نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مشکل ایجاد میشود؟

رأی دهندگان
9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

2 22.22%
  • خیر

7 77.78%
صفحه 256 از 445 نخستنخست ... 156206246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266306356 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,551 تا 2,560 , از مجموع 4443

موضوع: آرشیو ارسال های قدیمی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

سلام بچه ها
    من مطالب این فرومو خوندم اما واقعا خیلی‌ از حرفای اینجا با هیچی‌ جور در نمیاد
    مثلا اینجا همش حرف از معدله بالای ۱۶ یا ۱۷ زده می‌شه اونم از دانشگاههای توپ ایران اما من نتیجه پذیرش رو که خوندم توی همین سایت
    به چیزی جالبی‌ رسیدم
    مثل:
    نام کاربری : مهدیه۳۶۰
    دانشگاه پذیرش : چالمرز!!!!!!!! و دانشگاه ابتدایی ایام نور و معدل :۱۴.۷۵
    ۲)نامه کاربری : امین_ه۶۴ دانشگاه پذیرش : یونیورسیتی اوف هلسینکی دانشگاه ابتدایی ایام نور زنجان معدل : ۱۴.۸
    ۳) نامه کاربری : پگاه محمدی پیام نور دامغان!!!!!!!!!! با معادله ۱۳.۵!!!!!!!!!! رشته کمرکیل منجمنت
    ۴) نامه کاربری :مخفی‌ یونیو پذیرش : ادیت کون یونیورسیتی یونیو ابتدایی : پیام نور کرج معدل ۱۳.۶ آیلتس :۶
    و ۵۰ تا دیگه
    همشونم برای مستر هستن
    اینا از ضعیفترین دانشگاه ایران یعنی‌ پیام نور اونم شهرستان مدلهی پایین آیلتس‌های پایین چجوری توی این دانشگاههای خوب دنیا پذیرش گرفتن پس؟؟؟ مثل چالمرز!!!!! اینا حتا اگه فاند هم نگیرن بازم همینکه قبول شدن جای تعجب داره
    یکی‌ می‌شه این قبولیرو با حرفای این فوروم که بالا گفتم تطابقش رو بگه؟ ممنون دوستان
    ویرایش توسط shamim65 : November 14th, 2010 در ساعت 11:45 PM دلیل: پینگیلیش نوشتن خلاف مقررات فروم است.

Banned

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط s_red_boy نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    من مطالب این فرومو خوندم اما واقعا خیلی‌ از حرفای اینجا با هیچی‌ جور در نمیاد
    مثلا اینجا همش حرف از معدله بالای ۱۶ یا ۱۷ زده می‌شه اونم از دانشگاههای توپ ایران اما من نتیجه پذیرش رو که خوندم توی همین سایت
    به چیزی جالبی‌ رسیدم
    مثل:
    نام کاربری : مهدیه۳۶۰
    دانشگاه پذیرش : چالمرز!!!!!!!! و دانشگاه ابتدایی ایام نور و معدل :۱۴.۷۵
    ۲)نامه کاربری : امین_ه۶۴ دانشگاه پذیرش : یونیورسیتی اوف هلسینکی دانشگاه ابتدایی ایام نور زنجان معدل : ۱۴.۸
    ۳) نامه کاربری : پگاه محمدی پیام نور دامغان!!!!!!!!!! با معادله ۱۳.۵!!!!!!!!!! رشته کمرکیل منجمنت
    ۴) نامه کاربری :مخفی‌ یونیو پذیرش : ادیت کون یونیورسیتی یونیو ابتدایی : پیام نور کرج معدل ۱۳.۶ آیلتس :۶
    و ۵۰ تا دیگه
    همشونم برای مستر هستن
    اینا از ضعیفترین دانشگاه ایران یعنی‌ پیام نور اونم شهرستان مدلهی پایین آیلتس‌های پایین چجوری توی این دانشگاههای خوب دنیا پذیرش گرفتن پس؟؟؟ مثل چالمرز!!!!! اینا حتا اگه فاند هم نگیرن بازم همینکه قبول شدن جای تعجب داره
    یکی‌ می‌شه این قبولیرو با حرفای این فوروم که بالا گفتم تطابقش رو بگه؟ ممنون دوستان
    سلام
    چند تا چیز رو اشتباه کردی:
    1- Chalmers نه بهترین دانشگاه سوئد هستش و نه دنیا ! اونجا هم پره ایرانی هستش !
    2- این که من پیام نورم و تو شریف یا دانشگاه آزاد یا هر جا دیگه فقط واسه ایران ما صادق هستش ! ما هستیم که این تعاریف رو برای خودمون تعریف کردیم !
    3- اگه به رنک دانشگاه های دنیا نگاه کنی ( قسمت ایران ) پیام نور دانشگاه هفتم ایران هستش ! توی اون رنک اول تهران بعد فردوسی مشهد ، علوم پزشکی تهران ، پلی تکنیک ، شریف ، علم و صنعت و بعد از اینها پیام نور قرار داره ! دانشگاه الزهرا بعد از پیام نور و بعد از الزهرا چمران اهواز هستش ! هیچ خبری از دانشگاه آزاد نیست ! حتی تهران جنوبش !
    4- وقتی می خان به شما پذیرش بدند به این نگاه می کنند که چی کار کردی ! معدلت ، نمره زبانت ، مقاله ، تدریس ، سابقه کار و. . . . . پس این معنی نداره که بشینند بگن این ایرانی هستش ، این چینی و این آمریکایی ! هر کی بهتر بود اون رو ور می دارند !
    ( تا کارشون رو به بهترین نحو انجام بده )
    5- خیلی ها از اون پیام نور که می گی آلان 6 - 7 مقاله ISI توی لیسانس دارند ! ( من ISI ندارم ولی تعداد خوبی مقاله اینترنشنال دارم (( پیغام بزارید تا هم اسمشون رو هم وب سایت شون رو و هم کد ایندکسش رو براتون بزارم)) + چند تا Springer که ژورنال خوبی هستش البته IF این ژورنال برای بخش های مختلف فرق داره ! ) و الان دارم توی شرکت کیسون کار می کنم ( دفتر مرکزی ) www. kayson-ir.com جایی که خیلی از بچه های همین فروم آرزو دارند حتی برن توی کارگاهاش با فوق کار کنند !
    6- من دوستم الان آمریکا داره دکتری مسقیم می خونه ( از لیسانس) دانشگاهشم آزاد ساوه بود ! هیچ ربطی نداره ! تازه کلیر شدنش از خیلی ها زودتر انجام شد !
    7 - نامید شدن = شکست خوردن ، اگه تلاش کنی به همه جا می رسی!
    8 - درباره پیام نور هم یه ر برو معاونت پژوهشی ببین چندتا مقاله هر ماه از دانشجو هاش چاپ میشه ! اون وقت نظرت شاید عوض بشه !
    ویرایش توسط shamim65 : November 14th, 2010 در ساعت 11:46 PM دلیل: ویرایش نقل قول

Junior Member

سلام خدمت همه دوستان

لیسانس کامپیوتر - نرم افزار - معدل 13.14 از دانشگاه فردوسی ، معدل 40 50 واحد آخرم نزدیک 15 هست ، البته چند تا نمره بالا دارم و چند تا هم پایین
    فوق لیسانس کامپیوتر - نرم افزار - معدل 17.20 از دانشگاه پیام نور تهران
    2 مقاله خارجی
    1 مقاله داخلی
    آیلتس : 7
    سابقه کار : 1 سال با بیمه

آیا امکان گرفتن پذیرش با فاند برای دکتری رو دارم ؟ ( در مورد پیام نور کمی مردد هستم ، الیته رنکش رو که چک کردم تو ایران بد نیست ... )
    http://www.webometrics.info/rank_by_...asp?country=ir
    ویرایش توسط apply37 : November 14th, 2010 در ساعت 08:24 PM

ApplyAbroad Veteran
    pejman-Mech آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط apply37 نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان

لیسانس کامپیوتر - نرم افزار - معدل 13.14 از دانشگاه فردوسی ، معدل 40 50 واحد آخرم نزدیک 15 هست ، البته چند تا نمره بالا دارم و چند تا هم پایین
    فوق لیسانس کامپیوتر - نرم افزار - معدل 17.20 از دانشگاه پیام نور تهران
    2 مقاله خارجی
    1 مقاله داخلی
    آیلتس : 7
    سابقه کار : 1 سال با بیمه

آیا امکان گرفتن پذیرش با فاند برای دکتری رو دارم ؟ ( در مورد پیام نور کمی مردد هستم ، الیته رنکش رو که چک کردم تو ایران بد نیست ... )
    پیام نور بودن مشکلی نداره. مهم معدل و مقاله و نمرات زبان و اینها است. البته دانشگاه های شریف و تهران تو بین بعضی اساتید و دانشگاه ها خوب شناخته شده هستند... به نظرم شما برای اروپا شانستون خوبه، باید بگردید open position برای دکترا پیدا کنید. برای آمریکا هم شرایطتون برای رنکهای متوسط بد نیست و باید سعی کنید با اساتید مکاتبه کنید و بتونید استاد مرتبط با زمینه تحقیقاتیتون پیدا کنید. البته برای آمریکا GRE هم حتماً باید بدید و خیلی هم می تونه اثرگذار باشه. موفق باشید.
    از پاسخ دادن به سوالاتی که قابل پرسش در فروم هستند معذورم.

Junior Member

ممنون از راهنماییتون

اینکه دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر رو میشناسند که خوب کاملا درسته ، اما اینکه مثلا پیام نور تهران براشون با دانشگاه خواجه نصیر و یا فردوسی ... خیلی فرق داره یا نه رو واقعا نمیدونم ؟!

این راهنمایی که کردید با در نظر گرفتن فاند بود ؟ یعنی میتونم به گرفتن پذیرش دکترا با فاند امیدوارم باشم ؟ رنک متوسط هم منظورتون 200 300 هست ؟

مطمئن هستید اروپا مدرک دانشگاه پیام نور رو قبول داره ؟ اصلا اونها به این رنکینگ های وب سایت ها که مثلا یکیش رو تو پست قبلیم گذاشتم توجهی می کنند ؟

Junior Member

سلام خدمت دوست عزیزم hosseinab
    و ممنون که جواب دادی
    دوست عزیز من خودم دارم پیام نور میخونم و میدونم سطحش از خیلی جاها بالاتره
    اما این سوالی بود که توی ذهنم بود و تو هم جواب دادی
    حالا 2 تا سوال دیگه
    اول اینکه الان من باید معدلم چند بشه توی روانشناسی و من نمره های تخصصیم خیلی خوب هست اما نمره های عمومیام معدلم رو به 15 رسونده و من یک پایان نامه فوق العاده
    قوی و به روز نوشتم که خیلی تاپ نمره داره با این شرایط و با ایلتس 6.5 چه معدلی بیارم تا بتونم با فاند پذیرش بگیرم بدون مقاله برای ارشد
    دوم اینکه این دانشگاه های مجانی که میگن بخوای بری مثلانروژ فنلاند سوئد بخوا بخونی برای کسی که کارت پایان خدمت داره چقدر وثیقه میخواد و چقدر هر سال تقریبی نگو بستگی داره ها گفتم تقریبی چقدر باید هزینه کرد سالی؟
    لطفا هر 2 سوالم رو بخونید بعد کامل جواب بدید اخه مطمئنم سوال خیلی ها هست
    خیلیم از همتون صمیمانه تشکر میکنم دوستان عزیز

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط s_red_boy نمایش پست ها
    سلام خدمت دوست عزیزم hosseinab
    و ممنون که جواب دادی
    دوست عزیز من خودم دارم پیام نور میخونم و میدونم سطحش از خیلی جاها بالاتره
    اما این سوالی بود که توی ذهنم بود و تو هم جواب دادی
    حالا 2 تا سوال دیگه
    اول اینکه الان من باید معدلم چند بشه توی روانشناسی و من نمره های تخصصیم خیلی خوب هست اما نمره های عمومیام معدلم رو به 15 رسونده و من یک پایان نامه فوق العاده
    قوی و به روز نوشتم که خیلی تاپ نمره داره با این شرایط و با ایلتس 6.5 چه معدلی بیارم تا بتونم با فاند پذیرش بگیرم بدون مقاله برای ارشد
    دوم اینکه این دانشگاه های مجانی که میگن بخوای بری مثلانروژ فنلاند سوئد بخوا بخونی برای کسی که کارت پایان خدمت داره چقدر وثیقه میخواد و چقدر هر سال تقریبی نگو بستگی داره ها گفتم تقریبی چقدر باید هزینه کرد سالی؟
    لطفا هر 2 سوالم رو بخونید بعد کامل جواب بدید اخه مطمئنم سوال خیلی ها هست
    خیلیم از همتون صمیمانه تشکر میکنم دوستان عزیز
    1. پیام نور انصافا خیلی دانشگاه خوبی شده حیف که .....
    2. وقتی بورس میخی باید خیلی خیلی شرایطت خوب باشه... و اگه خیلی خیلی شرایطت خوب باشه بازم برای ارشد بورس خیلی سخته... میتونی توی نتایج ارشد ببینی... توی اروپا حد اقل خیلی سخته...
    3. من منظورت از وثیقه رو نفهمیدم!!! وقتی پایان خدمت داری دیگه وثیقه نمیخای... اگه هم نداری 15 میلیون...
    4. هزینه بستگی داره!!! به خیلی چیز ها بستگی داره اولینش هم خودتی.... اگه خوب خرج کنی و توی نروژ نباشی!! حدودا ماهی 450 یورو...

5... سوالت سوال خیلی هاست.... واسه همین هم خیلی ها این سوال رو پرسیدن.... و خیلی هم جوابه.... مشکل اینه که کسی سوال اونیکی رو نمیخونه.....
    مثل خودت که سول بقیه رو نخوندی.... بقیه هم این سوال شما و جوابش رو نمیخونن.... و همینطوووووووووووووووووووو وور ادامه پیدا میکنه....
    متاسفانه

موفق باشی
    دانشگاه واسا : http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D9%87-VAASA
    این حساب کاربری از 28 فبریه غیر فعال میشود.

Junior Member

سلام. با این شرایط من فکر می کنید کجا می تونم پذیرش با فاند بگیرم برای دکترا:

لیسانس برق، فردوسی، معدل 17.3،(دو سال آخر 18.5) 1 مقاله کنفرانس.
    فوق برق، شریف (ترم 5) ، معدل 15 بدون مقاله!
    تافل 100
    GRE: 360/800/3

مرسی

Junior Member shahsavari_m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شهرسازی دانشگاه آزاد

سلام.
    من لیسانس مهندسی شهرسازی از دانشگاه آزاد،معدلم حدود15.4 هست.مقاله متاسفانه ندارم.چند تا مدرک فنی حرفه ای دارم.در تلاشم که Ielts و تو تابستون بگیرم.واسه 6.5 دارم تلاش میکنم.برای ارشد هم میخوام برای Environmental Engineering اقدام کنم.ترجیحا اروپا مد نظرمه و دانشگاههای رایگان.فنلاند هم مد نظرمه.دانشگاههای پ.لی هو با فاند بالای 50% هم خوبه.
    حالا به نظرتون با این شرایط کجا ها میتونم پذیرش بگیرم؟
    مر30
    یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد / به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد

Senior Member Harrison آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط apply37 نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون

اینکه دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر رو میشناسند که خوب کاملا درسته ، اما اینکه مثلا پیام نور تهران براشون با دانشگاه خواجه نصیر و یا فردوسی ... خیلی فرق داره یا نه رو واقعا نمیدونم ؟!

این راهنمایی که کردید با در نظر گرفتن فاند بود ؟ یعنی میتونم به گرفتن پذیرش دکترا با فاند امیدوارم باشم ؟ رنک متوسط هم منظورتون 200 300 هست ؟

مطمئن هستید اروپا مدرک دانشگاه پیام نور رو قبول داره ؟ اصلا اونها به این رنکینگ های وب سایت ها که مثلا یکیش رو تو پست قبلیم گذاشتم توجهی می کنند ؟
    ببین رفیق اینکه واسه استاد اونور دانشگاه فردوسی‌ با پیام نور فرق داره ‌یانه اصلا نباید برات مهم باشه،،،،،اگرهم باشه کاری‌ از دستت برنمیاد که. شما کار خودتو بکن
    شما باید تمام تلاشو انرژیتو بذاری واسه معدل،زبان جی آرای و مقاله،،حالا هر دانشگاهی که خوندی
    البته شریف و تهران یک مقدار فرق داران،،اما خوب دیگه به بقیش کار نداشته باش،،،،
    تحقیق کن رشته و دانشگاهی که می‌خوای چه نمراتی حدودا براش مهمه،،، مقدار زیادی هم مدارکی که فرستادی و پذیرشت بستگی به شانس هم داره اون سال

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)