صفحه 45 از 139 نخستنخست ... 35363738394041424344454647484950515253545595 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 1386

موضوع: تحصیل به زبان انگلیسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شوند.)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در ایتالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط phaghdoust نمایش پست ها
    سلام . می خواستم بدونم که اگه با زبان ایتالیایی بخوام واسه ارشد اقدام کنم باید امتحان ورودی هم بدم ؟
    مسئله اینه که سربازم ... گویا وزارت علوم به پذیرش هایی که امتحان ورودی دارن معافیت نمیده !
    راهنماییم کنید!
    دوست عزیز شما یه مسئله دیگرو هم در نظر داشته باشید،وزارت علوم مینیمم نمره زبان(ایلتس)5 هم می خواد برای تشکیل پرونده،حتما با وزارت علوم اتاق 313 در مورد زبان رشتتون صحبت کنین.

نقل قول نوشته اصلی توسط hsdanesh نمایش پست ها
    یه سوال دارم و اینکه با آموزش زبان ایتالیایی و قبولی در امتحاناتشون میشه در دانشگاه های ایتالیا به طور رایگان یا با هزینه ای کمتر واسه ارشد تحصیل کرد؟
    سلام. من از یکی از دوستام که اینجوری اقدام کرده بود شنیدم که اگه با مدرک ایتالیایی اقدام به پذیرش کنید دستتون واسه انتخاب دانشگاه و رشته خیلی باز هست و شهریه رایگان می شه و خوابگاه و کلا هزینه ها خیلی کاهش پیدا می کنه.

Member
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering, Sahand University of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط hasti-1 نمایش پست ها
    سلام. من از یکی از دوستام که اینجوری اقدام کرده بود شنیدم که اگه با مدرک ایتالیایی اقدام به پذیرش کنید دستتون واسه انتخاب دانشگاه و رشته خیلی باز هست و شهریه رایگان می شه و خوابگاه و کلا هزینه ها خیلی کاهش پیدا می کنه.
    ممنون هستی خانوم ولی مطمئنید اینجوریه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hsdanesh نمایش پست ها
    ممنون هستی خانوم ولی مطمئنید اینجوریه؟
    راستش استادم که خیلی سال هست ایتالیا زندگی می کنن و خودشون هم اونجا درس خوندن این راهنمایی رو به من کردن و خیلی اصرار دارن که اینجوری خیلی بهتره و هزینه ها خیلی کمتر هستش. حداقل شهریه دانشگاه رو نداره. ولی من چون از پلیمی پذیرش گرفتم و نمی خوان تا 9 ماه دیگه صبر کنم و مدرک زبان ایتالیایی هم ندارم ، این کارو نمی کنم وگرنه حتما از این روش اقدام می کردم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering, Sahand University of Technology

جالبه که دانشگاه های دولتی فرانسه هم اینجوری هستند، البته اصراری نیست که حتما زبان فرانسوی رو فول باشی ولی باید کمی یاد گرفت. اگه بخوام انتخاب کنم فرانسه رو به ایتالیا ترجیح میدم چون عاشق زبان فرانسوی هستم.
    ممنون از راهنماییتون
    *موفق باشید*

ApplyAbroad Senior Veteran
    hatefrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Politecnico di Torino graduate in Networks Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hasti-1 نمایش پست ها
    به جز انتخاب دانشگاه و رشته (اونم نه خیلی) تو بقیه موارد باهاتون موافق نیستم. تابه‌حال که هیچ فرقی نبوده بین رشته‌های انگلیسی و ایتالیایی.. حتی دیده شده که رشته‌های انگلیسی بورس‌های دانشگاه بیشتری رو به خودشون اختصاص دادن.. فکر هم نکنم در صورت حذف بورس ایزو (ادیزو) [خدای نکرده] و شهریه‌ای شدن دانشگاه‌ها باز هم هیچ فرقی باشه بینشون..

نقل قول نوشته اصلی توسط hatefrad نمایش پست ها
    به جز انتخاب دانشگاه و رشته (اونم نه خیلی) تو بقیه موارد باهاتون موافق نیستم. تابه‌حال که هیچ فرقی نبوده بین رشته‌های انگلیسی و ایتالیایی.. حتی دیده شده که رشته‌های انگلیسی بورس‌های دانشگاه بیشتری رو به خودشون اختصاص دادن.. فکر هم نکنم در صورت حذف بورس ایزو (ادیزو) [خدای نکرده] و شهریه‌ای شدن دانشگاه‌ها باز هم هیچ فرقی باشه بینشون..
    والا من چیزی که استادم گفتن رو به عنوان شخصی که تجربه ی زندگی در اونجا دارنو نقل کردم وگرنه خودم هم نمی دونم و مثلا شما می تونید برید دانشگاه روم یا ونیز یا بلونیا که اگه با این روش باشه رایگان هست.

Junior Member piper آواتار ها

بچه ها.جواب امتحان ترم دو مدرسه ايتاليايي اومد و من هم قبول شدم.حالا قرار مدارك رو آماده و انتخاب رشته كنم.
    اگر كسي سوالي داشت در خدمتم؛)

نقل قول نوشته اصلی توسط piper نمایش پست ها
    بچه ها.جواب امتحان ترم دو مدرسه ايتاليايي اومد و من هم قبول شدم.حالا قرار مدارك رو آماده و انتخاب رشته كنم.
    اگر كسي سوالي داشت در خدمتم؛)
    تبریک می گم.
    امتحان از کتاب اسپرسو بود؟ می شه در مورد امتحان کامل توضیح بدین که تعداد سوال و تیپ سوال ها سختی و آسونیش و همه چی. حالا یا اینجا یا تو تاپیک امتحان استرنی.
    ممنون.

با سلام به دوستان
    دوستان این درسته که میگن ایتالیا داره زیر تعهداتش میزنه، در رابطه با پذیرش دانشجوهای خارجی ؟
    من این مطلب رو در سایت دیگه ای خوندم
    من که شانس ندارم، بشینم ایتالیایی بخونم بعد بهم پذیرش ندن خیلی زور داره ؟
    ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید ما رو هم بی خبر نذارید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)