نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: ویزای O1 امریکا

Senior Member

پیش فرض ویزای O1 امریکا

سلام

خوب من این تاپیک رو زدم چون نبود، من امریکا با ویزای دانشجویی بودم، بعد واسه گرین کارت اقدام کردم منتها اینقدر طول کشید که ویزای دانشجویی من معتبر نبود، واسه اینکه valid status داشته باشم، وکیل گفت یا H1B بگیر یا O1 که H1B لاتاری بود من شانسی نداشتم، بنابراین O-1 premium processing اقدام کردم، با مقاله و مدرک دکتری و چندین review و رفرنس و petition فرستادم که دو هفته ای ACCEPT شد.

ولی برای این ویزا باید از امریکا خارج و میرفتم سفارت تا ویزا تو پاسم بخوره؛ رفتم ایروان بدترین سفارت از نظر من، من تنها O1 بودم ولی منو قاطی F1 کرده بودن، دو ماه تو ایروان منو اسیر کردن، آخرم تو وبسایت دیدم که شمارم اومده هیچ ایمیلی به من نزدن که ویزات آماده است یا چیکار کن، رفتم تو پست اونجا از یه ایرانی پرسیدم باید چیکار کنم، یه فرم و پاسپورت را پست کردم بعد ویزام سه روزه اومد؛ یه روزه بلیط گرفتم و از ایروان فرار کردم. چون میترسیدم ایران برم واسه گرین کارتم بد بشه، تمام مدت ایروان بودم و داشتم خفه میشدم.

سوالی باشه در خدمتم.
    امضا نامرئی

Senior Member

پیش فرض پاسخ : ویزای O1 امریکا

در ضمن اینم اضافه کنم که ویزای O1 منو سینگل دادن
    امضا نامرئی

Senior Member

اینم هزینه منهای سفر

$2,000.00 I-129 Attorney Fee
    $460.00 USCIS I-129 Filing Fee
    $2,500.00 USCIS Premium Processing Fee
    $4,960.00 Total Paid
    امضا نامرئی

Senior Member MAHAN7 آواتار ها

سلام رفیق
    تبریک فراوان. بابت پشتکار.
    اگر میشه بیشتر توضیح بدی در مورد شرایطتتون بعد از مدرک گرفتن و خروجتون از آمریکا و ... و یا اینکه فرق این پروسه O1 با NIW چیه؟

در واقع یه مقدار بک گراند بیشتر با جزییات که در آینده اگر کسی شرایط مشابهی داشت بفهمه که مسیر چی بوده و چی شده.

مجدد تبریک میگم
    Stand on the shoulders of giants
    Life is like riding a bicycle, To keep your balance, you must keep moving
    بسیار سفر باید تا پخته شود خامی
    پستهای قبلیم رو برای درک عمیق از تفاوت امریکا و اروپا بخون

Member
    رشته و دانشگاه
    urban desgin

akh dardam ro taze kardi,man USA PhD student bodam ama be dalile naghze ahde ostadam fundam parid va majbor be bargasht shodam.az ye vakil porsidm goft kari nemishe kard.alan 1.5 sale iranam.kash zodtar in post ro mididam

Member
    رشته و دانشگاه
    urban desgin

salam , baraton pyam gozashtam dar pv

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHAN7 نمایش پست ها
    سلام رفیق
    تبریک فراوان. بابت پشتکار.
    اگر میشه بیشتر توضیح بدی در مورد شرایطتتون بعد از مدرک گرفتن و خروجتون از آمریکا و ... و یا اینکه فرق این پروسه O1 با NIW چیه؟

در واقع یه مقدار بک گراند بیشتر با جزییات که در آینده اگر کسی شرایط مشابهی داشت بفهمه که مسیر چی بوده و چی شده.

مجدد تبریک میگم
    سلام؛ خیلی ممنون بابت تبریک

NIW واسه گرین کارت هست و O1 ویزای کاری هست. مدرک دکتری میخواد و همچنین ساپورت از طرف جایی که کار می کنید sponsoring U.S. employer . یعنی باید کار داشته باشید و شرکت از شما ساپورت کنه واسه ویزای O1

واسه NIW شما از طرف خودتون اقدم می کنید و احتیاج به ساپورت کسی ندارید. ولی اگه روی valid visa نباشید اونوقت I-485 به مشکل برمیخوره و احتمال زیاد رد میشه. من اولین اقدام گرین کارت بعد سه سال رد شد و دوباره اقدام کردم که بعد اینهمه مدت ویزای F1 من هم منقضی شد که وکیل گقت اکه ما i-485 را بفرستیم رد میشه و باید روی ویزای H1 یا O1 باشی، هر دوی این ویزاها نیاز به ساپورت از کارفرما داره، منم وقت نداشتم و H1 هم سالی یه بار لاتاری هست، فقط یه راه داشتم O1 ویزا.
    امضا نامرئی

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ramehdi نمایش پست ها
    salam , baraton pyam gozashtam dar pv
    شرکتی که وکیل بودن را براتون فرستادم. میتونید رزومه را بفرستید رایگان بررسی میکنن بعدش میگن چیکار کنید. من اکثر داکیومنت هام آماده بود چون قبلش واسه NIW آماده کرده بودم؛ ایندفعه به نامه از کارفرما و نامه از طرف خودم که من و کارم چقدر واسه امریکا مهمه هم نوشتم؛ نه خیلی تخصصی بلکه بیشتر قابل فهم طوریکه که قانع بشن من بدرد میخورم. چون اون نامه واقعا مهمه از جایی کپی نکردم و واقعا وقت گذاشتم.
    امضا نامرئی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)