لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
ویرایش توسط sardarafra : October 24th, 2010 در ساعت 11:45 AM
تو با اين پاكدامني هاي حقير، خود را هلاك خواهي كرد. شرارت را بياموز. خود نوينت را بر خاكستر خود پيشين بنا كن! (نيچه)
???????????اگه از تركيه مي خواي وقت بگيري بايد تلفني دوشنبه اول هر ماه از بقيه كشور ها هم روندي مشابه دارند تقريبا. شما يكم جستجو كنيد تو سايت لطفا جواب همه سوالاتتون رو پيدا مي كنيد.
در مورد قبرس که اول باید فرم DS-160 را پر کنی بعد با وارد کردن بارکد confirmation این فرم در محل تعیین شده برای گرفتن وقت اقدام کنی: http://cyprus.usembassy.gov/how-to-apply2.html
ویرایش توسط sardarafra : October 24th, 2010 در ساعت 11:46 AM
...نگران نباش فقط ذهنت را از هدفت اشباع کن و مرتبا اهدافت را بنویس. مگذار از ترس فلج شوی چه بسیارند مردمانی که به علت ترس از رویاهای خود بازمانده اند.
دبی هم به همین ترتیبه. یعنی اول فرم رو پر میکنی و بعد با بارکدی که میگیری، از طریق سایت کنسولگری دبی وقت میگیری. اما اگر دانشجو هستی، میتونی با ارسال اسکن I-20 و یا نامه پذیرش، از طریق ایمیل وقت فوری بگیری. در این مورد میتونی فرم رو بعدا پر کنی و کلا همون زمان مصاحبه بارکد و پرینت Confirmation رو به آفیسر ارائه بدی.
هميشه بياد داشته باش تا به فراموشي بسپاري آنچه را كه اندوهگينت مي سازد، اما....
هرگز فراموش مكن بياد داشته باشي آنچه را كه شادمانت مي سازد!
سلام دوستان
در فرم DS160 برای سابقه کار من فقط می تونم دو مورد رو بنویسم. بعد از اینکه دو مورد رو نوشتم دیگه نمی تونم Add antother کنم. خواستم ببینم واسه همه همینطوره؟ اگه آره باید دو تا محل کاره آخرو نوشت؟
سلام
در مورد وقت من پرسيدم و گويا فقط تركيه بايد ابتدا وقت گرفت و بعد فرم پر كرد. اصلاح كردم همه پست ها رو ممنون از دوستان كه حواسشون جمعه. من براي استانبول و تركيه كه فرم پر مي كنم و مي كردم كلا بعد از تعيين وقت بوده.
شاد باسيد
تو با اين پاكدامني هاي حقير، خود را هلاك خواهي كرد. شرارت را بياموز. خود نوينت را بر خاكستر خود پيشين بنا كن! (نيچه)
سلام دوستان
میخواستم بپرسم که آیا TA رو باید جزء سابقه کار تو فرم DS160 بیاریم یا نه؟
در کل کار بدی نیست اگه TAرو هم جرئ سوابق کارت در ds160 قید کنی. یه کم بیشتر درسخون جلوت میده! که بدم نیست.
اما به صورت عمومی این رو هم بدونید که خیلی هم حساسیت زیاد برای پر کردن ds160 لازم نیست!
برای مثال در اون قسمتی که باید سوابق تحصیلی رو وارد کنیم(که صراحتا قید کرده که اطلاعات دبیرستان رو هم وارد کنید) من از روی حواس پرتی فقط دانشگاه رو وارد کردم! هیچ کسی هم سوال نکرد و تو زمان کلیرنس هم تاثیری نداشت!
اینیکه گفتم فقط برای شفاف کردن میزان حساسیت سوال ها بود و به این معنی نیست که اگر دروغ بنویسید هم اتفاقی نمی افته...
برای مثال اگر در US فامیل دارید و بنویسید ندارید ممکنه فاتحه تون خونده بشه!!![]()
از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم
سئوال فوري داشتم، شايد توي پستهاي قبلي جواب داده شده باشه ولي خيليها رو خوندم نديدم
من با فوق ليسانس صنايع كارمند رسمي دولتم
اين گزينه Primary Occupation روي بزنم Governmentيا مثلا Engineering ؟
Government بزنم برام دردسر نشه!!
درضمن سمت من تو شركت فكركنم اصلا مشكلساز نباشه، ولي ميترسم روي اسم Government حساس باشن؟
چرا خودتو اذیت میکنی رفیق!سئوال فوري داشتم، شايد توي پستهاي قبلي جواب داده شده باشه ولي خيليها رو خوندم نديدم
من با فوق ليسانس صنايع كارمند رسمي دولتم
اين گزينه Primary Occupation روي بزنم Governmentيا مثلا Engineering ؟
Government بزنم برام دردسر نشه!!
درضمن سمت من تو شركت فكركنم اصلا مشكلساز نباشه، ولي ميترسم روي اسم Government حساس باشن؟
بزن ENGINEERING
...نگران نباش فقط ذهنت را از هدفت اشباع کن و مرتبا اهدافت را بنویس. مگذار از ترس فلج شوی چه بسیارند مردمانی که به علت ترس از رویاهای خود بازمانده اند.
خوب درسته كارم مهندسيه ولي كارمند دولتم، اين DS160 ام كه مهمترين مدرك اوناست!
به هرحال ميزنم Engineering هر چه باداباد
ویرایش توسط sardarafra : October 27th, 2010 در ساعت 06:42 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)