با تشکر از زحمات مدیران محترم فروم و دوستانی که به هر شکلی برای حل مشکلات دیگران کمک میکنند به عنوان یک هم گروهی جدید فکر میکنم بهتر بود که بعد از ایجاد یک موضوع صفحه اول به تعریف مبانی و پروسه کلی آن موضوع اختصاص پیدا کند و بعد اگر دوستان در مورد استثناها و مسائل شخصی سوال داشتند در ادامه مطرح کنند . مثلا در موضوع "پرداخت هزینه های مهاجرت" از همان صفحه اول بحث در مورد مشکلات پرداخت شروع شده منکه در قدم اول ارسال مدارک هستم و اصلا نمیدانم چه راهکارهایی دارم بحث در مورد مشکلات گرفتن مانی اردر از خارج ایران و حواله و اسکن امضا کمک کننده نیست . میدانم که روش های پرداخت "کردیت کارت و مانی اردر" هستند و ویکی برای توضیح بیشتر به تاپیک رجوع داده است ولی انجا هم من نفهمیدم مانی اردر اصولا"چه هست و چطور صادر میشود ؟ به شماره حساب و بانک خاصی باید واریز شود یا فقط نوشتن نام وزارت دارایی کبک کافی است؟ بعد از دریافت باید روی آن چیزی نوشت و امضا کرد ؟ و خلاصه چطور ارسال کرد . با اینکه هشت صفحه اول و آخر این موضوع را مطالعه کردم ولی توضیحی در مورد پروسه اصلی پیدا نکردم شاید جایی در مورد سوالات من بطور پراکنده توضیحاتی داده شده باشد ولی متاسفانه من نتوانستم موارد مورد نظرم را پیدا کنم.فکر میکنم بهتر است صفحات اول هر بحث توسط مدیران محترم که اطلاعات کامل دارند به توضیح پروسه کلی و با جزئیات برای کسی که هیچ اطلاعی در این مورد ندارد اختصاص یابد و بعد از آن مشکلات این پروسه عنوان شود.
با تشکر از مدیران محترم
علاقه مندی ها (Bookmarks)