با سلام خدمت همه دوستان،
بالاخره بعد از 81 روز، افیسر ما هم ایمیل داد که ویزاتون آماده تحویل در سفارت نیوزلند در دبی هست .. خدا را شکر ..
مدارک ما در تاریخ 30 سپتامبر به سفارت نیوزلند در دبی رسیده بود و 20 دسامبر ویزای ما تایید شد.
با سلام خدمت همه دوستان،
بالاخره بعد از 81 روز، افیسر ما هم ایمیل داد که ویزاتون آماده تحویل در سفارت نیوزلند در دبی هست .. خدا را شکر ..
مدارک ما در تاریخ 30 سپتامبر به سفارت نیوزلند در دبی رسیده بود و 20 دسامبر ویزای ما تایید شد.
خدمت کلیه عزیزانی که مدارک اولیه به همراه فرمهای لازم رو به سفارت نیوزلند در دبی ارسال کردند و به اصطلاح application شون را lodge کردند باید عرض کنم که در مرحله بعد که اصلا مشخص نیست کی باشه، از شما یک سری دیگری از مدارک را درخواست خواهند کرد که از من 14 مدرک یا توضیح خواسته بودند و دوست دارم اونها رو عرض کنم تا دوستانی که در این مرحله هستند پیشاپیش به فکر تهیه اش باشند تا در وقتشون صرفه جویی کنند..
Documents and information required:
- A completed Educational Background form (attached);
- A completed Employment History form (attached);
- A completed International Travel form (attached);
- A completed Family Declaration form (attached);
- An original Iranian police certificate and police certificates for all countries where you have resided for more than 12 months, with translations;
- A certified copy of your Iranian National Identity card;
- A certified copy of your Iranian National Identity booklet (birth certificate);
- Evidence of your military exemption;
- Please advise if you have held any other addresses in Iran, or any other country, within the past five years. Please provide these addresses;
- Employment certificates for all of your periods of employment;
- A list of all scientific and academic publications that you have written or co-authored;
- Copies of your Bachelor’s academic transcript and degree certificate;
- A copy of your Masters dissertation abstract;
- Please advise us what activities and plans you will pursue once you have completed your Doctorate degree i.e. What are your career plans?
Important information about documentation
All documents must:
- Be translated into English by a registered translator
- Be officially certified
- Include a copy of the original document
ویرایش توسط mansour626 : December 23rd, 2010 در ساعت 02:09 AM
ضمن عرض تبريك ميشه يه مقدار در مورد مدارك بالا توضيح بدين؟
مثلا 4 مورد اول ظاهرا فرم هاي آماده اي بود كه براتون فرستادن. جايي هست كه اونارو دانلود كنم؟
مورد پنجم كه مشخصه، ولي چرا شما همون اول گواهي عدم سوء پيشينه رو نفرستاده بودين (البته شايدم فرستادين و تو اين مدت منقضي شده)؟
مورد دهم (Employment certificates for all of your periods of employment) دقيقا چيه و چه فرقي با گواهي اشتغال به كار از كارفرماهاي مربوطه داره؟ اصلا مگه همينا يه بار توي Employment History form تكرار نشده؟
ضمنا فكر ميكني چرا اينقدر زياد طول كشيد (تقريبا 3 ماه)؟ نظر آفيسر وقتي مداركت رسيده بود چطور بود؟
اگه بتونين يه time-line خيلي خلاصه از زمان رسيدن نامه پذيرش تا صدور ويزا بذاري هم ممنون ميشم.
موفق باشيد
سلام به دوستان عزیز و تشکر از وقتی که برای راهنمای دیگران می گذارید.
من چون مشکل سربازی دارم باید تا 2 هفته دیگه از ایران خارج شم.
نصمیم داشتم برم انگلیس و زبان بخونم و یکم هم GMAT کار کنم شاید بتونم پذیرش خیلی توپی بگیرم (آخه همین الان هم 4-5 تا پذیرش مستر دارم برای مارکتینگ و بیزینس و MBA از دانشگاههای نسبتا خوب انگلیس واسه سپتامبر)
اما چون دوست صمیمی ای در نیوزلند دارم بفکر افتادم که این مدت 8 ماهه برای زبان خوندن را به نیوزلند بروم.فکر می کنم از انگلیس ارزانتر باشد.ضمنا یک کشور انگلیسی زبان هم هست.
حالا سوالم این است که ایا نیوزلند برای تحصیل زبان در کالج،ویزا می دهد یا خیر؟اگر جواب مثبت است چقدر طول می کشد؟
من می توانم از طریق این دوستم که اسپانسر من شود، درخواست ویزای توریستی بدهم و بعد که به انجا رسیدم بگویم می خواهم کالج بروم و ویزام رو عوض کنم؟ایا این کار سریعتر می شود؟
با تشکر و احترام![]()
سلام. يكي از اقوام ما با همين نيت براي ويزاي نيوزلند اقدام كرد.
ظاهرا آفيسر ها از اين جهت نسبت به اين پروسه حساسند كه كشف كردند اين شكل ورود به كشورشون، راهيه براي موندن (كه اونا خيلي خيلي بهش حساسند)
درخواست اين بنده خدا رد شد. با اينكه خانم و پسرش اينجا مي موندن.
اگه خواستين از اين طريق براي نيوزلند اقدام كنيد، حتما و حتما return incentive هاي قوي و مستدل فراواني جور كنيد كه نشون بده بر مي گردين. در اين صورت فرايند بررسي درخواست ويزاتون حداقل 40 روز طول مي كشه.
اگه ويزاي توريستي بگيرن شايد اونجا كارتون رو سريع تر انجام بدن، اما فكر نكنم خيلي فرق كنه.
ظاهرا شما بايد مساله سربازي تون رو جور ديگه اي حل كنيد. چون انصافا توي دو هفته، كار خاصي نميشه كرد.
يا علي.
با سلام و احترام
دوست عزیز من متوجه نشدم که این فامیل شما با ویزای توریستی می خواست اقدام کنه و رد شد یا با ویزای کالج؟
برای ویزای توریستی باید return incentive قوی داشته باشم یا برای ویزای کالج زبان؟
اصلا نیوزلند این قانون رو داره که به کسی که فقط می خواد بره کالج،ویزا بده یا نه؟(مثلا انگلیس به شما ویزا می ده که بری اونجا چند ماه یا یه سال زبان بخونی و برگردی)می خوام بدونم این قانون تو نیوزلند هم هست؟
نهایتا من 2هفته دیگه بخاطر مشکل سربازی از کشور خارج می شم و می رم دبی...بنظرتون اونجا بمونم تا ویزای نیوزلندم درست شه یا نه ، برم انگلیس؟
مرسی از توجهتون
فاميل ما با ويزاي كالج اقدام كرد. (گرچه كه همچين عنواني براي ويزا نداريم)
تا جايي كه مي دونم ويزاي توريستي return incentive نمي خواد. (اگه اشتباه نكرده باشم)
ويزاي ايراني ها (همه جور ويزا) توي دبي پراسس ميشه. بنابراين شايد بهتر باشه كه در دبي باشيد تا دسترسي تون به سفارت راحت تر باشه.
ممنون، خواهش میکنم.
همینطور که معلومه 4 مورد اول فرمهایی هست که افیسر برای من ایمیل کرد و به زودی منم پیوست میکنم که بشه دانلود کرد.
در مورد مدرک پنجم، من قبلا ترجمه رسمی گواهي عدم سوء پيشينه فرستاده بودم و اینبار نسخه اصلی (به زبان فارسی) همراه با کپی تایید شده از ترجمه اش فرستادم.
مورد دهم مدارک مربوط به سوابق کاری هست که شما تو فرم مربوطه (مورد شماره 2) ذکر کردین یعنی گواهی های (certificates) که سوابق کاری شما را تایید میکنه.
دلایل طول کشیدن این پروسه رو نمیدونم گفته بودن که مدارکت واسه این مرحله تکمیله ولی به خاطر internal verification شاید بیشتر از معمول طول بکشه.
فرمهای مربوط به موارد 1-4 رو جهت دانلود پیوست کردم. فایل مربوز به اطلاعات اعضای خانواده در اصل به فرمت اکسل بوده که به دلیل آپلود نشدن به فرم pdf تبدیل شده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)