سلام
بله این درسته وقتی کسی میاد ایران حجاب براش اجباری هست ولی وقتی کسی میره تو دیار کفار حجاب اختیاری میشه اگه تصمیم بگیرند تو دانشگاه خانمهای محجبه راه ندند اه و فغان همه بلند میشه آی آزادی نیست!
اما امتیاز انطباق پذیری کاملا در دستان افسر هست و ممکنه(با توجه به مسائلی که من در کبک دیدم) امتیاز کامل منظور نکنه بالاخره نکته بالا در نظر بگیرید خودتون تحلیل کنید و اگر حق دارند بهشون حق بدید
(البته من نمیگم هرکی حجاب داره مردود میشه چون چند مورد دیدم این مسئله کلی گفتم و اگه کسی واقعا به چیزی اعتقاد داره حتی اگه بدونه مردود میشه باید پای عقیده اش وایسته)
ولی بازم بهتره که آدم هم عکس بی حجاب بگیره و هم بی حجاب بره آخه بعضی از آفیسر ها از این جور تیپ ها بیشتر خوششون میاد . مثلا آقای ادی معروف بیشتر خانم های مجرد رو قبول می کردند.
- فایل فدرال: May.17.2010 -- ایمیل آپدیت از پاریس : 2013/04/15 و مدیکال :2013/07/08 رسیدن مدیکال به پاریس:2013/07/22 پاس رکوئست: 2013/09/04
من برای زنده بودن جستجوی تازه میخواهم ...
به نظر من هم اگه کسی محجبه باشه شاید افیسر امتیاز انطباق پذیری رو کم بده . چون مگه چند نفر تو کبک محجبه هستن؟ من یه همکلاسی چادری (سفت و سخت)داشتم که از وقتی رفت مونترال چادرش رو برداشت و الان فقط یک روسری سبک سرش میکنه. یعنی خود به خود هم رنگ جماعت شد و این واسه خود من خیلی عجیب بود.
این آقای ادی هم امیدوارم برگرده اگه واقعا اینچوری بوده![]()
صدور فایل نامبر کبک:24 مارس 2010 --- تاریخ مصاحبه و فایل نامبر فدرال: 27 اکتبر 2010 --- ارسال پرونده به پاریس 28 فبریه 2013- رسیدن آپدیت 23 می 2013
دریافت مدیکال 29 آگوست 2013- submit مدیکال در سایت 7 سپتامبر 2013--- ایمیل پاس ریکوئست 29 اکتبر 2013
دوستان عزيز كه مهندس هستند لطفا راهنمايي كنين و مراحل معادل سازي و عضويت در انجمن مهندسين كبك رو توضيح بدين .من از سايت كبك پيدا كردم ولي طولانيه. ممنون
FFN: 1 feb 2011
Medical:29 August 2013
Medical received:12 sep 2013
شما واسه معادل سازی باید اورجینال مدرک تحصیلیتون رو پست کنید که به نظر من اصلا نیازی به معادل سازی نیستش نه امتیازی داره و نه تاثیری.
واسه عضویت در انجمن مهندسین کبک هم باید یه آزمونی بدید که حتما باید برید کبک تا این آزمون رو بدید . شما فقط یه ایمیل به این انجمن بزنید و جواب اونا و ایمیل خودتون رو پرینت بگیرید و روز مصاحبه با خودتون ببرید.
موفق باشید
- فایل فدرال: May.17.2010 -- ایمیل آپدیت از پاریس : 2013/04/15 و مدیکال :2013/07/08 رسیدن مدیکال به پاریس:2013/07/22 پاس رکوئست: 2013/09/04
من برای زنده بودن جستجوی تازه میخواهم ...
دوستان من بعد اینکه فایل نامبرم رو گرفتم میخوام یه سابقه کاری مجدد بگیرم و دیگه بشینم خونم فرانسه بخونم به نظر شما اگه توضیح بدم چون فایلم اومده و خودم استعفا دادم آیا تاثیر منفی رو نظر افیسر داره؟
26-02-2014
سلام خدمت دوستان
سوالی داشتم در مورد سوریه و مصاحبه.
میخواستم ببینم مشکلی برای بردن لپ تاپ به سوریه نیست ؟
آیا میشه لپ تاپ رو با خودمون به سفارت ببریم ؟
ممنون میشم اگر دوستان تجربه ای دارن راهنمایی کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)