منم هستم.80 روزه که از ویزام خبری نیست ،25 روز هم هست که کلاسام شروع شده.
دنیا به آخر نرسیده که.خوش باشین
سلام دوستان
من دو ماه(اول آگوست) هست که رفتم سفارت اما از ویزا خبری نیست.کلاسهام 1ماهه که شروع شده.
یه چیز جالب اینکه من 5 شنبه زنگ زدم سفارت خانومه گفت که 10 روزه که ما اصلا هیچ جواب ویزایی از پاریس نگرفتیم.
واقعا ویزای فرانسه صبر ایوب می خواد.
سلام،
به نظرم نمیشه این رو تعمیم داد فکر میکنم که طول کشیدن این پروسه بیش از هر چیز بستگی به گرایش تحصیلی متقاضی ویزا داره و تو رشته های مربوط به high tech اکثراً پروسه ها طولانی میشه.بین 2 تا 7 ماه.
استاد منم همچین نامه ای رو در توضیح رشته تحصیلی و کارهایی که تو لابراتوارش انحام میشه به طور کامل و مفصلی به سفارت و آقای لامبر ایمیل کرد ولی الا ای حال صدور ویزای من 4 ماه طول کشید. رشتم مکانیک بود.
سلام
کسی هست بدونه ساعت کار بانک تجارت تو پاریس چطوریه؟ من جمعه ظهر می رسم و دوشنبه باید پول شهریه رو به دانشگاه بدم(استراسبورگ). می خوام ببینم می رسم پولو بگیرم از بانک جمعه؟ یا باید صبر کنم تا دوشنبه صبح تو پاریس؟
ممنون
سلام، ساعت کار بانکا معمولاً 9 صبح تا 12 و ازونور 2 تا 5 اینطوراس. اما موضوعی که هست اینه که شما برسید بانک تجارت بهتون پول نقد نمیدن که!!
میگن RIB (یا همون شماره حساب) حسابتون تو فرانسه رو بدید تا پول رو به حسابتون حواله کنیم. درنتیجه اول باید یه حساب تو فرانسه باز کرده باشید. بعد ازون هم زمانی که شماره حساب رو به بانک تجارت دادید، 3 4 روز کاری طول خواهد کشید تا اونا پول رو تو حسابتون واریز کنن.
مورد دیگه اینکه میتونید شهریه رو از طریق چک شخصی که با افتتاح حسابتون بهتون میدن به دانشگاه بپردازید و اینجا کسی با پول نقد ارقام بالا (حتی 300 400 یورو) کار نمیکنه! همه چی یا با کارت اعتباری یا چک.
اگر اونقدر اورژانسی هست پول شهریه رو نقدی جدای از حواله تون ببرید. اما اصولاً اینجا چیز فورس ماژوری نداریم که بخوان مثلاً بدلیل دیر کرد پرداخت شهریه دانشجویی رو از تحصیل محروم کنن و حتی چک هم که به دانشگاه میدین مدتی بهتون وقت میدن و قبل از وصولش حتی بهتون اطلاع میدن که موجودیتون تکمیل باشه.
بطور مثال من امسال باید شهریه امو همون اول ترم و در بدو ورود با یه چک به اکول می دادم که بدلیل مشکلات حسابم قصد تعویض بانک رو داشتم و به قسمت اداری گفتم که فعلاً چک نمیدم تا بانکمو عوض کنم و الآن هم نزدیک یه ماه ازین قضایا داره میگذره.. البته خوب منم یه ساله که اینجا دانشجوم و دیگه مشکلی باهامون ندارن. اما کلاً سیستم اداری کند و لختی دارن در نتیجه جایی من ندیدم که فشار روی دانشجو بذارن بابت اینطور مسائل. حتی سال قبل هم بعضی از دانشجوها 1 2 ماه دیرتر وارد شدن و کارای اداریشون بسیار با حوصله و سر فرصت پیش رفت!!
امیدوارم توضیحات کمکی بهتون کرده باشه.
موفق باشین.
مرسی.
فکر می کنید می تونم ازشون بخوام پولو حواله کنن مستقیم به حساب دانشگاه یا به حساب یکی از دوستانم بریزن فوری؟ من قرار بوده آخه شهریه رو تا آگوست بدم که به دانشگاه گفتم چون صرافی هزینه زیاد می گیره برای انتقال حواله کنم به بانک تجارت و بعد ازشون بگیرم و تا 18 اکتبر برسونم بهشون. یعنی همین جوری دارم یه چند ماه دیر می دم. مقدارشم کم نیست که الان دوباره بتونم نقد ببرم. برای 6000 تا می تونم صبر کنم ولی برای پول شهریه فوری باید پرداخت کنم.
من بعید میدونم که بانک مثلاً یه مقداری از مبلغ حوال 6000 یورو رو به یه حساب و یه مقدارشو به حساب دیگه حواله کنن! بازم اگر بخواید به جایی مثل حساب دانشگاه حواله کنید باید RIB رو همراه داشته باشید. دارید؟ (یه برگ که مشخصات حساب مقصد: نام صاحب حساب، IBAN, Swiftو ... توش نوشته شده).
یه ذره این کارایی که شما میخواید بکنید واسه بانک پیچیده اس بنظر من و اون مسئولی هم که من اونجا دیدم (یه پیر مرد هموطن) خیلی فک کرده فرانسوی شده و ناز و ادا واسه مشتریای ایرانیش زیاد داره! و سر راست ترین کاری که واسه دانشجو میکنه RIB حساب شخصیش تو فرانسه رو بگیره تمام مبلغ رو عیناً (البته منهای کارمزد سوئیفت) به همون حساب حواله کنه. در مورد حساب دیگه مثل دوست و آشنا هم شاید راه بیان اما اینکه یه مقدار به دانشگاه یه مقدار به دوست یه مقدار به ... بعید میدونم.
در هرصورت نظر من رو بخواید بدون نگرانی تشریف بیارید، خودتونو به دانشگاه نشون بدید، یه حساب اینجا باز کنید و اگه باز لازم بود کپی سوئیفت حواله تجارت رو به بخش اداری و ثبت نام دانشگاه نشون بدید، پروسه رو توضیح بدین و اینا هم خودشون سیستم اداریشونو خوب میدونن، بعد نهایتاً با یه تأخیر یه هفته 10 روزه شهریه رو از طریق یه برگ چک بهشون تقدیم میکنین.
کلاً الآن زیاد نگران این قضایا نباشین. خیلی راحت تر ازین صحبتا روالش انجام میشه.
بحث یه مقدار از موضوع تاپیک خارج شد بنظرم و دو طرفه شده، اگر توضیح بیشتری لازم بود فک میکنم باید تو پی ام بررسی شه.
موفق باشین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)