تا جایی من میدونم الکل برای پخت غذا استفاده نمیشه، اصلا الکل با دما زیر اون چیزی که برای پخت اکثر غذاها لازمه تبخیر میشه، معمولا برای استفاده از شراب در پخت غذاهای فرانسوی و ایتالیایی هم اول اون رو میجوشونن تا الکلش بپره، در واقع شراب در غذا کارکرد نوعی آب انگور تخمیر شده یا سرکه مانند ضعیف رو داره.
نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
غذاهایی که اصلیت فرانسوی و ایتالیایی داره احتمالش هست که موقع پختش از مشروبات الکلی استفاده کنن. اگه رستوران میرید بپرسید. گاهی وقتها دیدم حتی توی غذاهای آماده مایکرویوی به ظاهر vegeterian هم الکل داشته باشه با اینکه معمولا الکل برای پخت غذاهای گوشتی (و گاهی اوقات دریایی) استفاده میشه نه غذاهای غیرگوشتی.