لطفا sop من را صحیح کنید
Watch this 7 minuts video from UC Berkeley Career Center
link
از دوستان باتجربه تقاضا دارم اگر وقت دارید به من در ویرایش SoP کمک کنید. فقط چون یه مقدار شخصیه لطفا به من ایمیل (پیام خصوصی) بزنید تا براتون بفرستم:
ویرایش توسط sabz1983 : December 10th, 2010 در ساعت 10:59 PM دلیل: ارسال اطلاعات شخصی مانند ایمیل در انجمن خلاف مقررات است.
دوست خوبم واقعیتش اینه که متنتون به لحاظ ساختاری مشکل داره از نظر پاراگراف بندی و دستوری. گاها غلطهای املایی. پیشنهادم بهتون اینه که یا دوباره بنویسیدش و یا اگه خودتون نمیتونید نکات مهم رو بر جسته کنید و از کسی که به نگارش انگلیسی مسلطه بخواید براتون بنویسه. دوست ندارم نظرات اینجوری بدم ولی از بابت یه متن پر از غلط به لحاظ ساختاری و نه محتوایی حیفه که ضربه ببینید
جالبه که خیلی از دوستان در مورد SoP شون خیلی وسواس به خرج می دن. اولا کسی نمی تونه Sop کس دیگه رو کپی کنه چون برای اون شخص نوشته شده. ثانیا به اشتراک گذاری SoP به این هدف ایجاد شده که هم نویسنده سود ببره و هم شاید سایر دوستان از بحث روی یه sop یه ایده ای یا نتیجه ای بگیرن
می تونید اسم و .... رو خط بزنید ولی به اشتراک بذارید و به خیلی چیزا فکر نکنید!
سلام دوستان
من معدل جالبی ندارم که تو sop خودم به اون بنازم. البته نمره خیلی خوب زیاد دارم ولی به خاطر دروس عمومی معدلم خیلی بد شده!
ولی سابقه کار خوبی دارم 5 سال
می خوام برای فوق لیسانس ایلای کنم
حالا بیان این دو مساله در SOP چه نمایی دارد.
1- می خوام حتما دکترا ادامه بدم.
2- می خواهم یک شرکت یا کارخانه بزرگ تاسیس کنم و برای این کار نیاز به ادامه تحصیل دارم.
لطفا نظر بدهید
ممنون
زندگی خوب حق هر ایرانی است.
سلام به همگي
من هر كار كردم نتونستم از اين فشرده تر كنم sop
الان 600 تا كلمه است كه بايد نهايت 500 تا باشه
ميشه نگاه كنيد نظر بدين. اگه اشكالي داشت حتما بگيد
ممنون ميشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)