سلام به همگی
من پروازم 19 aug به استکهلم هست. من با یکی از دوستان بارمون را روی هم گذاشتیم و تا حالا حدود 60 کیلو شده و می خواهیم فریت کنیم. هر کسی که می خواد با ما فریت کنه هر چه زودتر خبر بده چون این طوری هزینه اش خیلی کم می شه.
هر چه زودتر پیام خصوصی بدین تا حتمیش کنیم.
با سپاس
سلام یاسمین!
من پروازم 24 آگوسته با ترکیش، اگر همه رو با هم فریت کنیم لازمه که همه یه آدرس داشته باشن یا هر کس آدرس خودش رو مینویسه!؟
به علاوه اینکه ما که میریم هاستل یه موقع گم و گور نشه بارهامون !؟
برنامه شما چیه !؟ من در جریان نیستم لطفا توضیح بدین! مرسی
یاسمین من هم مایلم که بارم رو فریت کنم....البته هنوز نبستم!
فقط اگر از پیش مشخص بشه هزینه ها و آدرس و چگونگی دریافت عالی میشه که اگر چیزی هست ما که دیر میرسیم همینجا پرداخت کنیم!!!!
همه بارهایی که فریت میشن باید در کارتون بسته بندی بشن !؟ چمدون نمیشه بفرستیم !؟ این رو هم اگر کسی تجربه داره اطلاع بده ممنون میشم.
ممنون دالتون!
یه سوال دیگه.... ما که بارهامون رو رو هم میریزیم، فکر نمیکنم هرکس بتونه بره فقط بار خودش رو بگیره درسته !؟
همه اون بار رو با هم هم تحویل میدن!!!!
سلام به همگی
من چند روزی مریض بودم و نمی تونستم جواب بدم. امروز تمام شرایط فریت را می پرسم و اینجا میگم.
با سپاس
من الان زنگ زدم به فرودگاه امام. گفتن چمدون هم میشه فریت کنین. 2-3 روز قبل از پروازتون که بفرستین با همون پرواز خودتون میاد اما همون روز تحویلتون نمیدن یک الی 2 روز بعد باهاتون تماس میگیرن که برین فرودگاهو بارو بگیرین. از نظر ارسال مواد غذایی غیر از مواد فاسد شدنی محدودیتی نداره فقط اینکه 10٪ کل بار میتونه مواد غذایی باشه وگرنه باید مجوز بهداشتو بگیرین. در کل هیچ محدودیت دیگه ای برای محتویات بار وجود نداره.
برای فریت بار تو مقصد ازمون پولی میگیرن؟اگه آره چقدر؟بارامونو باز میکنن؟
من 18 آگوست با ترکیش پرواز دارم برای کپنهاگ ومی خوام بار فریت کنم.اگه کسی دیگه هم هست که میخواد هفته ی دیگه بار فریت کنه واسه کپنهاگ به من بگه لطفا که با هم بکنیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)