سلام
بچه هایی که قصد ادامه تحصیل در مقطع PhD (فقط research based) در نیوزیلند دارند، حتما به این لینک نگاهی بندازند. scholarship دولتی که در هر سال حداکثر فقط به 10 نفر تعلق می گیره. تا July وقت داره ولی بهتره قبل از چینی ها و آفریقایی ها، ماها اقدام کنیم
http://www.newzealandeducated.com/int/en/institutions_courses/scholarships/incoming/international_doctoral_research_scholarships
به امید پیروزی
من قبلا ميخواستم برم دنبالش ولي وقتي ديدم يكي از شرايطش تاييد مدرك تحصيلي توسط ECE يا NARIC هست، بيخيالش شدم! ديدم اين همه دردسر واسه فقط 10 تا كمك هزينه اونم بين تمام دانشگاه هاي نيوزيلند چندان نميصرفه (البته منظورم واسه كسي با رزومه خيلي معمولي مثل خودمه).
www.ece.org
www.naric.org.uk
سلام،
ظاهرا برخی از دوستان از معاینه بدنی که دکتر هاکوپیان برای خانم ها انجام داده ناراحت بودند. می خواستم ببینم آیا کسی تجربه ای از بقیه پزشک های مورد تایید سفارت دارد و اینکه اصلا پزشک زن برای این کار وجود دارد یا نه؟
یادم رفت بپرسم، این فرم های جدیدی که آفیسر فرستاده باید فقط توسط کسی که پذیرش گرفته پر بشه یا اینکه همسرش هم باید اون ها را پر کنه؟
شرح خلاصه ای از مراحل مختلف ویزای ما:
24 سپتامر: دریافت نامه پذیرش از دانشگاه
30 سپتامر: رسیدن مدارک به سفارت نیوزلند در دبی
5 اکتبر: دریافت ایمیل از طرف سفارت نیوزلند در دبی مبنی بر کامل بودن مدارک برای بررسی اولیه و حالت انتظار برای اختصاص دادن ویزا افیسر به آن
13 اکتبر: دریافت ایمیل از ویزا افیسر مربوطه و درخواست خلاصه پروپوزال دکترا و همچنین CV من
19 اکتبر: اعلام منتقل شدن درخواست ما به (Immigration Profiling Group (IPG در ویلینگتون و بررسی آن در انجا از سوی ویزا افیسر
2 نوامبر: دریافت ایمیل از ویزا افیسر و معرفی خود به عنوان مسوول پرونده ما و درخواست ارسال 14 مورد مدارک و توضیحات در فرصتی 20 روزه که قبلا آن را در پست #174 شرح داده ام
8 نوامبر: ارسال کلیه مدارک و توضیحات خواسته شده با TNT
12 نوامبر: رسیدن مدارک تکمیلی به IPG
17 دسامبر: دریافت ایمیل از ویزا افیسر مبنی بر موافقت اصولی با ویزای ما و درخواست "An updated Offer of Place from the University of Otago"
19 دسامبر: ارسال نامه مذبور از دانشگاه
20 دسامبر: دریافت خبر خوش تایید شدن ویزای من و همسرم از طرف ویزا افیسر و درخواست انجام هماهنگی لازم جهت صدور و تحویل گرفتنش از سفارت نیوزلند در دبی
سلام دوستان من مهندسی معدن خوندم می خواستم ارشد ام بی ای بخونم امروز با یک وکیل مشاوره کردم می گه MBA تو لیست SOL نیست بدرد تحصیل که بعد اقامت بگیری نمی خوره
گفت تو استرالیا معدن عالیه یا ارشد همون معدن رو بگیرم یا GIS و گفت بهتره بری نیوزلند اقامت بگیری بعد تو استرالیا هم می تونی کار کنی درست گفته؟ والا نمی دونم
مگر وکیلای نیوزلند جدا نیستند وبا وکیلای استرالیا فرق ندارن؟ این وکیلای اقامت برای تحصیلی هم می تونن اقدام کنن؟
با سلام، دوست عزیز وکلا و مشاورین مهاجرت نیوزیلند کاملا مستقل هستند و دولت نیوزیلند هم سایتی مختص به همین وکلا و مشاورین مهاجرت دارد که قبلا توسط دوست عزیزمون nasser5557 در تاپیک مهاجرت به نیوزلند و در وبلاگشون هم به طور مبسوط توضیح دادند. البته هستند وکلایی که مجوز فعالیت قانونی را هم واسه نیوزلند دارند و هم واسه استرالیا دارند که باز مجوز یا لایسنسشون رو میشه جداگانه توی سایتهای مربوطه چک کرد..
ویرایش توسط mansour626 : December 30th, 2010 در ساعت 03:08 AM
چون از ایران کسی نیست تو لیست پس مجبوریم از همین وکیلای استرالیا که کار نیوزلند رو هم قانونی می کنن استفاده کنیم؟
بعدشم این وکیلا بدرد ویزای تحصیلی مخصوصا دکترا می خورن؟
مثلا با اساتید برای گرفتن پذیرش و فاند خودمون نامه نگاری کنیم و وکیلا نمی کنن مگر اینکه با دانشگاهه قرارداد داشته باشن نه؟
ویرایش توسط doublin2000 : December 30th, 2010 در ساعت 08:09 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)