صفحه 38 از 139 نخستنخست ... 28293031323334353637383940414243444546474888138 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 1386

موضوع: تحصیل به زبان انگلیسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شوند.)

پیش فرض پاسخ : تحصیل در ایتالیا

دوست عزیز شما باید در کلاس های زبان ایتالیایی ثبت نام کنید و رشته مورد نظر خود را به همراه دانشگاه مورد نظر انتخاب کنید .چون به دانشجویان مقطع کارشناسی به زبان انگیلیسی ویزا نمی دهند. در این مورد دانشگاه میلان بهترین انتخاب است ولی شما با خواندن پست های قبلی می توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید.
    پیروز باشید.

Junior Member shaahin_67 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

سلام،

من مهتدسی کامپیوتر دارم می خونم و قصدم اینه که سال بعد برای ایتالیا اقدام کنم. می خواستم بدونم که اگه برای کورس های ایتالیایی اَپلای کنم، هزینه ی تحصیلم پایین میآد؟ یه جایی تو همین فروم یکی از دوستان گفته بودن که هزینه تحصیل متوسط 3300 یوروست. آیا این برای کورس های انگلیسی هستش یا چی؟؟
    "اگر ایمانی به کوچکی دانه خردل داشته باشید، می توانید به کوه بگویید از اینجا به آنجا منتقل شو و منتقل خواهد شد و هیچ امری برای شما ناممکن نخواهد بود!"(متّی 17:20)

سلام دوست عزیز بیشتر تمرکز خودتون رو . رو درساتون بگذارید از الان خیلی زود فکر سال دیگه باشید چون شرایط هر کشور هر سال عوض می شه . با این سیستم که الان دارن پیاده می کنن هزینه ها کلا بالا میره از امسال وقتی بورس نباشه خوابگاه ها پر باشه که دیگه 500-600 یورو به چش نمی اد. ولی کلا کورس های به زبان ایتالیایی دردسرش چه تو کارهای اداری و چه تو خود دانشگاه کمتره.

Member kazhal آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری

سلام یه سوال دارم شاید خنده دار باشه ولی خوب.

این که تو سایت دانشگاه ها می نویسه EU و یا Non-EU یعنی چی دقیقا؟

Non-EEA چطور؟

Junior Member

سلام من ددلاین دانشگاه میلان رو پیدا نکردم میشه یکی بگه چندمه؟
    درضمن خیلی از پیغام هارو خوندم اما نفهمیدم درنهایت هزینه تحصیل و زندگی حدودا" چقدره؟
    ممنون میشم جواب بدید.

Member kazhal آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    معماری

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyaa نمایش پست ها
    سلام من ددلاین دانشگاه میلان رو پیدا نکردم میشه یکی بگه چندمه؟
    درضمن خیلی از پیغام هارو خوندم اما نفهمیدم درنهایت هزینه تحصیل و زندگی حدودا" چقدره؟
    ممنون میشم جواب بدید.

for international applicants there are 2 selection calls for the same Academic Year:
    Þ1stcall: for the1stsemesterof the academic year (starts every October) – the application is usually open from October to March;
    Þ2ndcall:for the2ndsemesterof the Academic Year (starts every March) – the application is usually open from August to September.
    اما اگه ددلاین برای رشته هایی که به ایتالیایی ارایه میشن رو بخواید مطمین نیستم.

ApplyAbroad Veteran
    silence scream آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kazhal نمایش پست ها
    سلام یه سوال دارم شاید خنده دار باشه ولی خوب.

این که تو سایت دانشگاه ها می نویسه EU و یا Non-EU یعنی چی دقیقا؟

Non-EEA چطور؟
    اینا رو بندازی تو جعبه جستجوی ویکیپدیا خیلی قشنگ جواب میده ها!
    میشه اتحادیه اروپا، و غیر از اتحادیه اروپا
    اراده ی مصممی که آرزوی بزرگی را همراهی می کند و ذهنی که شکست را نمی پذیرد، راه خود را از میان مشکلات پیدا خواهد نمود
    با دادن امتیاز + به دوستانی که به ما کمک میکنند ، روحیه همکاری و دوستی را در فروم ترویج کنیم
    آیا می دانستید می توانید حتی بصورت ناشناس، نتایج پذیرش خود را وارد نمایید!؟ دریغ نفرمایید که از شما دریغ نکردند

Junior Member

سلام من یک سری اطلاعات درباره ی تحصیل در رشته ی سینما می خوام.
    در موقع تحصیل می شه کار کرد؟

Junior Member

سلام
    من رشته دانشگاهیم صنایع غذاییه
    اما 8 ساله به طور مداوم نقاشی میکنم و نظر کرشناسا اینه که در حد حرفه ای هستم . خیلی دلم میخواد توی ایتالیا یا هلند یه دوره کوتاه رو برای تجربه بیشتر بگذرونم . نمیدونم از طریق دانشگاه با توجه به اینکه لیسانسم مرتبت نیست امکانی وجود داره ؟
    اگه تعدادی از نقاشیهامو بفرستم و رزومم رو ؟ مدرکش برام مهم نیست حتی اگه از طریق کرسهای ازاد هم این فرصت رو بهم بدن خیلی خوبه . فکر میکنین امکانش هست ؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Tabriz

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhossein.gh نمایش پست ها
    سلام،
    میخاستم ببینم معیار اصلی پذیرش در دانشگاههای ایتالیا چیه؟به خصوص در رشته برق/ آیا این دانشگاهها به دانشجوهای غیر شریف و تهران و امیرکبیر پذیرش میده؟

آره میده خیلی خوب هم میده
    مگه فرقی دارن؟
    دانشگاه شریف و امیر کبیر که رنکی ندارن
    همشون بالای 2500 هستن که اصلا ارزشی نداره
    تو ایران گندش کردن بابا
    بیای اینجا میبینی که بهشون میگن سیمکش

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)