صفحه 211 از 1371 نخستنخست ... 1111612012022032042052062072082092102112122132142152162172182192202212613117111211 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,101 تا 2,110 , از مجموع 13709

موضوع: نظرسنجی در مورد ایمیل های دریافتی از اساتید

Senior Member sara123 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : جواب این ایمیل استاد را چه باید داد؟ نظر شما در مورد این ایمیل چیست؟

استادی یه من گفته در مورد avalibility خودت بگو می خوام باهات آخر هفته مصاحیه کنم. من هم چون مسافرت بودم گقتم اگه میشه هفته دیگه چون من مسافرتم
    دیروز چون مسافرت بودم نتونستم چک میل کنم امروز هم میل دانشگاه خرابه. نمی دونم چی جواب داده
    می ترسم دیر بشه با یاهو بفرستم که من جواب شما را دریافت نکردم هنوز یا تا فردا منتظر بمونم
    لطفا زود جواب بدین من خیلی نگرانم
    مرسی
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

Senior Member

پیش فرض پاسخ : جواب این ایمیل استاد را چه باید داد؟ نظر شما در مورد این ایمیل چیست؟

دوستان کسی میدونه اصلا این استاد چی گفته.من متاسفانه متوجه منظورش نمیشم لطفا راهنمایی کنید.من از ms برا phd میخوام اقدام کنم.با تشکر.

Thank you for your interest in UMass Amherst and my research. You seem
    like a very promising candidate.

At this point I do not have funding available to support another
    student, but if that changes, I will consider your interest in being a
    research assistant seriously.

There are two other options for you to consider. The first is our
    course-only Master's Degree option, and the second is our Wind Energy
    Certificate. The course-only M.S. option requires 30 credits of
    graduate course work, and can be completed in 2-3 semesters. This
    option is available on the application form, which should be submitted
    directly to the University. The form and other instructions are
    available at this web address:

http://www.umass.edu/gradschool/pros...pplication.htm

The Wind Energy Certificate is a new 15 credit certificate program. The
    Certificate is currently undergoing approval by the University, and we
    expect it to be finalized before Fall of 2011. The 15 credits will also
    be applicable to the 30 credit M.S. requirements, so if you decide to
    pursue an M.S. as well you will only need to take 15 more credits.
    More details will be available on our website once it is approved.

http://umass.edu/windenergy/

Best of luck,

Member Nima_87 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sonbol نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه استادی بعد از 40 روز این جواب را به من داده. به نظرتون چی باید جوابش را بدم؟

Hello Sonbol,

Thank you for your interest and please forgive my late reply. I am seeking a PhD student for Fall 2011. I'm interested in your work on synchronization and I'm interested in reading more about you. I suggest that you apply to the University of Waterloo and put my name as a potential supervisor so that your file is brought to my attention. Note that this does not guarantee acceptance because I will not make any decisions until I see all the applicants.
    سلام،

دوست خوبم همونطور که از جواب استاد مشخص هست، شما باید اپلای کنید و امیدوار باشید که رزومه شما نسبت به سایر اپلیکنت ها برای این استاد چشم نوازتر باشه! ازشون تشکر کنید و بگید که اپلای می کنید و ایشون رو در جریان قرار خواهید داد. پیروز باشید.
    The best way to predict the future is to invent it

Member Nima_87 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_m4057 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    استاد اینجوری جواب منو داده ، حلا چجوری جوابشو بدم و بگم که اره میخوام TA هم دوست دارم و چجوری شروع کنم به مخ زنی
    اگه انگلیسی بگید بیشتر ممنون میشم
    د

You need to apply firtst. In the application mention that you are interested to work with me. I will be hapy to guide you. There is some possibility for TAship.
    سلام،

دوست عزیز، این جواب خاصی نیست. میتونه تمپلیت هم باشه. تنها معنیش اینه که اپلای کن ببین چی میشه! بله، طبیعتا" برای همه اپلیکنت ها شانس TA شدن در بعضی دانشگاهها هست و بصورت رقابتی انتخاب میشه. موفق باشید.

Member Nima_87 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_abolhassani نمایش پست ها
    سلام، یکی از اساتید فقط این سوال مختصر رو از من پرسیده من نمیدونم منظورش به نوع فاند یا چیز دیگری مد نظرش است. ممنون می شم راهنمایی کنید.
    thanks for your note -- can you say more what kind of phd you are interested in?
    سلام،

دوست خوبم بهتره اول سایت دانشگاه رو بررسی کنید و ببینید آیا مطلبی در این زمینه (انواع PhD) ارائه شده یا خیر. شاید program های متفاوتی رو ارائه میدن. اگر چیزی از این طریق دستگیرتون نشد، در جواب محترمانه خواهش کنید که منظورشون رو از این سوال بیشتر توضیح بدن. موفق باشید.

Member Nima_87 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    استادی یه من گفته در مورد avalibility خودت بگو می خوام باهات آخر هفته مصاحیه کنم. من هم چون مسافرت بودم گقتم اگه میشه هفته دیگه چون من مسافرتم
    دیروز چون مسافرت بودم نتونستم چک میل کنم امروز هم میل دانشگاه خرابه. نمی دونم چی جواب داده
    می ترسم دیر بشه با یاهو بفرستم که من جواب شما را دریافت نکردم هنوز یا تا فردا منتظر بمونم
    لطفا زود جواب بدین من خیلی نگرانم
    مرسی
    سلام،

دوست گرامی ای کاش در مسافرت با ایشون صحبت می کردید! اساتیدی که جواب های مناسب میدن رو واقعا" باید همه جانبه پیگیری کرد. اما خوب حالا که گذشته! اینکه با یک آدرس دیگه به استاد ایمیل بزنید و بگید که پاسخ ایشون رو دریافت نکردید خیلی جالب نیست، مگر اینکه توضیح بدید و بگید که اون یکی اکانتتون مشکل داشته و نتونستید بازش کنید و خواهش کنید که به این آدرستون پاسخ رو ارسال کنن. پیروز باشید.

Member Nima_87 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط baheri نمایش پست ها
    دوستان کسی میدونه اصلا این استاد چی گفته.من متاسفانه متوجه منظورش نمیشم لطفا راهنمایی کنید.من از ms برا phd میخوام اقدام کنم.با تشکر.

Thank you for your interest in UMass Amherst and my research. You seem
    like a very promising candidate.

Best of luck,
    سلام،

دوست گرامی به نظر میرسه که ایشون فکر کردن شما برای MS دارید اپلای می کنید و تمام توضیحاتشون هم مربوط به این مقطع هست.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Nima_87 نمایش پست ها
    سلام،

دوست گرامی به نظر میرسه که ایشون فکر کردن شما برای MS دارید اپلای می کنید و تمام توضیحاتشون هم مربوط به این مقطع هست.
    میشه بگید چی بایدجوابشو بدم؟ چون زمینه کاری من با این استاد خیلی مشترکه.

Member ali_m4057 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Transportation and Highway Engineering

I appreciate your interest in the graduate program in ................. I have copied our Graduate Director, Dr. Wu, on my response as he can provide more detailed information regarding the availability of funding and other issues in the graduate program. I do not have positions for graduate students at the present time, but the situation can change quickly when funding proposals are approved.

سلام دوستان
    این تمپلته؟ اون جمله کپی کردنه چیه که نوشته؟ منظورشو نمیفهمم.
    اون وقت باید جواب هم بدم یا تشکر کنم ؟ چی باید بش بگم؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_m4057 نمایش پست ها
    I appreciate your interest in the graduate program in ................. I have copied our Graduate Director, Dr. Wu, on my response as he can provide more detailed information regarding the availability of funding and other issues in the graduate program. I do not have positions for graduate students at the present time, but the situation can change quickly when funding proposals are approved.

سلام دوستان
    این تمپلته؟ اون جمله کپی کردنه چیه که نوشته؟ منظورشو نمیفهمم.
    اون وقت باید جواب هم بدم یا تشکر کنم ؟ چی باید بش بگم؟
    به نظر من تمپلته.شاید منظورشون این بوده که میلتون رو به کمیته پذیرش CC کردن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)