صفحه 39 از 50 نخستنخست ... 293031323334353637383940414243444546474849 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 492

موضوع: آرشیو شده : ویزای فرانسه سال (تا پایان سال 2010)

پیش فرض پاسخ : ویزای فرانسه

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed-kh3 نمایش پست ها
    بازم یه سوال و زحمت برای شما
    میشه توضیح بدی منظور از رشته حساس چیه؟ اصلا چی شد که استاد شما با سفارت ارتباط برقرار کرد؟ فکر میکنم تو روند عادی استاد با سفارت ارتباطی نداره! یعنی ممکنه که من از استادم بخوام به سفارت ای میل بزنه و این تو روند ویزا تاثیر داشته باشه؟
    منم نمی دونم منظورشون از رشته حساس چیه ولی برای همه درخواستهای ویزای دانشجویی طولانی ترین مرحله بررسی این موضوعه. همونطوری که گفتم ظاهرا اگه استاد یا دانشگاه با نامه و مستنداتی ثابت کنند که بررسی حساسیت برای این رشته قبلا انجام شده در اینصورت کنسول در تهران حداکثر طی یک ماه ویزا رو صادر می کنه.
    استاد من چند بار ایمیل زد که میخوان من هرچه سریعتر اونجا باشم اینها هم گفتند که طول مدت انتظار برای صدور ویزا دست اینا نیست و پرونده میزه فرانسه و ...فقط در یک صورته که پرونده اینجا بررسی میشه که قبلا گفتم....

اگه استاد شما بتونه چنین مستنداتی رو ارائه کنه کارتون جلو میفته. من البته نمی دونم تهیه این مدارک برای استاد سخته یا آسون. برای بعضی از پروژه ها این بررسیها انجام شده.

موفق باشین.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Raspina_Bio نمایش پست ها
    منم نمی دونم منظورشون از رشته حساس چیه ولی برای همه درخواستهای ویزای دانشجویی طولانی ترین مرحله بررسی این موضوعه. همونطوری که گفتم ظاهرا اگه استاد یا دانشگاه با نامه و مستنداتی ثابت کنند که بررسی حساسیت برای این رشته قبلا انجام شده در اینصورت کنسول در تهران حداکثر طی یک ماه ویزا رو صادر می کنه.
    استاد من چند بار ایمیل زد که میخوان من هرچه سریعتر اونجا باشم اینها هم گفتند که طول مدت انتظار برای صدور ویزا دست اینا نیست و پرونده میزه فرانسه و ...فقط در یک صورته که پرونده اینجا بررسی میشه که قبلا گفتم....

اگه استاد شما بتونه چنین مستنداتی رو ارائه کنه کارتون جلو میفته. من البته نمی دونم تهیه این مدارک برای استاد سخته یا آسون. برای بعضی از پروژه ها این بررسیها انجام شده.

موفق باشین.
    سلام دوست عزیز
    این توصیه استاد در مورد حساس بودن رشته ،میتونه در مورد مستر از جانب دانشگاه میتونه مفید باشه یا نه؟آخه رشته من کامپیوتر هست نمی دونم حساسیتش کجا بوده.
    ممنون از لطفتون

Member
    رشته و دانشگاه
    university of new brunswick

کسی از دوستانی که تقاضای تجدید نظر دادن جوابی دریافت نکردن؟

ضمنا راجع به مسائل حساب مالی اگه یه تاپیک دیگه می ساخین برای کسایی که بعدا می خوان اقدام کنن و موفق می شن خیلی راحت تر بود یا اگه ویکی رو اصلاح می کردین فوق العاده بود.

Junior Member

سلام
    چقدر سوت و کور شده اینجا. این معنیش چیه؟؟ همه ویزا گرفتن یا اینکه چندورزیه هیچکس ویزا نگرفته ایت چندروزه؟؟؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط a.ziaee87 نمایش پست ها
    سلام
    چقدر سوت و کور شده اینجا. این معنیش چیه؟؟ همه ویزا گرفتن یا اینکه چندورزیه هیچکس ویزا نگرفته ایت چندروزه؟؟؟؟؟
    سلام
    فکر کنم اوضاع ویزا خیلی جالب نیست.چون من به سفارت زنگ زدم گفت خبری از ویزا نیست.
    2ماه و 10 روز شد و خبری نشد.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi1363 نمایش پست ها
    سلام
    فکر کنم اوضاع ویزا خیلی جالب نیست.چون من به سفارت زنگ زدم گفت خبری از ویزا نیست.
    2ماه و 10 روز شد و خبری نشد.
    من رسما بیخیال شدم و در همین انگلستان میمنونم. به من گفته بودند 5 روز ولی بعد 31 روز هیچ خبری نشد. به هیچ چیز هم پاسخگو نیستند. از روز اول همه کارشون مسخره بود. اول که دانشگاه نامه رو اشتباه بود و چون یک ماه تعطیل بود در آگوست هیچ کس نبود که درستش کنه. بعد که سفارت داد و هوار راه انداخت و هر چی هم من ایمیل زدم بهم زودتر وقت نداد. بعد که گفت 5 روز و هنوز هیچی. واقعا توصیه من به کسایی که بعدا میاند اینه که دور کشورهایی مثل فرانسه، آلمان و اسپانیا رو خط بکشند. موفق باشید.

Junior Member juveatta آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSATAHERAN نمایش پست ها
    سلام

کسی هست بدونه ساعت کار بانک تجارت تو پاریس چطوریه؟ من جمعه ظهر می رسم و دوشنبه باید پول شهریه رو به دانشگاه بدم(استراسبورگ). می خوام ببینم می رسم پولو بگیرم از بانک جمعه؟ یا باید صبر کنم تا دوشنبه صبح تو پاریس؟

ممنون
    دوست عزیز من پارسال همین کارو کردم و ورفتم پاریس 6000 یورو رو بگیرم
    ولی همینجور که دوستمون گفت پول به کسی نمیدن
    ولی خوب باید بری اونجا بگی من به امید این پول اومدم و پولی ندارم که فعلا باهاش سر کنم ، و بهت 1000 یورو میدن
    واسه من که اینجوری بود
    بعدش یه شماره حساب که قبلا اشنامون باز کرده بود دادم بهش ریختن به حساب

Junior Member

امروز من با خانوم موسوی تو بخش فرهنگی صحبت کردم که بابا ۳ ماه شد و هنوز هیچ خبری نیست و این حرفا. اون بیچاره هم نمیدونست چی بگه. فقط گفت بعضی رشته ها حساسیت دارن و رشته شما هم شاید حساس باشه. بعد هم اینکه گفتن فکر نکنم مدرکی که دانشگاه بتونه بفرسته از حساسیت کم کنه. ولی حالا صبر کنید تا هفته دیگه که خانوم شبستری از مرخصی (ما اینجا هر روز منتظر زنگ سفارتیم بعد خانوم رفته مرخصی!) برگرده و با اون هم یه مشورتی بکنید. تا الان حدود یک ماه از کلاسا رو از دست دادم و دیگه بهم به تا ۱۵ نوامبر وقت دادن. جدیدا کسی خبری چیزی نگرفته؟

Junior Member

سلام . منم چند وقته دارم مطالب اینجا رو می خونم . خودمم همین مشکلات رو دارم . ویزام نیومده و کسی جوابی نمی ده . از شروع کلاسهام هم که یک ماه گذشته . فرانسه هم که اعتصاب سراسریه حتی پالایشگاها هم تعطیلن . تازه من رشتم اصلا نه حساسه نه چیزی . همین آموزش زبان فرانسه است که باید خوششون هم بیاد . خیلی اعصابم خرابه . کسی می دونه اگه ویزا دیر میاد میشه واسه ترم بعد رفت یا نه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Siavash_ نمایش پست ها
    امروز من با خانوم موسوی تو بخش فرهنگی صحبت کردم که بابا ۳ ماه شد و هنوز هیچ خبری نیست و این حرفا. اون بیچاره هم نمیدونست چی بگه. فقط گفت بعضی رشته ها حساسیت دارن و رشته شما هم شاید حساس باشه. بعد هم اینکه گفتن فکر نکنم مدرکی که دانشگاه بتونه بفرسته از حساسیت کم کنه. ولی حالا صبر کنید تا هفته دیگه که خانوم شبستری از مرخصی (ما اینجا هر روز منتظر زنگ سفارتیم بعد خانوم رفته مرخصی!) برگرده و با اون هم یه مشورتی بکنید. تا الان حدود یک ماه از کلاسا رو از دست دادم و دیگه بهم به تا ۱۵ نوامبر وقت دادن. جدیدا کسی خبری چیزی نگرفته؟
    سلام سیاوش جان
    من باهات هم دردی میکنم. 3 ماهی هست که منتظرم و هروقت هم که به سفارت یا بخش فرهنگی زنگ زدم چیز خاصی دستگیرم نشده. امیدوارم که هرچه زودتر تکلیفمون رو مشخص کنن.