صفحه 37 از 702 نخستنخست ... 27282930313233343536373839404142434445464787137537 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 7017

موضوع: اصول مصاحبه برای متقاضیان مهاجرت به کانادا (کبک)

Banned
    رشته و دانشگاه
    اکانت فعلا غیرفعال است.

پیش فرض پاسخ : اصول مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط on_the_way نمایش پست ها
    با سلام به دوستان

یه سوال داشتم در مورد امضاء
    در پر کردن فرمهای مهاجرتی
    اگر امضایی که در سند ازدواجه باامضایی که رو فرمها زده شده متفاوت باشه ممکنه مشکل ساز باشه ؟ یعنی نشانه عدم صداقت مثلا در روز مصاحبه و بعد از اون ؟
    شاید یکی بخواد یک امضای متفاوت و بین المللی داشته باشه از امضاء قدیمش در ایران. کلا تغییر امضاء به چه صورت انجام میشه ؟
    و اگر افسر مصاحبه کننده و افسری که فرمهای فدرال رو تحویل میگیره پرسید بهتره چی جواب بدیم ؟
    این یک کم باعث نگرانی ماشده
    پیشاپیش ممنون
    سلام
    تغییر امضا اشکالی ندارد هرچند بهتر بود از اول تا اخر کارهای مهاجرتی از یک امضا استفاده میکردید
    اگر خیلی ضروری است تغییر دهید و نگران نباشید.

Member
    رشته و دانشگاه
    مديريت بازرگاني _ صادرات واردات

نقل قول نوشته اصلی توسط md_sh نمایش پست ها
    سلام .می خواستم بدونم ایا شرکت کردن در مصاحبه با روسری ممکنه باعث رد شدن شخص یا نظر منفی افسر بشه؟؟؟
    سلام
    نه عزيزم اين اتفاق نمي افته . اگر ارزش هاي كبك رو مطالعه كن ، سياست رو از مذهب جدا كردن . روزي كه من مصاحبه داشتم خانومي بود كه روسري داشت و قبول هم شد . اونها اونجا به شخصيت . كارامد بودن صداقت شما اهميت مي دن .

Banned
    رشته و دانشگاه
    اکانت فعلا غیرفعال است.

نقل قول نوشته اصلی توسط vakilian1363 نمایش پست ها
    سلام
    نه عزيزم اين اتفاق نمي افته . اگر ارزش هاي كبك رو مطالعه كن ، سياست رو از مذهب جدا كردن . روزي كه من مصاحبه داشتم خانومي بود كه روسري داشت و قبول هم شد . اونها اونجا به شخصيت . كارامد بودن صداقت شما اهميت مي دن .
    سلام
    بله این درسته وقتی کسی میاد ایران حجاب براش اجباری هست ولی وقتی کسی میره تو دیار کفار حجاب اختیاری میشه اگه تصمیم بگیرند تو دانشگاه خانمهای محجبه راه ندند اه و فغان همه بلند میشه آی آزادی نیست!
    اما امتیاز انطباق پذیری کاملا در دستان افسر هست و ممکنه(با توجه به مسائلی که من در کبک دیدم) امتیاز کامل منظور نکنه بالاخره نکته بالا در نظر بگیرید خودتون تحلیل کنید و اگر حق دارند بهشون حق بدید
    (البته من نمیگم هرکی حجاب داره مردود میشه چون چند مورد دیدم این مسئله کلی گفتم و اگه کسی واقعا به چیزی اعتقاد داره حتی اگه بدونه مردود میشه باید پای عقیده اش وایسته)

ApplyAbroad Veteran
    parham آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي شيمي - شيراز

ولی بازم بهتره که آدم هم عکس بی حجاب بگیره و هم بی حجاب بره آخه بعضی از آفیسر ها از این جور تیپ ها بیشتر خوششون میاد . مثلا آقای ادی معروف بیشتر خانم های مجرد رو قبول می کردند.
    - فایل فدرال: May.17.2010 -- ایمیل آپدیت از پاریس : 2013/04/15 و مدیکال :2013/07/08 رسیدن مدیکال به پاریس:2013/07/22 پاس رکوئست: 2013/09/04

من برای زنده بودن جستجوی تازه میخواهم ...

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    computer/software

نقل قول نوشته اصلی توسط parham نمایش پست ها
    ولی بازم بهتره که آدم هم عکس بی حجاب بگیره و هم بی حجاب بره آخه بعضی از آفیسر ها از این جور تیپ ها بیشتر خوششون میاد . مثلا آقای ادی معروف بیشتر خانم های مجرد رو قبول می کردند.

به نظر من هم اگه کسی محجبه باشه شاید افیسر امتیاز انطباق پذیری رو کم بده . چون مگه چند نفر تو کبک محجبه هستن؟ من یه همکلاسی چادری (سفت و سخت)داشتم که از وقتی رفت مونترال چادرش رو برداشت و الان فقط یک روسری سبک سرش میکنه. یعنی خود به خود هم رنگ جماعت شد و این واسه خود من خیلی عجیب بود.
    این آقای ادی هم امیدوارم برگرده اگه واقعا اینچوری بوده
    صدور فایل نامبر کبک:24 مارس 2010 --- تاریخ مصاحبه و فایل نامبر فدرال: 27 اکتبر 2010 --- ارسال پرونده به پاریس 28 فبریه 2013- رسیدن آپدیت 23 می 2013
    دریافت مدیکال 29 آگوست 2013- submit مدیکال در سایت 7 سپتامبر 2013--- ایمیل پاس ریکوئست 29 اکتبر 2013

دوستان عزيز كه مهندس هستند لطفا راهنمايي كنين و مراحل معادل سازي و عضويت در انجمن مهندسين كبك رو توضيح بدين .من از سايت كبك پيدا كردم ولي طولانيه. ممنون
    FFN: 1 feb 2011
    Medical:29 August 2013
    Medical received:12 sep 2013

ApplyAbroad Veteran
    parham آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي شيمي - شيراز

نقل قول نوشته اصلی توسط merina نمایش پست ها
    دوستان عزيز كه مهندس هستند لطفا راهنمايي كنين و مراحل معادل سازي و عضويت در انجمن مهندسين كبك رو توضيح بدين .من از سايت كبك پيدا كردم ولي طولانيه. ممنون
    شما واسه معادل سازی باید اورجینال مدرک تحصیلیتون رو پست کنید که به نظر من اصلا نیازی به معادل سازی نیستش نه امتیازی داره و نه تاثیری.
    واسه عضویت در انجمن مهندسین کبک هم باید یه آزمونی بدید که حتما باید برید کبک تا این آزمون رو بدید . شما فقط یه ایمیل به این انجمن بزنید و جواب اونا و ایمیل خودتون رو پرینت بگیرید و روز مصاحبه با خودتون ببرید.
    موفق باشید
    - فایل فدرال: May.17.2010 -- ایمیل آپدیت از پاریس : 2013/04/15 و مدیکال :2013/07/08 رسیدن مدیکال به پاریس:2013/07/22 پاس رکوئست: 2013/09/04

من برای زنده بودن جستجوی تازه میخواهم ...

Member
    رشته و دانشگاه
    génie mécanique

دوستان من بعد اینکه فایل نامبرم رو گرفتم میخوام یه سابقه کاری مجدد بگیرم و دیگه بشینم خونم فرانسه بخونم به نظر شما اگه توضیح بدم چون فایلم اومده و خودم استعفا دادم آیا تاثیر منفی رو نظر افیسر داره؟
    26-02-2014

Senior Member

سلام خدمت دوستان

سوالی داشتم در مورد سوریه و مصاحبه.
    میخواستم ببینم مشکلی برای بردن لپ تاپ به سوریه نیست ؟
    آیا میشه لپ تاپ رو با خودمون به سفارت ببریم ؟

ممنون میشم اگر دوستان تجربه ای دارن راهنمایی کنن

هيچ مشكلي نيست البته واسه سوريه
    ولي سفارت خير نميتوني ببري
    نقل قول نوشته اصلی توسط on_the_way نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان

سوالی داشتم در مورد سوریه و مصاحبه.
    میخواستم ببینم مشکلی برای بردن لپ تاپ به سوریه نیست ؟
    آیا میشه لپ تاپ رو با خودمون به سفارت ببریم ؟

ممنون میشم اگر دوستان تجربه ای دارن راهنمایی کنن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)