راستش استادم که خیلی سال هست ایتالیا زندگی می کنن و خودشون هم اونجا درس خوندن این راهنمایی رو به من کردن و خیلی اصرار دارن که اینجوری خیلی بهتره و هزینه ها خیلی کمتر هستش. حداقل شهریه دانشگاه رو نداره. ولی من چون از پلیمی پذیرش گرفتم و نمی خوان تا 9 ماه دیگه صبر کنم و مدرک زبان ایتالیایی هم ندارم ، این کارو نمی کنم وگرنه حتما از این روش اقدام می کردم.
جالبه که دانشگاه های دولتی فرانسه هم اینجوری هستند، البته اصراری نیست که حتما زبان فرانسوی رو فول باشی ولی باید کمی یاد گرفت. اگه بخوام انتخاب کنم فرانسه رو به ایتالیا ترجیح میدم چون عاشق زبان فرانسوی هستم.
ممنون از راهنماییتون
*موفق باشید*
به جز انتخاب دانشگاه و رشته (اونم نه خیلی) تو بقیه موارد باهاتون موافق نیستم. تابهحال که هیچ فرقی نبوده بین رشتههای انگلیسی و ایتالیایی.. حتی دیده شده که رشتههای انگلیسی بورسهای دانشگاه بیشتری رو به خودشون اختصاص دادن.. فکر هم نکنم در صورت حذف بورس ایزو (ادیزو) [خدای نکرده] و شهریهای شدن دانشگاهها باز هم هیچ فرقی باشه بینشون..
بچه ها.جواب امتحان ترم دو مدرسه ايتاليايي اومد و من هم قبول شدم.حالا قرار مدارك رو آماده و انتخاب رشته كنم.
اگر كسي سوالي داشت در خدمتم؛)
با سلام به دوستان
دوستان این درسته که میگن ایتالیا داره زیر تعهداتش میزنه، در رابطه با پذیرش دانشجوهای خارجی ؟
من این مطلب رو در سایت دیگه ای خوندم
من که شانس ندارم، بشینم ایتالیایی بخونم بعد بهم پذیرش ندن خیلی زور داره ؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید ما رو هم بی خبر نذارید
علاقه مندی ها (Bookmarks)