دوستان من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هستم. الان من جزو کدوم دسته هستم. 1 سال پیش تموم شد درسم.
سلام
کسی آماری از قبول شده های سال های قبل داره؟معدلاشون؟شرایطشون؟ ضمنا دانشگاه algarve هم جز انتخاب ها بود و من چون الان اونجا قبول شدم اون گزینه را زدم و addmission letter را هم واسشون آپلود کردم.آیا تاثیری داره؟البته مثل اینکه توی اون دانشگاه فقط 1 نفر را بورس میکنند.
سلام
من که هنوز درسمو تموم نکردم و 9 واحدم مونده میتونم با گرفتن یه نامه از دانشگاه که تا فلان تاریخ درسمو تموم میکنم اقدام کنم؟
چون یکی از دوستان گفته باید دانشنامه داشت.همینطور تو سایتش نوشته پاسپورت هم میخواد
و اینکه اگه کسی تونسته این بورس رو بگیره ممکنه شرایطشو بگه؟جون من معدلم14.5 هست و آیلتز 7 و نمیدونم اصلا شانسی واسه مکانیک فوق دارم یا نه.
ممنون
ویرایش توسط omid88 : October 15th, 2010 در ساعت 03:00 PM
دوستان خوشحال می شم راهنماییم کنید
تا اونجا که من این فروم و سایت اراسموس را خوندم به این نتیجه رسدیم
1- تعداد 3 تا اپلای این برنامه با برنامه اصلی اراسموس تداخلی نداره و می شه در هر کدوم به طور مجزا حراکثر برای سه برنامه اپلای کرد
2-ددلاین این برنامه 20 نوامبره(چه قدر زود!!)
3-لازم نیست به طور مجزا برای برنامه های مختلف اپلای کنیم تنها باید از طریق این سایت به ترتیب برنامه هامون را بنویسیم
اگه ممکنه بگید این 3 گزینه همشون درست هست؟ یا نه
در ضمن من از اونجا که فارغ التحصیل دانشگاه سراسری که جزو این پارتنر ها هم نیست چه مدرکی باید ارائه بدم؟ از اونجا که الان نمی خوام مدرکمو بخرم!!
سلام
یعنی این سیستم آموزش و پرورش ما دیگه آخرشه ها! من نمی دونم واسه EM8 توی قسمت Previous educational record که گفته اطلاعات تحصیلی Secondary/high school رو بنویسید دیپلم دبیرستانم رو وارد کنم یا پیش دانشگاهیم رو!
یه سول دیگه D:
دوستان واسه کسی پیش اومده که فرمش رو پر کرده باشه، بعد بخواد چیزی رو توش اصلاح کنه؟ امکانش هست؟ به طور خاص قسمت Motivation statement منظورمه!
ویرایش توسط Golnar : October 16th, 2010 در ساعت 12:21 PM دلیل: ادامه مطلب
علاقه مندی ها (Bookmarks)