صفحه 36 از 50 نخستنخست ... 262728293031323334353637383940414243444546 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 492

موضوع: آرشیو شده : ویزای فرانسه سال (تا پایان سال 2010)

Member
    رشته و دانشگاه
    university of new brunswick

پیش فرض پاسخ : ویزای فرانسه

دوستان توجه داشته باشید که الان سیاست فرانسه نگرفتن مهاجر تا جای ممکنه. ولی صد البته موافقم که برخورد ایرانیای سفارت خیلی ناجور و به دور از تمدنه.

اون سایته نمیگه تو چه مرحله ای هست ویزاتون ولی اگه تصمیم گیری بشه می زنه وضعیت ویزای شما مشخص شده و به سفارتی که قراره ویزاتون رو ازش تحویل بگیرید زنگ بزنید تا از نتیجه با خبر بشید. بعد اینکه واسه من این اومد زنگ زدم سفارت و خبر ریجکتمو گرفتم.

اگه در آینده کسی حال کرد بیاد این صدو خورده ای صفحه رو بخونه من نصیحتش می کنم رای فرانسه انرژی نزاره اگه مهندسی هستین برین آلمان چون نه اینقدر بهتون توهین می کنن نه اینکه بعد کلی دوندگی و تحمل بی احترامی آدمایی مثل شبستری آخرش مثل من ویزاتون رد بشه

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط anishtain4 نمایش پست ها
    دوستان توجه داشته باشید که الان سیاست فرانسه نگرفتن مهاجر تا جای ممکنه. ولی صد البته موافقم که برخورد ایرانیای سفارت خیلی ناجور و به دور از تمدنه.

اون سایته نمیگه تو چه مرحله ای هست ویزاتون ولی اگه تصمیم گیری بشه می زنه وضعیت ویزای شما مشخص شده و به سفارتی که قراره ویزاتون رو ازش تحویل بگیرید زنگ بزنید تا از نتیجه با خبر بشید. بعد اینکه واسه من این اومد زنگ زدم سفارت و خبر ریجکتمو گرفتم.

اگه در آینده کسی حال کرد بیاد این صدو خورده ای صفحه رو بخونه من نصیحتش می کنم رای فرانسه انرژی نزاره اگه مهندسی هستین برین آلمان چون نه اینقدر بهتون توهین می کنن نه اینکه بعد کلی دوندگی و تحمل بی احترامی آدمایی مثل شبستری آخرش مثل من ویزاتون رد بشه
    با توجه به بررسی که من کردم آلمان هم خیلی وضعیت بهتری نداره. به نظرم کسایی که دوست دارند بیاند اروپا اگر پولدار هستند خوب انگلیس خیلی شرایط ویزا و پذیرش راحتی داره. کشورهای خوب دیگه مثل هلند، سوئد، نروژ، سوییس هستند. سیستم ویزای فرانسه واقعا مزخرف و اعصاب خورد کنه جالبه که این فرانسویها همش هم تو این توهم هستند که ملت برگزیده هستند و خیلی کارشون درسته در حالیکه در مقابل انگلوساکسون ها تقریبا حرفی برای گفتن ندارند. من که الان بعد 18 روز هیچ خبری نشده. جالبیش به اینه که تو ایران یه خانم شبستری بیماری وجود داره که بهش زنگ بزنید اینجا هیچ تلفنی هم نداره فقط ایمیلی داره که بهش جوابی هم داده نمیشه.

Junior Member

سلام
    من شنیدم اگر پذیرش در مواقعی خاص به سفارت برده شود آن ها می گویند باید نامه از دانشگاه بیاوری که تو را وسط سال ثبت نام کنند.آیا زمان راجعه به سفارت برای اخذ ویزا در مقطع دکترا موقع خاصی از سال است.نوامبر دیر نیست؟

Member massoud آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ingénierie des Systèmes Automatisés (ISA) SUPELEC

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrzad62 نمایش پست ها
    سلام
    من شنیدم اگر پذیرش در مواقعی خاص به سفارت برده شود آن ها می گویند باید نامه از دانشگاه بیاوری که تو را وسط سال ثبت نام کنند.آیا زمان راجعه به سفارت برای اخذ ویزا در مقطع دکترا موقع خاصی از سال است.نوامبر دیر نیست؟
    برای ارشد (Master's) اینطوریه. یعنی اگه از شروع رسمی سال تحصیلی که اواسط ماه سپتامبر هست بگذره، درصورت قبولی ویزا برای درجش تو پاس، یه نامۀ تأیید مجدد برای پذیرش با تأخیر از دانشجو میخوان.
    اما در مورد مقطع دکتری شرایط فرق میکنه و چون تحقیقاتی هست و کورس تئوری زیاد مطرح نیست، تأخیر توی رفتن مسأله ساز نمیشه اما در مورد اینکه سفارت بازم تأیید از دانشگاهتون بخواد یا نه مطمئن نیستم.
    چون از خانوم شبستری و همکاراش همه چیز بر میاد!
    ویرایش توسط massoud : October 2nd, 2010 در ساعت 03:01 PM

سلام به دوستان

بالاخره امروز خانم شبستری بهم زنگ زد و گفت ویزات آمادست.

فقط یه نامه از دانشگاه بیار که اگه الان بری که یه کم دیره مشکلی نیست. گفت از خوابگاهتم یه نامه دیگه بیار که اگه الان بری اون اتاقی رو که رزرو کردی بهت میدن.

من نامه دانشگاه رو گرفتم ولی خوابگاه هنوز جوابمو نداده. در هر صورت من فردا میرم که پاسپورتمو بدم سفارت. از اونجایی که تا حالا دوبار پاسمو دادم سفارت امریکا و هر دو دفعه هم گفتند که اشتباه کردیم که گفتیم ویزات اومده و باید دوباره صبر کنی، تا ویزا رو تو پاس نبینم باورم نمیشه!

امیدوارم همه موفق باشید

خیلی تبریک آقا سعید.....خدا رو شکر...اصلا نگران نباشین دیگه حله...قسمت شما فرانسه بوده نه آمریکا....
    فقط می خوام بدونم استادتون ار اونور به وزارت خونه زنگ زد یا نه؟ این کار تاثیر داشته یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Raspina_Bio نمایش پست ها
    خیلی تبریک آقا سعید.....خدا رو شکر...اصلا نگران نباشین دیگه حله...قسمت شما فرانسه بوده نه آمریکا....
    فقط می خوام بدونم استادتون ار اونور به وزارت خونه زنگ زد یا نه؟ این کار تاثیر داشته یا نه؟
    سلام

امیدوارم واقعاً قسمت اینطوری باشه.

من استادم مشخص نیست، یعنی بعداً مشخص میشه. اما به international office دانشگاهمون گفتم که ویزام دیر شده و اون هم جواب داد که ما به رابطمون تو وزارت مربوطه تو فرانسه گفتیم که پیگیری کنه. (من بهشون گفته بودم که کار ویزا تو فرانسه انجام میشه که الکی با سفارت اینجا تماس نگیرن و اینا هم بگن دست ما نیست.)

مطمئناً اگه تاثیر مثبت نداشته باشه، تاثیر منفی هم نداره.

موفق باشید

Junior Member

بچه ها من دو ماه و ۱۰ روز پیش رفتم سفارت. الان دیگه ویزای همه اومده ولی مال من نیومده. زنگ هم که میزنم هیچی به هیچی. الان تقریبا ۳ هفته از کلاسا گذشته. به نظرتون چیکار کنم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid نمایش پست ها
    سلام به دوستان

بالاخره امروز خانم شبستری بهم زنگ زد و گفت ویزات آمادست.

فقط یه نامه از دانشگاه بیار که اگه الان بری که یه کم دیره مشکلی نیست. گفت از خوابگاهتم یه نامه دیگه بیار که اگه الان بری اون اتاقی رو که رزرو کردی بهت میدن.

من نامه دانشگاه رو گرفتم ولی خوابگاه هنوز جوابمو نداده. در هر صورت من فردا میرم که پاسپورتمو بدم سفارت. از اونجایی که تا حالا دوبار پاسمو دادم سفارت امریکا و هر دو دفعه هم گفتند که اشتباه کردیم که گفتیم ویزات اومده و باید دوباره صبر کنی، تا ویزا رو تو پاس نبینم باورم نمیشه!

امیدوارم همه موفق باشید
    سلام سعید جان
    تبریک.امیدوارم ویزا همه بچه ها بیاد.
    سعید جان در حال حاضر یا قبل از اینکه شبستری بهت زنگ بزنه ، داخل اون سایت(https://pastel.gov) واسه شما چی میزنه؟
    در ضمن مدارکت را کی تحویل سفارت دادی و اینکه آیا همون دفعه اول مدارکت کامل بود یا کامل کردی؟
    ممنون از لطفت.

سلام دوستان....

حدود 1 ساعت پیش خانم شبستری زنگ زد و گفت ویزام آماده صدوره!!!!
    27 روز طول کشید...بعدا میام بیشتر می نویسم....