نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 45 از 805 نخستنخست ... 35363738394041424344454647484950515253545595145545 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Design - The Ohio State University

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط MohsenID نمایش پست ها
    سلام
    من فرم 160 رو برای خودم بدون مشکل پر کردم و کانفرمیشن هم گرفتم ولی وقتی برای همسرم خواستم فرم رو پر کنم تا آخرین صفحه ازم نخواست که عکسی آپلود کنم و متاسفانه فرو بدون عکس تائید شد.حالا سوالم اینه که آیا من فرم رو دوباره باید پر کنم یا مشکلی پیش نمیاد.
    حالا بیشتر تو این فکرم که چه جوری این صفحه نیومده، چون این سایت رو پر نکردن آیتم ها خیلی حساسه کوچکترین جایی رو پر نکنی هزار جور پیغام میده حالا اینو چه جوری بدون عکس قبول کرده خدا میدونه
    دلیلش اینه که آپلود عکس اجباری نیست!
    به هیچ وجه جای نگرانی نیست. یک عکس ۵x۵ از خانومتون بگیرید و بچسبونید روی قسمت مربوط به عکس در صفحه کانفیرمیشن.
    من هم چون در زمان پر کردن فرم، عکس مناسب نداشتم برای خودم و خانومم همین کار رو کردم. در سفارت در قسمت تحویل مدارک فرم ها رو از شما میگیرن و عکس ها رو برای خوشون اسکن میکنن بعد آفیسر فرم رو به شما بر میگردونه.
    پس نگران نباشید.
    از پاسخگویی به پیام های خصوصی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم

Junior Member

پیش فرض پاسخ : کمک فوری DS 160

سلام دوستان

من امشب میرم دبی (15 ژانویه). من برای سفارت انکارا فرم Ds-160 رو پر کردم ولی وقت بهم ندادن. باید برای دبی هم پر کنم یا همون کافیه؟ البته آژانس برام وقت اضطراری از دبی گرفته که فرم 160 قبلی رو داشته.
    ممنون میشم زود بهم جواب بدین

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط kamal_gh نمایش پست ها
    سلام دوستان

من امشب میرم دبی (15 ژانویه). من برای سفارت انکارا فرم Ds-160 رو پر کردم ولی وقت بهم ندادن. باید برای دبی هم پر کنم یا همون کافیه؟ البته آژانس برام وقت اضطراری از دبی گرفته که فرم 160 قبلی رو داشته.
    حتما باید دوباره پر کنید . وقتی شروع به پر کردن فرم میکنید ازتون میپرسه که به کدوم سفارت میخواید ارسال شه و شما دبی رو انتخاب کنید.
    دقت کنید که اگر با کامفرمیشن قبلی برید دبی اونا فرم شما رو دراختیار نخواهند داشت و در نتیجه از دم در سفارت برتون میگردونن!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kamal_gh نمایش پست ها
    سلام دوستان

من فکر می کنم که آژانس واست این فرم رو پر کرده برای گرفتن وقت از سفارت. ولی تو باهاشون چک کن، چون به کانفرمیشن این فرم نیاز خواهی داشت. اگه اونا این فرم رو پر نکرده باشن که خیلی بعید هست باید این فرم رو دوباره پر کنی و محل ارسال شدن رو توی فرم دوبی بزنی. فقط هرچه سریعتر این کار رو بکن چون باید چند روز قبل از مصاحبه این فرم پر شده باشه.
    when it's your turn, don't doubt, do it.

سلام من یه مشکله بزرگ دارم هفته دیگه وقت سفارت دبی دارم ولی بعضی از جاهای ds-160رو اشتباه وارد کردم و متاسفانه فایلشو SAVE نکردم
    اگه یه فرم دیگه از اول پر کنم اونوقت CONFIRM NO یا همون بارکد با اونی که روی پرینت وقت ویزام هست فرق داره.چه کنم به دادم برسید؟

ApplyAbroad Veteran
    sabz1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Rutgers

سلام. اگر تا انتها رفتید و confirmation رو گرفتید (صفحه دارای بارکد) که نباید دوباره فرم رو پر کنید. اگر اشتباهات خیلی عمده نیستند، نگران نباشید و در سفارت بهشون بگین. اگر هم اشکال کلی وجود داره باید با ایمیل و تلفن اصلاح کنید.
    لا حول و لا قوه الا بالله

ApplyAbroad Veteran
    Roozbeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط strawberry نمایش پست ها
    سلام من یه مشکله بزرگ دارم هفته دیگه وقت سفارت دبی دارم ولی بعضی از جاهای ds-160رو اشتباه وارد کردم و متاسفانه فایلشو SAVE نکردم
    اگه یه فرم دیگه از اول پر کنم اونوقت CONFIRM NO یا همون بارکد با اونی که روی پرینت وقت ویزام هست فرق داره.چه کنم به دادم برسید؟
    اگر اشکال کلی داره ، فرم رو دوباره پر کنید. چند بار پر کردن فرم هم مشکلی نداره! نگران بارکد فرم اول نباشید چون میتونید کامفرمیشن فرم اول که باهاش وقت گرفتید رو هم همراهتون ببرید.
    طبق مواردی که دوستان قبلا از سفارت استعلام کرده بودند، اگر مشکل خیلی جزئیه بود با ایمیل اطلاع بدید و در روز مطاحبه حتما به مسئول تحویل مدارک بگید که درستش کنه واگر مشکل کلیه یک فرم جدید پر کنید.

سلام دوستان من یکم دلم نا آرومه اگه 2تا فرم ds160 روز سفارت با خودم ببرم بهم گیر نمیدن؟ بیرونم نمیندازن؟ توروخدا جواب بدین از نگرانی مردم
    راستی بچه ها این 140 دلارو باید روز مشخصی قبل از سفارت پرداخت کمیم؟مثلا 1 روز قبل از NTERVIEW اشکال داره؟

Junior Member sara85sh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    .Electronic Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط strawberry نمایش پست ها
    سلام دوستان من یکم دلم نا آرومه اگه 2تا فرم ds160 روز سفارت با خودم ببرم بهم گیر نمیدن؟ بیرونم نمیندازن؟ توروخدا جواب بدین از نگرانی مردم
    راستی بچه ها این 140 دلارو باید روز مشخصی قبل از سفارت پرداخت کمیم؟مثلا 1 روز قبل از NTERVIEW اشکال داره؟
    اون 140 دلار رو من دقیقاً ساعت 2 بعد از ظهر روز قبل مصاحبه در دوبی پردخت کردم و هیچ مشکلی نداشت. البته 150 دلار در دوبی دریافت میکنن (یعنی اصولاً وجه رو به درهم دریافت میکنن و اگه بخواهین با دلار پرداخت کنین میشه 150 تا)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)