نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 573

موضوع: اگر زمان برگردد عقب... چه کارهایی را انجام می دهید؟ و از چه کاهایی دوری می کنید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    INGWAY
    Guest

پیش فرض پاسخ : اگر زمان برگردد عقب... چه کارهایی را انجام می دهید؟ و از چه کاهایی دوری می کنی

قابل توجه فراز و بابک: این پست به شدت حرف های منو (که حذف شد!) تایید می کنه!
    واقعیت اینه که این تاپیک برای من و امثال من غیر از نمک رو زخم و تکرار مکررات نیست! اما با توجه به رسالتی که رو دوشمونو!! در قبال Superior ها! باید اینجا بنویسیم و همه اون خاطراتو دوباره لود کنیم تا کمکی به نسل آینده بشه (امید وارم!)

تایید می کنید که این خود ما "خ* از پل گذشته ها" (کمی تا قسمتی!) نیستیم که از این تاپیک استفاده می بریم؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط Superior نمایش پست ها
    سلام هم می خواستم از این تاپیک خیلی جالب و مفید تشکر کنم هم 1 دونه به تعداد پست ها اضافه کنم!!!
    راستش من تا الان که تازه(مهر همین امسال) می خوام برم دانشگاه همش دنبال نمره بودم ولی الان دیگه داره حالم از واسه نمره خوندن به هم می خوره ضمن این که می خوام برم! (آمریکا)
    با این تجربیاتی که دوستان در اختیار گذاشتن خیلی ناامید شدم. نمی دونم... تضمیم گرفته بودم که از این به بعد واسه علاقم درس بخونم. اما مثل این که.... حالا اگه واسه نمره درس بخونیم و بیایم اونجا دیگه می شه برا علاقمون درس بخونیم یا اونجام مثل اینجاس؟
    ای بابا

1- اینکه الان اینو فهمیدین به شدت به فال نیک بگیرید.
    2- همه تقریبا در هر سنی می دونن که نمره چیز بدی نیست (حتی معدل پایین ها هم از نمره 20 خوششون میاد)! اما دید افراد به نمره و کاربردش به شدت در برخورد با فرایند گرفتنش تاثیر میذاره!
    3- به هیچ وجه اعصاب تلف نمره نکنین. چون بدتر میشه. ضمنا آسمون همه جا "کم و بیش" "از لحاظ نمره" یه رنگه و خارج، از این لحاظ "کمی" خوشرنگتره. اما از لحاظ های دیگه خیلی خوشرنگتره! و در نهایت این "لحاظ های دیگه" هستن که باید نگرانشون باشین.
    4- به هیچ وجه نمره هایی که میشه اووردو هم از دس ندین. زرنگ باشید و شجاع در جمع کردن نمره. بسیاری از نمره ها رو خیلی راحت می شه بدست اورد. از چیزی که حقتونه نگذرین. گرفتن حق در تضاد با حفظ اعصاب نیست بلکه برعکسه.
    5- زرنگی در نمره گرفتن تضادی با با علاقه درس خوندن نداره به عبارت بهتر هیچ ربطی نداره. با علاقه درس خوندن یعنی وقت زیاد صرف کردن و خوندن textbook و ... اما نمره گرفتن یعنی تمرکز روی زمانی که نمره ها را دارن تقسیم می کنن که در حالت کلی یه مقدار قبل از امتحان و یه مقدار بعد از امتحانو شامل میشه. شما میتونین هر دو رو انجام بدین یا یکیو یا هیچ کدومو!
    6- اگه می خواید برید US که پیشنهاد می کنم که حتما هم این کارو بکنین باید از همین "الان" شروع کنید به اماده شدن. به غیر از معدل اینها فراموش نشه:
    7- تشخیص هر چه سریعتر گرایش و فیلدی که میخواین کار کنین،
    8- ارتباط با استادای دانشگاه و حتی الامکان در اووردن مقاله با اونها در اسرع وقت حتی اگه گفتن شما که مثلا ترم x
    هستینو نمی تونین ... شما سیم بشین یا خودتونو در گیر پروژه های بالایی ها کنین
    9- زبان: از همین الان شروع کنید به زیاد کردن دامنه لغت، از همین کتابها و wordlistهای مخصوص اینکار که تو سایت ریخته شروع کنید؛ وقت خودتنو با level های خیلی پایین تلف نکنید. همین الان 3500 barron's دس بگیرید، شجاع باشید و در این زمینه به کم قانع نشین چون برای همیشه به دردتون می خوره در خارج کلی از prestige افراد به دامنه لغتشونه! البته مراقب grandiloquence باشید! ولی اگه در دراز مدت کار کنید طوری که لغات رو به شکل طبیعی استفاده کنید این مشکل به وجود نمیاد؛ در ضمن تعداد بی شمار لغت با معنی مشابه grandiloquent نشان دهنده دو چیزه: اهمیت دامنه لغات زیاد و حسودی کسانی که ازش بی بهرن.
    10- از تفریحات سالم به هیچ وجه غافل نشین، "همه" تفریحات به غیر از مواد مخدر، به نظر من، سالمن تا موقعی که براش برنامه داشته باشین، وقت تلف کردن هم با تفریح کردن اشتباه نکنین، اگه بهتون خوش نمیگذره اسمش تفریح نیست، اگه بهتون خوش میگذره قطعا مفیده اما به اندازه ای که انرژی بگیرین برای کارای "مهمتر"

در نهایت هیچ وقت فراموش نکنین:

"آینده" خیلی زودتر از اونیه که فکر می کنین یا به عبارت دیگه خیلی زود دیر میشه

موفق باشید
    ویرایش توسط INGWAY : September 12th, 2010 در ساعت 03:40 PM