سلام دوستان،
من با ویزای دانشجویی امریکا هستم و برای مادرم دعوتنامه فرستادم که بیاد ملاقاتم. هدف سفر رو چی انتخاب کنم؟ purpose of trip : tourist ?
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام دوستان،
من با ویزای دانشجویی امریکا هستم و برای مادرم دعوتنامه فرستادم که بیاد ملاقاتم. هدف سفر رو چی انتخاب کنم؟ purpose of trip : tourist ?
ویرایش توسط sardarafra : October 29th, 2010 در ساعت 05:20 PM
سلام به همگی،
من دوره سربازی رو سپاه بودم، البته امریه شهرداری تهران بودم و فقط دو ماه آموزشی رو توی پادگان بودم، حالا به نظر شما در فرم DS-160 بنویسم سپاه بودم یا نه؟ آموزش اسلحه هم که دیدم در همون دوره آموزشی، در مورد آشنایی با سلاح گرم در فرم چی بنویسم؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
من برادرم همون دانشگاهي درس مي خونه كه من فاند گرفتم ، لطفا راهنمائي كنيد كه :
1- توي DS-160 اونجائي كه ادرس محل سفر رو مي خواد ، ادرس اون رو بزنم يا دانشگاه رو ؟
2- اين كه برادرم همون دانشگاه چقدر پوان منفي داره و چه جوابي به افيسر بدم ؟
ممنون
در قسمت Name of Company/Organization Paying for Trip همونطور كه دوستان گفتند ( چون فاند دارم ) دانشگاه رو زدم و 2 تا سوال دارم
1-در قسمت Relationship to You ، employer رو بزنم ؟
2- در قسمت Is the address of the party paying for your trip the same as your Home or Mailing Address? چي بايد زد ؟
لطفا راهنمائي كنيد
با سلام
من الان یک ساعت میشه کل 42 صفحه رو خوندم اما به موردی مشابه مورد خودم بر نخوردم. من برای گرفتن I-20 بنا به دلایلی از BS یکی از اقوام استفاده کردم و دانشگاه هم قبول کرد و صادر کرد و هیچ مشکلی پیش نیومد. حالا میخوام ببینم باید اسم ایشون رو به عنوان پرداخت کننده ی هزینه سفر تو فرم بنویسم و اگه همین BS رو برای سفارت ببرم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ در ضمن من از ایشون نامه ی تعهد ساپورت مالی دارم برای کل مدت تحصیل. یک سوال دیگه اینکه اون نامه تعهد مالی که از فامیلمون گرفتم باید حتما محضری باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین چون همین سه شنبه وقت مصاحبه دارم.
سلام
بله حتما نامه محضري با قيد شماره پاسپورت شما بايد ارائه كنيد
قاعدتا اگر اعلام کردید که ایشون هزینه هاتون رو میده، توی فرم هم اسم همون رو بنویسید و به سفارت هم همون BS روبدید. یکی از دوستانم دقیقا همین کارو کرد و مشکلی هم پیش نیومد (BS از دوست باباش گرفت). تعهد مالی هم محضری بود. به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکنه. اگر کسی کیس مشابه و یا متناقضی سراغ داره لطفا حتما اعلام کنه. این ممکنه سوال خیلی های دیگه هم باشه.
هميشه بياد داشته باش تا به فراموشي بسپاري آنچه را كه اندوهگينت مي سازد، اما....
هرگز فراموش مكن بياد داشته باشي آنچه را كه شادمانت مي سازد!
اقاي قمري ممنون از پاسخ ، لطفا به اين سئوال هم جواب بدين :
من برادرم همون دانشگاهي درس مي خونه كه من فاند گرفتم ، لطفا راهنمائي كنيد كه :
1- توي DS-160 اونجائي كه ادرس محل سفر رو مي خواد ، ادرس اون رو بزنم يا دانشگاه رو ؟
2- اين كه برادرم همون دانشگاه چقدر پوان منفي داره و چه جوابي به افيسر بدم ؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)