نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 42 از 805 نخستنخست ... 32333435363738394041424344454647484950515292142542 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

سلام دوستان،

من با ویزای دانشجویی امریکا هستم و برای مادرم دعوتنامه فرستادم که بیاد ملاقاتم. هدف سفر رو چی انتخاب کنم؟ purpose of trip : tourist ?
    ویرایش توسط sardarafra : October 29th, 2010 در ساعت 05:20 PM

سلام به همگی،

من دوره سربازی رو سپاه بودم، البته امریه شهرداری تهران بودم و فقط دو ماه آموزشی رو توی پادگان بودم، حالا به نظر شما در فرم DS-160 بنویسم سپاه بودم یا نه؟ آموزش اسلحه هم که دیدم در همون دوره آموزشی، در مورد آشنایی با سلاح گرم در فرم چی بنویسم؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Design - The Ohio State University

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad1125 نمایش پست ها
    سلام به همگی،

من دوره سربازی رو سپاه بودم، البته امریه شهرداری تهران بودم و فقط دو ماه آموزشی رو توی پادگان بودم، حالا به نظر شما در فرم DS-160 بنویسم سپاه بودم یا نه؟ آموزش اسلحه هم که دیدم در همون دوره آموزشی، در مورد آشنایی با سلاح گرم در فرم چی بنویسم؟؟؟؟؟
    در پر کردن فرم ds صداقت به شدت توصیه میشه. من ۲ سال سربازی وزارت دفاع بودم. نوشتم و اتفاق بدی هم نیفتاد.
    از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم

Junior Member

سلام به همه دوستان

من برادرم همون دانشگاهي درس مي خونه كه من فاند گرفتم ، لطفا راهنمائي كنيد كه :

1- توي DS-160 اونجائي كه ادرس محل سفر رو مي خواد ، ادرس اون رو بزنم يا دانشگاه رو ؟
    2- اين كه برادرم همون دانشگاه چقدر پوان منفي داره و چه جوابي به افيسر بدم ؟

ممنون

Junior Member

در قسمت Name of Company/Organization Paying for Trip همونطور كه دوستان گفتند ( چون فاند دارم ) دانشگاه رو زدم و 2 تا سوال دارم
    1-در قسمت Relationship to You ، employer رو بزنم ؟
    2- در قسمت Is the address of the party paying for your trip the same as your Home or Mailing Address? چي بايد زد ؟
    لطفا راهنمائي كنيد

Junior Member

با سلام
    من الان یک ساعت میشه کل 42 صفحه رو خوندم اما به موردی مشابه مورد خودم بر نخوردم. من برای گرفتن I-20 بنا به دلایلی از BS یکی از اقوام استفاده کردم و دانشگاه هم قبول کرد و صادر کرد و هیچ مشکلی پیش نیومد. حالا میخوام ببینم باید اسم ایشون رو به عنوان پرداخت کننده ی هزینه سفر تو فرم بنویسم و اگه همین BS رو برای سفارت ببرم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ در ضمن من از ایشون نامه ی تعهد ساپورت مالی دارم برای کل مدت تحصیل. یک سوال دیگه اینکه اون نامه تعهد مالی که از فامیلمون گرفتم باید حتما محضری باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین چون همین سه شنبه وقت مصاحبه دارم.

Junior Member

سلام
    بله حتما نامه محضري با قيد شماره پاسپورت شما بايد ارائه كنيد

نقل قول نوشته اصلی توسط eisa_r نمایش پست ها
    با سلام
    من الان یک ساعت میشه کل 42 صفحه رو خوندم اما به موردی مشابه مورد خودم بر نخوردم. من برای گرفتن I-20 بنا به دلایلی از BS یکی از اقوام استفاده کردم و دانشگاه هم قبول کرد و صادر کرد و هیچ مشکلی پیش نیومد. حالا میخوام ببینم باید اسم ایشون رو به عنوان پرداخت کننده ی هزینه سفر تو فرم بنویسم و اگه همین BS رو برای سفارت ببرم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ در ضمن من از ایشون نامه ی تعهد ساپورت مالی دارم برای کل مدت تحصیل. یک سوال دیگه اینکه اون نامه تعهد مالی که از فامیلمون گرفتم باید حتما محضری باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین چون همین سه شنبه وقت مصاحبه دارم.
    قاعدتا اگر اعلام کردید که ایشون هزینه هاتون رو میده، توی فرم هم اسم همون رو بنویسید و به سفارت هم همون BS روبدید. یکی از دوستانم دقیقا همین کارو کرد و مشکلی هم پیش نیومد (BS از دوست باباش گرفت). تعهد مالی هم محضری بود. به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه. اگر کسی کیس مشابه و یا متناقضی سراغ داره لطفا حتما اعلام کنه. این ممکنه سوال خیلی های دیگه هم باشه.
    هميشه بياد داشته باش تا به فراموشي بسپاري آنچه را كه اندوهگينت مي سازد، اما....
    هرگز فراموش مكن بياد داشته باشي آنچه را كه شادمانت مي سازد!

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdigh نمایش پست ها
    در قسمت Name of Company/Organization Paying for Trip همونطور كه دوستان گفتند ( چون فاند دارم ) دانشگاه رو زدم و 2 تا سوال دارم
    1-در قسمت Relationship to You ، employer رو بزنم ؟
    2- در قسمت Is the address of the party paying for your trip the same as your Home or Mailing Address? چي بايد زد ؟
    لطفا راهنمائي كنيد
    کیس من شبیه شماست و این چیزیست که من زدم:
    1- Other
    Yes -2
    مشکلی هم پیش نیومد.
    هميشه بياد داشته باش تا به فراموشي بسپاري آنچه را كه اندوهگينت مي سازد، اما....
    هرگز فراموش مكن بياد داشته باشي آنچه را كه شادمانت مي سازد!

Junior Member

اقاي قمري ممنون از پاسخ ، لطفا به اين سئوال هم جواب بدين :

من برادرم همون دانشگاهي درس مي خونه كه من فاند گرفتم ، لطفا راهنمائي كنيد كه :

1- توي DS-160 اونجائي كه ادرس محل سفر رو مي خواد ، ادرس اون رو بزنم يا دانشگاه رو ؟
    2- اين كه برادرم همون دانشگاه چقدر پوان منفي داره و چه جوابي به افيسر بدم ؟

ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)