صفحه 22 از 127 نخستنخست ... 12131415161718192021222324252627282930313272122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 1267

موضوع: زمان مناسب برای فرستادن ایمیل و رزومه به استادها

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    tabriz university,theoretical physics

پیش فرض پاسخ : چه زمانی برای فرستادن رزومه و میل زدن به استاد مناسبه؟؟

سلام دوستان من میخوام مستقیم از لیسانس به دکترا اپلای کنم آیا من هم باید با اساتید ارتباط برقرار کنم ؟ رشته ام فیزیک است . این جور که از بچه ها میشنوم میگن ارتباط با اساتید برای بچه های فنی ، بچه های علوم نمی خواد ارتباط برقرار کنن همون مستقیم برایdepartment اپلای کنیم . حالا کسی از بچه های علوم پایه هست که بگه اصلاً با اساتید ارتباط برقرار کردند و یا جواب گرفتن ، تاثیر داره ارتباط با اساتید یا نه ؟
    با تشکر

Senior Member hsnkh7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SCHRODINGER نمایش پست ها
    سلام دوستان من میخوام مستقیم از لیسانس به دکترا اپلای کنم آیا من هم باید با اساتید ارتباط برقرار کنم ؟ رشته ام فیزیک است . این جور که از بچه ها میشنوم میگن ارتباط با اساتید برای بچه های فنی ، بچه های علوم نمی خواد ارتباط برقرار کنن همون مستقیم برایdepartment اپلای کنیم . حالا کسی از بچه های علوم پایه هست که بگه اصلاً با اساتید ارتباط برقرار کردند و یا جواب گرفتن ، تاثیر داره ارتباط با اساتید یا نه ؟
    با تشکر
    سوالتون رو تو این تاپیک هم دنبال کنید که اختصاص به همین مطلب داره
    -- دیگه نیستم٬ خوبی بدی دیدین حلال کنین. خداحافظ همگی

Junior Member

سلام و درود به همگی
    من قصد دارم برای fall 2012 اقدام کنم. از طرفی july 2012 فوق لیسانسم می گیرم برای همین می خوام در هنگام تحصیل اقدام به گرفتن پذیرش برای دکترا کنم.
    دوستانی که مثل من در هنگام تحصیل اقدام به گرفتن پذیرش کردن، در سال دوم ارشد برای اساتید میل زدن؟
    دفاع نکردن از پایان نامه و نداشتن معدل کل فوق لیسانس مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    اگر من بخوام در سال دوم شروع کنم به میل زدن به استاد ها پس باید قبلش نمره امتحان های GRE و TOEFL آماده باشه.اینجوری به معدل فوق لیسانس لطمه نمیزنه؟ در این صورت من باید امتحان GRE بهمن امسال شرکت کنم که شهریور سال بعد شروع کنم به میل زدن به استادها؟
    حقیقتش من از مهر کلاسای فوق لیسانسم شروع میشه. یه مقدار در مورد اینکه کی باید امتحان های GRE و TOEFL شرکت کنم تا به استاد ها میل بزنم، سردرگم شدم.
    خوشحال میشم در این زمینه راهنماییم کنین.
    با تشکر

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام.منم تقريبا وضعيت محمد رو دارم.با اين تفاوت كه به اميد خدا من جولاي 2012 ليسانسم تموم ميشه.
    اولا اگر كسي هست كه از نظر زماني شبيه منه يه پيغام خصوصي بذاره تا ايشالا كارارو باهم انجام بديم تا راحت شه.
    به نظر شما من از كي بايد ايميل زدن رو شروع كنم؟
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

Senior Member rf.ariyapour آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Saarland University

Wink پاسخ : چه زمانی برای فرستادن رزومه و میل زدن به استاد مناسبه؟؟

سلام دوستان. ممنون میشم منو راهنمایی کنید و یه کم از نگرانی درم بیارید.
    من میخوام واسه Master واسه Fall 2011 اقدام کنم. بیشتر نظرم رو دانشگاه های کانادا مثل Manitoba و Concordia هستش تا بتونم fund بگیرم. من مقاله ای ندارم و معدل کل بالا یی هم ندارم. معدل کلم 15.1 هستش. اما این دانشگاه ها صراحتا مطرح کردن که معدل دو سال آخر مهم تر هستش(Manitoba گفته که فقط دو سال آخر رو در نظر میگیریم). من معدل 2 سال آخرم 17.47 هست.در واقع یه پیشرفت شدید داشتم.
    حالا میخواستم اینو بدونم که من که مقاله خاصی ندارم یعنی اینکه resume قوی ندارم(فقط کارهایی که تو دانشگاه کردم یه نمره تافل که 85 بوده(البته 9 آبان دوباره قراره امتحان بدم و فکر کن بالای 100 بیارم) و یه سری مهارت های مربوط به رشته که کم هم نیستن و reaserch intrest ها) آیا وقتی که با استاد ارتباط بر قرار میکنم معدل دو سال آخرم رو فقط بنویسم یا اینکه هرجفتشون؟ اصلا با این شرایط من، شروع مکاتبه با اساتید رو از الان مفید میدونید؟
    در ضمن من میخوام GRE رو 29 آبان بدم تا یه مقدار فرصت داشته باشم کلا واسه GRE بخونم. به نظر شما نداشتن نمره GRE تا زمان deadline ها ممکنه مشکل واسم ایجاد کنه در مکاتبه با اساتید. به نظر شما اول آبان امتحان بدم تا به مکاتبه با بعضی استاد ها برسه(که ممکنه نتونم خیلی نمره ای که میخوام رو بیارم) یا اینکه واسه بهتر شدن نمرم بذارم همون 29 آبان امتحان بدم
    اون طور که دوستان گفتن احتمالا تا اواخر August تعطیلات باشن درسته؟ آیا از اوایل شهریور مثلا 10 ام به بعد زمان مناسبی هستش واسه مکاتبه با اساتید؟ به نظر شما تو رزومم نمره 85 تافل رو بنویسم و بگم که آبان هم قراره امتحان بدم و احتمالا نمرم بالاتر میشه.

ممنون میشم راهنماییم کنید
    موفق باشید
    ویرایش توسط rf.ariyapour : August 18th, 2010 در ساعت 01:59 AM

ApplyAbroad Champion

نقل قول نوشته اصلی توسط rf.ariyapour نمایش پست ها
    سلام دوستان. ممنون میشم منو راهنمایی کنید و یه کم از نگرانی درم بیارید.
    من میخوام واسه Master واسه Fall 2011 اقدام کنم. بیشتر نظرم رو دانشگاه های کانادا مثل Manitoba و Concordia هستش تا بتونم fund بگیرم. من مقاله ای ندارم و معدل کل بالا یی هم ندارم. معدل کلم 15.1 هستش. اما این دانشگاه ها صراحتا مطرح کردن که معدل دو سال آخر مهم تر هستش(Manitoba گفته که فقط دو سال آخر رو در نظر میگیریم). من معدل 2 سال آخرم 17.47 هست.در واقع یه پیشرفت شدید داشتم.
    حالا میخواستم اینو بدونم که من که مقاله خاصی ندارم یعنی اینکه resume قوی ندارم(فقط کارهایی که تو دانشگاه کردم یه نمره تافل که 85 بوده(البته 9 آبان دوباره قراره امتحان بدم و فکر کن بالای 100 بیارم) و یه سری مهارت های مربوط به رشته که کم هم نیستن و reaserch intrest ها) آیا وقتی که با استاد ارتباط بر قرار میکنم معدل دو سال آخرم رو فقط بنویسم یا اینکه هرجفتشون؟ اصلا با این شرایط من، شروع مکاتبه با اساتید رو از الان مفید میدونید؟
    در ضمن من میخوام GRE رو 29 آبان بدم تا یه مقدار فرصت داشته باشم کلا واسه GRE بخونم. به نظر شما نداشتن نمره GRE تا زمان deadline ها ممکنه مشکل واسم ایجاد کنه در مکاتبه با اساتید. به نظر شما اول آبان امتحان بدم تا به مکاتبه با بعضی استاد ها برسه(که ممکنه نتونم خیلی نمره ای که میخوام رو بیارم) یا اینکه واسه بهتر شدن نمرم بذارم همون 29 آبان امتحان بدم
    اون طور که دوستان گفتن احتمالا تا اواخر August تعطیلات باشن درسته؟ آیا از اوایل شهریور مثلا 10 ام به بعد زمان مناسبی هستش واسه مکاتبه با اساتید؟ به نظر شما تو رزومم نمره 85 تافل رو بنویسم و بگم که آبان هم قراره امتحان بدم و احتمالا نمرم بالاتر میشه.

ممنون میشم راهنماییم کنید
    موفق باشید
    سلام دوست عزیز،

اولا تا جایی که من می دونم دانشگاههای کانادایی (اکثرا) GRE نمی خوان. پس آوردن آن در رزومه اجباری نیست. در نتیجه فقط یک چیز تا آبان ماه می مونه و آن امتحان دوم تافل شما هست که آوردن نمره 100 یک پون مثبت برای شما خواهد بود. ثانیا، شما به عنوان یک دانشجوی لیسانس انتظار زیادی از شما نمی رود پس خیلی نگران داشتن مقاله نباشید.
    نتیجه گیری: به نظر من از اوایل شهریور شروع به مکاتبه با اساتید بکنید در رزومه ای که واسه ی آنها می فرستید نمره تافل رو وارد نمایید و جلوی آن داخل پرانتز بنویسید Retake on در ضمن اگر هم دوست داشتین می توانید GRE رو هم ذکر کنید ولی من به شخصه به شما توصیه نمی کنم تا آن موقع صبر کنید بعد به اساتید ایمیل بزنید چون آن موقع هم سر اساتید شلوغه و احتمال جواب دادن به ایمیل کم می شود.
    P.S. در مورد اینکه امتحان GRE رو در اول آبان یا 29 آبان بدید در تاپیک مربوطه بحث شود.

موفق باشید.

Senior Member rf.ariyapour آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Saarland University

نقل قول نوشته اصلی توسط M.jorfi نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز،

اولا تا جایی که من می دونم دانشگاههای کانادایی (اکثرا) GRE نمی خوان. پس آوردن آن در رزومه اجباری نیست. در نتیجه فقط یک چیز تا آبان ماه می مونه و آن امتحان دوم تافل شما هست که آوردن نمره 100 یک پون مثبت برای شما خواهد بود. ثانیا، شما به عنوان یک دانشجوی لیسانس انتظار زیادی از شما نمی رود پس خیلی نگران داشتن مقاله نباشید.
    نتیجه گیری: به نظر من از اوایل شهریور شروع به مکاتبه با اساتید بکنید در رزومه ای که واسه ی آنها می فرستید نمره تافل رو وارد نمایید و جلوی آن داخل پرانتز بنویسید Retake on در ضمن اگر هم دوست داشتین می توانید GRE رو هم ذکر کنید ولی من به شخصه به شما توصیه نمی کنم تا آن موقع صبر کنید بعد به اساتید ایمیل بزنید چون آن موقع هم سر اساتید شلوغه و احتمال جواب دادن به ایمیل کم می شود.
    P.S. در مورد اینکه امتحان GRE رو در اول آبان یا 29 آبان بدید در تاپیک مربوطه بحث شود.

موفق باشید.
    سلام دوست عزیز. بسیار ممنون از راهنماییتون.
    در مورد اینکه تا آخر August تعطیلات هستن درسته؟ و من صبر کنم تا August تموم بشه و بعد شروع کنم به میل زدن؟ 31 August فکر کنم میشه 10 شهریور.
    در ضمن به نظر شما من رو چه چیز تمرکز کنم و خودم رو چطور Present کنم که نظر استاد رو جلب کنه(با توجه به شرایط من)؟ آیا مثلا مطرح کردن پیشرفت زیادی که تو 2 سال و نیم آخر داشتم و اینکه اکثر دروس اختصاصی رو بالای 17 پاس کردم، تو نامه نگاری کار درستی هستش ؟
    ممنون

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام.من ميخوام براي fall2012مي خوام اپلاي كنم.
    اگر از الان به استاد ها ايميل بزنم خيلي تابلو؟
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil , Missouri S&T

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanrouhi نمایش پست ها
    سلام.من ميخوام براي fall2012مي خوام اپلاي كنم.
    اگر از الان به استاد ها ايميل بزنم خيلي تابلو؟
    تا جایی که من خبر دارم اصولا از الاناست که باید شرو کنی برای ایمیل زدن و کم کم مدارکت رو هم حاضر کنی برای اپلای. در ضمن در مورد ایمیل دیر و زود نداره که داری نظرتو میگی به یه استادی و زمانی که میتونی یا میخوای اونجا باشی. پیروز باشی
    اگر هنوز زنده ای برای این است که هنوز به آنجا که باید باشی نرسیده ای

Senior Member sara123 آواتار ها

اگه آخراي شهريور ايميل بزنيم ديره. شانس جواب دادن و توجه استاد كم ميشه؟
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)