نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مشکل ایجاد میشود؟

رأی دهندگان
9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

2 22.22%
  • خیر

7 77.78%
صفحه 300 از 445 نخستنخست ... 200250290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310350400 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,991 تا 3,000 , از مجموع 4443

موضوع: آرشیو ارسال های قدیمی

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق قدرت دانشگاه صنعتی اصفهان

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

سلام دوستان.
    من رشته مهندسی برق گرایش قدرت در دانشگاه صنعتی اصفهان میخونم. معدلم 16.1 هست نمره iBT 104 مقاله ندارم . به نظرتون شانس گرفتن پذیرش از کدوم دانشگاههای کانادا رو با fund دارم؟ rank دانشگاه زیاد برام مهم نیست.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : چه دانشگاهی را بر اساس شرایط من برای پذیرش و فاند پیشنهاد میکنید؟

سلام
    من دانشجوی ترم 5 پیام نور تهرانم
    روانشناسی عمومی میخونم
    فقط یه سوال دارم
    اگر معدل کل من 16 بشه و لیسانس بگیرم
    ایلتس رو هم 7 بگیرم
    برای ارشد کجای دنیا میتونم خرج تحصیل ندم (خرج زندگی رو نمیگم و فقط تحصیل) و ارشد بخونم یا حتی جاهای ضعیف تری فاند هم بگیرم
    ممنون میشو جواب منو هر کس که تجربه یا کوچکترین اطلاعاتی داره بده

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng.- University of Victoria

نقل قول نوشته اصلی توسط s_red_boy نمایش پست ها
    سلام
    من دانشجوی ترم 5 پیام نور تهرانم
    روانشناسی عمومی میخونم
    فقط یه سوال دارم
    اگر معدل کل من 16 بشه و لیسانس بگیرم
    ایلتس رو هم 7 بگیرم
    برای ارشد کجای دنیا میتونم خرج تحصیل ندم (خرج زندگی رو نمیگم و فقط تحصیل) و ارشد بخونم یا حتی جاهای ضعیف تری فاند هم بگیرم
    ممنون میشو جواب منو هر کس که تجربه یا کوچکترین اطلاعاتی داره بده
    اکثر دانشگاههای فنلاند و نروژ واسه اکثر رشته ها مجانین. فرانسه و آلمان هم ممکنه با خرج خیلی‌ کم بتونین پیدا کنین.

Junior Member

مرسی عزیز از جوابت
    اما راجع به نمرم چی؟ اون با توجه به پیام نور بودنش چی؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    mathematics

نقل قول نوشته اصلی توسط s_red_boy نمایش پست ها
    مرسی عزیز از جوابت
    اما راجع به نمرم چی؟ اون با توجه به پیام نور بودنش چی؟
    آلمان با پیام نور مشکل نداره. و معدل هم خوبه.

در آلمان دانشگاه رایگان و نیمه رایگانه.

Junior Member

با سلام
    می خواستم بپرسم
    چه دانشگاهی رو با توجه به شرایط من برای پذیرش و فاند در مقطع کارشناسی ارشد پیشنهاد میکنید؟ 1.کارشناسي مهندسی پلیمر ،معدل 15.02،نمره پايان نامه 19.25،دانشگاه صنعتی امیرکبیر
    2. تافل 88
    3. تازه فارق التحصیل شدم اما سابقه ی کاری 8 ماهه از یک کارخونه مرتبط با رشتم دارم!
    4. امکان پرداخت سالیانه تا 14-15 هزار دلار رو دارم

ممنون میشم راهنماییم کنین

Junior Member

با سلام

لطفا بفرمائید آیا من با شرایط ذیل شانس گرفتن بورس در مقطع دکتری رشته اسلام شناسی از دانشگاه های آمریکا و اروپا رو دارم یا نه؟
    1. کارشناسی از دانشگاه ازاد . رشته الهیات و معارف اسلامی - گرایش علوم قران و حدیث با معدل 19.57
    2. کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت معلم تهران . رشته الهیات و معارف اسلامی - گرایش علوم قران و حدیث با معدل 18.75
    3. نمره پایان نامه : 19
    4. سابقه 5 سال کار مرتبط با رشته
    5. سابقه شش بار رتبه برتر ایران در مسابقات قران
    6. سابقه داوری مسابقات قران ایران
    7. هنوز ایلتس ندادم ولی دارم میخونم
    هیچکس رو پیدا نکردم که تو رشته من بورس گرفته باشه. خواهش میکنم اگه کسی در این زمینه اطلاعی داره من رو راهنمائی کنه.

ApplyAbroad Veteran
    sabz1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Rutgers

نقل قول نوشته اصلی توسط aghighi نمایش پست ها
    با سلام

لطفا بفرمائید آیا من با شرایط ذیل شانس گرفتن بورس در مقطع دکتری رشته اسلام شناسی از دانشگاه های آمریکا و اروپا رو دارم یا نه؟
    1. کارشناسی از دانشگاه ازاد . رشته الهیات و معارف اسلامی - گرایش علوم قران و حدیث با معدل 19.57
    2. کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت معلم تهران . رشته الهیات و معارف اسلامی - گرایش علوم قران و حدیث با معدل 18.75
    3. نمره پایان نامه : 19
    4. سابقه 5 سال کار مرتبط با رشته
    5. سابقه شش بار رتبه برتر ایران در مسابقات قران
    6. سابقه داوری مسابقات قران ایران
    7. هنوز ایلتس ندادم ولی دارم میخونم
    هیچکس رو پیدا نکردم که تو رشته من بورس گرفته باشه. خواهش میکنم اگه کسی در این زمینه اطلاعی داره من رو راهنمائی کنه.
    رشته Islamic Studies رو چک کنید. در ایالت ما (نیوجرزی) دو دانشگاه معتبر Rutgers و Princeton هردوشون این رشته رو دارن. (یکی از دوستان غیر ایرانی من در Princeton پست داک فلسفه اسلامی میخونه باید فرصت کنم ازش دقیق تر بپرسم)... البته باید بدونید که همونقدر که این رشته ها در ایران جدی گرفته نمیشه (و به دلیل بسته و ایزوله بودن سیستم اطلاعی از عالم بیرون، حتی در زمینه های اسلامی، وجود نداره) در اینجا رقابت شدیدی براشون وجود داره. مثلا همین دوست من دکتری فلسفه و تاریخ اسلام رو تو هاروارد خونده... آدم های بسیار جدی و بزرگی در این زمیته اینجا فعالیت دارند . این رشته ها در اینجا از مهندسی و علوم پایه مهمتر هستند.
    نکته دیگه ای هم که باید در نظر بگیرید اینه که اسلام اینجا با اسلامی که در ایران ارایه میشه تا حد زیادی متفاوته (اسلام آمریکایی!) و اگر ذهن بازی نداشته باشید ممکنه خوشتون نیاد. منظورم اختلاف شیعه و سنی و یا اشتباه بودن رویکردهای آمریکایی یا صحیح بودن دیدگاه های ایرانی نیست... فقط اگر به *فبشر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه* اعتقاد واقعی داشته باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت.
    همانطور که گفتید بعید میدانم در ایران کسی را پیدا کنید که بتواند کمکتان کند. اگر خواستید در پ.خ. با من در تماس باشید تا اطلاعات بیشتری در خدمتتون قرار بدم.
    اردتمند، ابوذر
    لا حول و لا قوه الا بالله

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق قدرت دانشگاه صنعتی اصفهان

سلام دوستان.
    من رشته مهندسی برق گرایش قدرت در دانشگاه صنعتی اصفهان میخونم.
    معدلم 16.1 هست
    نمره iBT 104 مقاله ندارم .
    به نظرتون شانس گرفتن پذیرش از کدوم دانشگاههای کانادا رو با fund دارم؟ rank دانشگاه زیاد برام مهم نیست. به نظرتون توی چه سطح دانشگاهها امکان پذیرش دارم؟ اصلا این معدل در کل معدل به درد بخوری هست یا ضعیفه برای یه دانشگاه متوسط کانادا؟

Junior Member S.Arash آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics Texas A&M University

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaodise نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من رشته مهندسی برق گرایش قدرت در دانشگاه صنعتی اصفهان میخونم.
    معدلم 16.1 هست
    نمره iBT 104 مقاله ندارم .
    به نظرتون شانس گرفتن پذیرش از کدوم دانشگاههای کانادا رو با fund دارم؟ rank دانشگاه زیاد برام مهم نیست. به نظرتون توی چه سطح دانشگاهها امکان پذیرش دارم؟ اصلا این معدل در کل معدل به درد بخوری هست یا ضعیفه برای یه دانشگاه متوسط کانادا؟
    Pooya,
    Your file is good but the problem is the deadline is passed already for almost all good universities.But I think you could check the web sites of SFU and I remembered their deadline is March 1 st.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)