کاربر گرامی، مطلب ارسالی شما در پاسخ به پیامی نامرتبط با عنوان موضوع / تکراری / بدون جستجو/ و ... ، حذف گردید.
لطفا به جای پاسخگويي به این گونه ارسالها، با استفاده از کلیدگزارش پست خلاف زیر ارسال، مدیران را در انجام وظایف خويش یاری نماييد.
لطفاً یک بار دیگر
مقررات فروم را مطالعه فرمایید.
ممنون از همکاریتون
مدیریت فروم ApplyAbroad

نوشته اصلی توسط
dv1397
امتیاز منفی که به پست قبلی من دادید به مدیریت گزارش خواهد شد. من قبلن به آقای سایمون توضیح دادم شما چه طوری با استفاده از امتیاز منفی، بقیه را از بحث فراری می دید و مخالفان خودتون را می ندازید بیرون تا فقط پست های خودتون را نشون بدید و کسی حق مخالفت نداشته باشه.
چون این کار را با بقیه هم می کنیذ، خیلی مهمه. من نگران امتیاز خودم نیستم، از اینکه اجازه شنیدن نظرات زیبای مخالفان شما از آدم گرفته میشه و اونها را هم از بحث فراری می دید، لازم هست
چند تا کاربر می آن کلی حرف قشنگ می زنن، بعد یهو غیب میشن تا شما وارد میشید. حتمن یه بلایی سرشون می آرید که آخرش میشه فقط پست های شما و هر کی با شما موافقه.
از پست آخرتون هم اسکرین شات گرفتم که آقای سایمون ببینند احمق ابله را چه طوری استفاده کردید: مسخره بودن لهجه و استخوان بندی، بدترین حالت عقل یعنی وقتی در حد من باشه. خل و چل
من نه دوست دارم پاسخ توهین های شما را بدم، نه به سبک شما حرف بزنم. مهمترین چیز اینه سایر کاربرانی که با شما نظر مخالف دارند، با دریافت توهین و امتیاز منفی، از شرکت در بحث دلسرد نشن
|
علاقه مندی ها (Bookmarks)