقیق تری می دهد ...
برای تک تک معیارها، صفحه اطلاعات ژورنال دقیق بخونین ...
موفق باشید
Brothers everywhere , Raise your hands into the air
We're warriors , Warriors of the world
Like thunder from the sky , Sworn to fight and die
چند نوع سرعت ندارم. ی دونه س.
https://journalinsights.elsevier.com...3/review_speed
همین مجله که گفتین به طور میانگین فاصله ارسال مقاله تا نتیجه اولین داوری رو زده 2.4 هفته و میانگین فاصله از ارسال تا مشخص شدن نتیجه نهایی رو زده 4.8 هفته. یعنی به طور میانگین ی ماهه مقاله شما تعیین تکلیف میشه. این میزان سرعت بنطرم خیلی چیز خوبیه و دیگه از این کمتر خیلی بعیده باشه.
مجله دومی که پیشنهاد دادین هیچ تناسبی با اولی نداره. اولی ی مجله خوب و دومی ی مجله ناشناخته س. قطعا مقاله ای که در سطح اولی باشه به دومی ارسال هم نمیشه، و مقاله ای که فقط در دومی میتونه چاپ بشه تقریبا محاله در اولی چاپ بشه.
در ضمن هیچ وقت بخاطر ترس از کیفیت پایین کارتون، از کیفیت مجله کوتاه نیاین، مثلا دیده شده طرف بخاطر اینکه کارش زیاد مطلوب نیست، فقط دنبال ی جاست که ی پذیرش بگیره و خلاص، زیاد مهم نیست کجا. اما این خطای بزرگی هست. بجای اینکه به مجلات دست چند راضی کنین خودتون رو، سعی کنین کیفیت کارتون رو ببرین بالا و به مجلات معتبر فکر کنین.
بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
سلام دوستان
اسم مجله و عکس(آرم مجله) که در بالای صفحه اول هست (معمولا برای الزویر این طور هست) خودمون باید قرار بدیم و ارسال کنیم؟
من شنیدم باید تصاویر و جداول رو انتهای مقاله(بعد از منابع) قرار داد؟ درسته؟ یا هر تصویر جداگانه باید فرستاد؟
نه به هیچ وجه!! کدوم ژورنال همچین کاری میکنه؟؟ خود ژورنال ها ادیت میکنند و شما ابتدا معمولا باید تک ستونی مقاله رو بنویسید و اونا خودشون دو ستونی میکنند و تغییرات لازم رو میدن. بهترین کار اینه که در latex بنویسید یا از تمپلیت ژورنال استفاده بکنید. برای الزویر خیلی راحت میتونید این کار رو بکنید من خودم معمولا مقالاتمو به الزویر میفرستم و همه شون از شما میخوان که ساده ترین شکل ممکن باشه و حتی الامکان از latex با تمپلیت کلی الزویر استفاده بکنید.
https://www.elsevier.com/authors/pol...x-instructions
Brothers everywhere , Raise your hands into the air
Like thunder from the sky , Sworn to fight and die
خیلی ممنون. سوال خودم بود.
چون تا حالا با ورد نوشتم و تمام شکل ها هم با ورد هستن و مجله هم اگرچه توصیه کرده latex باشه من می خوام با ورد بدم.
در مجله نوشته دو ستونی باشه
Please ensure your manuscript is set as double-column and that line numbers are included.
عنوان، اسامی نویسندگان و متن باید با چه فونت و بزرگی باشه؟ من از arial با اندازه 13 استفاده کردم.
الزویر هست.
سلام
در الزویر اکثر ژورنال ها از YPYW پیروی می کنند Your Paper Your Way
و اینکه تمام ژورنال هایی که من دیدم همگی تک ستونی می گیرند ....
بنظرم اگر در راهنمای ژورنال حرفی از فونت و سایز نزده است ... شما آزادی از هرچی دوست داری استفاده کنی ... با این حال باید معقول باشد ...
پیشنهاد بنده این است که مقاله طوری تهیه کنید که خواندن آن برای داور راحت باشد و با نگاه اولیه و ورق زدن مقاله، تحت تاثیر قرار بگیرند ... مثلا عکس ها و جداول خوب و با کیفیت باشد ...
چکیده و نتیچه گیری براساس مقاله و خوب نوشته شده باشد
مقدمه به صورت آکادمیک نوشته شده باشد ... کلا مقدمه روی تصمیم سردبیر برای تایید مقاله تاثیر زیادی دارد ... راهنمای نوشتن مقدمه خوب در اینترنت جستجو کنید ...
موفق باشید
خیلی ممنون
منظور از artwork چیه؟
منم خیلی دوست دارم تک ستونی باشه یعنی به صورت تک ستونی نوشتم. دو مقاله آخر دو ستونی بوده.
داخل ژورنال زده فونت arial یا time new باشه بعد دو مقاله آخر Calibri استفاده کرده. فونت برای متن 8 و تصاویر 6 و چکیده 7 هست. نمی دونم منم باید این طور ارسال کنم؟ عجب دردسری.
در مورد محل قرار گیری تصاویر چطور؟ باید همون طور عادی مثل مقاله هایی دیگه در متن باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)