صفحه 36 از 148 نخستنخست ... 26272829303132333435363738394041424344454686136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 1480

موضوع: Erasmus Mundus - External Cooperation Window for Iran,Iraq,Yemen

ApplyAbroad Champion
    فراز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Essex, Econometrics

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus _External Cooperation Window for Iran, Iraq,Yemen

نقل قول نوشته اصلی توسط Golnar نمایش پست ها
    می شه تو یه توضیح مختصر EM8 رو برای من بگید که چی هست؟ D:
    دیگه این چه جور سوالیه گلنار عزیز:-)
    EM8=erasmus mundus 8 که همون برنامه ایراسموس برای ایران عراق و یمن است و این تاپیک برای همین است
    Some dance to remember, some dance to forget

ApplyAbroad Veteran
    m.a.a آواتار ها

می شه تو یه توضیح مختصر EM8 رو برای من بگید که چی هست؟ D:
    یه سری از دوره ها هستند که توسط اتحادیه اروپا حمایت مالی میشن، و اون رشته هایی که در EM8 هستند رو فقط اتباع ایران و عراق و یمن میتونند براشون اقدام کنند. البته برای کشورهای دیگه هم هست که منطقه مخصوص به خودشون و البته رشتهای مخصوص به خودشونو دارند.

دوستان من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هستم. الان من جزو کدوم دسته هستم. 1 سال پیش تموم شد درسم.

نقل قول نوشته اصلی توسط m.a.a نمایش پست ها
    یه سری از دوره ها هستند که توسط اتحادیه اروپا حمایت مالی میشن، و اون رشته هایی که در EM8 هستند رو فقط اتباع ایران و عراق و یمن میتونند براشون اقدام کنند. البته برای کشورهای دیگه هم هست که منطقه مخصوص به خودشون و البته رشتهای مخصوص به خودشونو دارند.
    من یه مختصری سایت رو نگاه کردم، و امیدوارم بتونم واسه یکی دوتاش اقدام کنم. این قضیه پارتنر و همکار چیه؟ البته من بحمدلله به هیـــــــچ جای بدرد بخوری وصل نیستم!
    ببخشید من سوالای واضح می پرسم! این روزا وحشتناک مشغله دارم و می ترسم تا وقت پیدا کنم واسه تحقیق! زمان رو از دست بدم.

سلام
    کسی آماری از قبول شده های سال های قبل داره؟معدلاشون؟شرایطشون؟ ضمنا دانشگاه algarve هم جز انتخاب ها بود و من چون الان اونجا قبول شدم اون گزینه را زدم و addmission letter را هم واسشون آپلود کردم.آیا تاثیری داره؟البته مثل اینکه توی اون دانشگاه فقط 1 نفر را بورس میکنند.

ApplyAbroad Veteran
    m.a.a آواتار ها

من یه مختصری سایت رو نگاه کردم، و امیدوارم بتونم واسه یکی دوتاش اقدام کنم. این قضیه پارتنر و همکار چیه؟ البته من بحمدلله به هیـــــــچ جای بدرد بخوری وصل نیستم!
    ببخشید من سوالای واضح می پرسم! این روزا وحشتناک مشغله دارم و می ترسم تا وقت پیدا کنم واسه تحقیق! زمان رو از دست بدم.
    اگر هم اکنون در یکی از دانشگاه های Partner که لیستش توسایت هست درس میخونید Target Group 1 هستید،
    اگه از اونجا فارغ التحصیل شدید Target Group 2 هستید.
    غیر از اینها Target Group 3 هستید.

ApplyAbroad Veteran
    m.a.a آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cracker486 نمایش پست ها
    دوستان من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد هستم. الان من جزو کدوم دسته هستم. 1 سال پیش تموم شد درسم.
    گروه 2 محسوب میشید.

ApplyAbroad Veteran

سلام
    من که هنوز درسمو تموم نکردم و 9 واحدم مونده میتونم با گرفتن یه نامه از دانشگاه که تا فلان تاریخ درسمو تموم میکنم اقدام کنم؟
    چون یکی از دوستان گفته باید دانشنامه داشت.همینطور تو سایتش نوشته پاسپورت هم میخواد
    و اینکه اگه کسی تونسته این بورس رو بگیره ممکنه شرایطشو بگه؟جون من معدلم14.5 هست و آیلتز 7 و نمیدونم اصلا شانسی واسه مکانیک فوق دارم یا نه.
    ممنون
    ویرایش توسط omid88 : October 15th, 2010 در ساعت 03:00 PM

Junior Member

دوستان خوشحال می شم راهنماییم کنید
    تا اونجا که من این فروم و سایت اراسموس را خوندم به این نتیجه رسدیم
    1- تعداد 3 تا اپلای این برنامه با برنامه اصلی اراسموس تداخلی نداره و می شه در هر کدوم به طور مجزا حراکثر برای سه برنامه اپلای کرد
    2-ددلاین این برنامه 20 نوامبره(چه قدر زود!!)
    3-لازم نیست به طور مجزا برای برنامه های مختلف اپلای کنیم تنها باید از طریق این سایت به ترتیب برنامه هامون را بنویسیم
    اگه ممکنه بگید این 3 گزینه همشون درست هست؟ یا نه
    در ضمن من از اونجا که فارغ التحصیل دانشگاه سراسری که جزو این پارتنر ها هم نیست چه مدرکی باید ارائه بدم؟ از اونجا که الان نمی خوام مدرکمو بخرم!!

سلام
    یعنی این سیستم آموزش و پرورش ما دیگه آخرشه ها! من نمی دونم واسه EM8 توی قسمت Previous educational record که گفته اطلاعات تحصیلی Secondary/high school رو بنویسید دیپلم دبیرستانم رو وارد کنم یا پیش دانشگاهیم رو!

یه سول دیگه D:
    دوستان واسه کسی پیش اومده که فرمش رو پر کرده باشه، بعد بخواد چیزی رو توش اصلاح کنه؟ امکانش هست؟ به طور خاص قسمت Motivation statement منظورمه!
    ویرایش توسط Golnar : October 16th, 2010 در ساعت 12:21 PM دلیل: ادامه مطلب