روز بخير
آيا حتما بايد براي پروسه اپليكيشن ILR وكيل گرفته بشه؟ دوستان كسي هست كه تجربه شو به اشتراك بذاره اگر شخصا پروسه رو با موفقيت انجام داده؟ ممنونم

روز بخير
آيا حتما بايد براي پروسه اپليكيشن ILR وكيل گرفته بشه؟ دوستان كسي هست كه تجربه شو به اشتراك بذاره اگر شخصا پروسه رو با موفقيت انجام داده؟ ممنونم

سلام دوستان
كسي هستن كه اخيرا جهت ILR وقت گرفته باشن؟ ميخواستم بدونم وقتهاي هوم آفيس خوب در دسترس هست؟ يعني چند روزه وقت گرفتيد؟
قبلا ممنونم از اينكه وقت ميگذاريد

سلام دوستان
من از تاریخ قبل کرونا پستهارو مرور کردم پستی در رابطه با سوالم ندیدم ممنون میشم اگر کسی تجربه شخصی یا اطلاعی داره و راهنمایی کنن.
««کسی که شغل آزاد هست (ساپورتر) و در ایام کرونا به دلیل کاهش درامد گرنت دریافت کرده، آیا تاثیر منفی در پروسه ویزای ازدواج داره؟
من برای ILR میخوام اقدام کنم و اینکه در سال اخیر درامد همسرم بالای مبلغ حدنصاب هست وخودم هم پاره وقت مشغولم.
قبلا متشکرم

پیرو پست قبلی، لطفا راهنمایی بفرمایید
در اپلیکیشن ILR
در جایی این سوال مطرح هست و من گرینه اول آپشن دیگه ای ندارم. آیا درسته؟ بجای spouse کلمه partner رو نوشته و من این رو انتخاب کنم؟
Category of indefinite leave to remain
In which category are you applying for indefinite leave to remain?
(Required)
Partner of a person present and settled in the UK - 5-year route
Parent of a child present and settled in the UK - 5-year route
Spouse of a person present and settled in the UK - 2-year route
Civil partner of a person present and settled in the UK - 2-year route
Unmarried partner of a person present and settled in the UK - 2-year route
Same sex partner of a person present and settled in the UK - 2-year route
جایی دیگر، که دوستان در کشور قبلی رو میپرسه و من جواب no میزنم. علت میخواد که چرا دوستا نداری؟ و در سوال بعدی که میگه عضو شبکه های اجتماعی در کشور دیگری هستی، جواب no میزنم میپرسه که چرا نیستی؟ واقعا علت چی بنویسم برای این سوالات؟ آیا من فرم اشتباهی پر میکنم؟ یا ILR فقط یک مسیر داره؟
متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)