سلام
یه سری دانشگاهها برای شرایط اپلای نوشتن:
Above average result in undergraduate studies
خوب این چه معنی میده؟..میانگین کجا؟
سلام
یه سری دانشگاهها برای شرایط اپلای نوشتن:
Above average result in undergraduate studies
خوب این چه معنی میده؟..میانگین کجا؟
سلام
از قبل ازهمه دوستان که وقت میزارن و کمک فکری میدن ممنونم.
من لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه سراسری (غیرانتفاعی) با معدل 13.93 هستم
برای ارشد MBA میتونم از دانشگاههای المان پذیرش بگیرم؟(انگلیسی زبان) و دانشگاه رایگان یا کم هزینه
راستی IELTS:6.5
من برای کل هزینه های ارشد و تمام هزینه های زندگی تقربا 26 یا 27 میتونم اماده کنم.
تیر اخرم هم مالزی هست
دوستان کجا رو پیشنهاد میکنن
من دانشگاه RWTH رو یادمه قبلا دیده بودم(الان دقیقا یادم نیست) ولی دانشگاه برمن رو مطمئنم بدون شرط معدل همچین چیزی گفته
این لینکشه:http://www.mci.uni-bremen.de/index.p...e=introduction که در قسمت Entrance Requirements تو همین صفحه این جمله اومده
اما جالب اینه که تو Application Concition تو این صفحه:http://www.mci.uni-bremen.de/index.p...ite=conditions این جمله نیومده
بخاطر همین من یکم گیج شدم که این جمله معنیش چیه
یک سوال اگر کسی مجاز به انتخاب رشته هم شده باشد می تواند برای پذیرش در مقطع لیسانس در رشته الکترونیک اقدام کند
سلام،
میخوام برا master رشته Construction Management یا project management اقدام کنم البته به زبان انگلیسی
مهندسی صنایع آزاد قزوین
معدل 15.74
تافل PBT امتحان دادم احتمال میدم 580-570 بیارم
پنج سال سابقه کار تو کنترل پروژه های ساخت دارم - پتروشیمی، نیروگاه، ساختمون
کسی میتونه کمک کنه؟،شانسی هست؟، کدوم دانشگاه بهتره اپلای کنم؟
من خودم چون دنبالش هستم و سال آینده قراره با خانواده بریم آلمان و من باید دانشگاهمو مشخص کنم یک سری اطلاعات بدست آوردم که حالا براتون میگم :
شهر مونیخ خیلی گرون تر از شهر های دیگه مثل فرانکفورت یا برلینه. البته همونقدر هم در آمد بیشتری دارید اگر بتونید کار کنید ولی با توجه به اینکه زندگی دانشجویی بیشتر کار در کنار درسه تا درس در کنار کار، بهتون توصیه میکنم که یکی از سه شهر برمن، فرانکفورت و یا برلین رو انتخاب کنید. البته سطح دانشگاه های مونیخ خیلی بهتره و خیلی هم شهر زیبایی هست ولی مثلا کرایه خونه تا 40 درصد بیشتر از برلین هست. من به شخصه برلین رو پیشنهاد میکنم.
سابقه به کاری که دارید هم خوبه ولی پدربنده که حدود 15 سال سابقه کار داشت نهایتا 6 سالش رو قبول کردن ( پزشک هست ) و خوب در پذیرش دانشگاه تاثیر مهمی نداره ولی وقتی که بخواید شغلی انتخاب کنید در حقوق و اون salary که میگیرید تاثیر مثبت داره.
موفق باشید
سلام به دوستان
من در رشته کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر (نرم) از دانشکده فنی شریعتی با معدل 17/14 فارغ التحصیل شدم و 3 سال هم سابقه کار مرتبط دارم
منتها مسئله ای که الان باهاش مواجه شدم اینه که از اونجایی که در زمان فارغ التحصیلی فهمیدم که مدرک دانشکده رو آموزش و پرورش می ده، و الان نمی دونم واقعا مدرک من برای پذیرش در دانشگاه های آلمان معتبر هست یا نه؟ همینطور کارشناسی ناپیوسته بودن در گرفتن پذیرش چه تاثیری دارد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)