نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: پیشنهاد ها | راهکار های مرتبط با ایجاد موضوع " ذرات بنیادین "

Member mahsa.mim آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي كامپيوتر. دانشگاه آزاد تهران

پیش فرض پیشنهاد ها | راهکار های مرتبط با ایجاد موضوع " ذرات بنیادین "

با تشکر از زحمات مدیران محترم فروم و دوستانی که به هر شکلی برای حل مشکلات دیگران کمک میکنند به عنوان یک هم گروهی جدید فکر میکنم بهتر بود که بعد از ایجاد یک موضوع صفحه اول به تعریف مبانی و پروسه کلی آن موضوع اختصاص پیدا کند و بعد اگر دوستان در مورد استثناها و مسائل شخصی سوال داشتند در ادامه مطرح کنند . مثلا در موضوع "پرداخت هزینه های مهاجرت" از همان صفحه اول بحث در مورد مشکلات پرداخت شروع شده منکه در قدم اول ارسال مدارک هستم و اصلا نمیدانم چه راهکارهایی دارم بحث در مورد مشکلات گرفتن مانی اردر از خارج ایران و حواله و اسکن امضا کمک کننده نیست . میدانم که روش های پرداخت "کردیت کارت و مانی اردر" هستند و ویکی برای توضیح بیشتر به تاپیک رجوع داده است ولی انجا هم من نفهمیدم مانی اردر اصولا"چه هست و چطور صادر میشود ؟ به شماره حساب و بانک خاصی باید واریز شود یا فقط نوشتن نام وزارت دارایی کبک کافی است؟ بعد از دریافت باید روی آن چیزی نوشت و امضا کرد ؟ و خلاصه چطور ارسال کرد . با اینکه هشت صفحه اول و آخر این موضوع را مطالعه کردم ولی توضیحی در مورد پروسه اصلی پیدا نکردم شاید جایی در مورد سوالات من بطور پراکنده توضیحاتی داده شده باشد ولی متاسفانه من نتوانستم موارد مورد نظرم را پیدا کنم.فکر میکنم بهتر است صفحات اول هر بحث توسط مدیران محترم که اطلاعات کامل دارند به توضیح پروسه کلی و با جزئیات برای کسی که هیچ اطلاعی در این مورد ندارد اختصاص یابد و بعد از آن مشکلات این پروسه عنوان شود.

با تشکر از مدیران محترم
    ویرایش توسط mahsa.mim : August 25th, 2010 در ساعت 12:28 PM

ApplyAbroad Veteran
    m.arash آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics , IUT

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد در مورد ایجاد موضوعات

سلام
    خطاب به دوستان مسول در انجمن ریاضی و فیزیک
    لطفا موضوعی برای علاقه مندان و دانشجویان گرایش ذرات بنیادین(Particle Physics) ایجاد کنید.
    ممنون!!!!!!!!

ApplyAbroad Champion
    فراز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Essex, Econometrics

پیش فرض پیشنهاد ها | راهکار های مرتبط با ایجاد موضوع " ذرات بنیادین "

نقل قول نوشته اصلی توسط m.arash نمایش پست ها
    سلام
    خطاب به دوستان مسول در انجمن ریاضی و فیزیک
    لطفا موضوعی برای علاقه مندان و دانشجویان گرایش ذرات بنیادین(Particle Physics) ایجاد کنید.
    ممنون!!!!!!!!
    اگر کس دیگری هم به این موضوع علاقه مند است با پ خ به من اعلام کنید تا تاپیک را ایجاد کنم
    با تشکر از توجه شما
    Some dance to remember, some dance to forget

سلام
    من با پیشنهاد m.arash مبنی بر ایجاد تاپیک Particle Physics(ذرات بنیادین) موافقم.

ApplyAbroad Champion

دوستان تازه وارد توجه داشته باشید که هر کاربری می‌تونه موضوع (تاپیک) جدید ایجاد کنه و برای ایجاد تاپیک نیازی به ارسال تقاضا به مدیران نیست. اگر شما کمتر از ۳ ارسال دارید یا کمتر از ۲۴ ساعت از ثبت‌نام‌تون گذشته نمی‌تونید موضوع ایجاد کنید ولی به زودی با رفع شدن این محدودیت‌ها می‌تونید خودتون موضوع جدید ایجاد کنید. لطفا کمی صبور باشید.

ApplyAbroad Senior Veteran

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد ها | راهکار های مرتبط با ایجاد موضوع " ذرات بنیادین "

درود

دوستان با توجه به اینکه 2 سالی از آخرین ارسال این تاپیک می گذرد و پیشنهاد مذکور با فرمایش ادمین محترم آقا بابک عزیز ترتیب اثر داده شد از این رو با توجه به طرح ساماندهی و جزیی سازی بخش پیشنهاد ها اگر نیاز به ایجاد تاپیک دیگری شد با ایجاد تاپیکی مجزا منحصر به پیشنهاد ( برای هر بخش ) می توانین پیشنهاد رو از سر بگیرین و به روال بندازین تا بررسی شود از این رو این تاپیک قفل می شود .

بی نهایت سپاسگزارم

محمدرضا
    Famous Saturday | A day when is fulfilled anything