صفحه 9 از 221 نخستنخست 1234567891011121314151617181959109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 2210

موضوع: RWTH Aachen University

ApplyAbroad Hero samanjan آواتار ها

پیش فرض پاسخ : همه سوالات شما درباره پذیرش از دانشگاهRWTH AACHEN

نقل قول نوشته اصلی توسط raminmoayed نمایش پست ها
    سلام یه سوال، اینا که معدل 15 میخان جقدر روش حساسن؟ من معدلم 14.05 هستش، فرم اپلیکیشن رو هم پر کردم، گفت باید معدلت بالای 15 باشه اما گیر نداد، رد شد رفت. بفرستم فایده ای داره یا کلا بررسی نمیشه به خاطر معدلم؟
    کشورهای اروپایی روی معدل و ریز نمرات حساس هستند.
    ولی شانست را امتحان کن . ریز نمرات خوبی داشته باشی شاید امیدی باشه.

ولی این دانشگاه دانشگاه خوب اروپا و آلمان و جهان است .
    و جزو برترین دانشگاه های آلمان است. و بودجه بیشتری میگیرد.

Junior Member herkol94 آواتار ها

با سلام خدمت دوستان

می خواستم بدونم دانشگاه آخن هم رشته پزشکی رو داره و دوم این که رنکینگ دانشگاه آخن بهتره یا هایدلبرگ(برای رشته ی پزشکی)

با تشکر

این دانشگاه معروفه به این ولی تو رشته پزشکی نمیدانم .

دانشگاه آخن، پیشرو در رشته‌های فنی و مهندسی

در مورد این دانشگاه

دانشگاه آخن، پیشرو در رشته‌های فنی و مهندسی

دانشگاه آخن (RWTH Aachen) واقع در ایالت نوردراین وستفالن و از جمله دانشگاه‌های نخبگان آلمان‌، هر ساله در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها، بالاترین جایگاه‌‌را در رشته‌های مهندسی در بین دانشگاه‌های آلمان کسب می‌کند.
    ساخت دانشگاه آخن در سال ۱۸۶۵میلادی آغاز شد و پنج سال به طول انجامید. در روز دهم اکتبر سال ۱۸۷۰ میلادی و با وجود درگیری نظامی میان آلمان و فرانسه، دانشگاه آخن با ۲۲۳ دانشجو و ۲۳ استاد، فعالیت خود را آغاز کرد.
    پس از گذشت حدود ۱۴۰ سال از آغاز کار این دانشگاه، در حال حاضر در حدود۳۰ هزار دانشجو در دانشگاه آخن مشغول به تحصیل هستند که ۴هزار نفر از این تعداد را دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند.

پیوستن به جمع دانشگاه‌های برتر آلمان

این دانشگاه در سال ۲۰۰۷ میلادی و در جریان انتخاب دانشگاه‌های نخبگان در آلمان، از سوی بنیاد پژوهش آلمان (DFG) به عنوان تنها دانشگاه برگزیده در ایالت نوردراین وستفالن به جمع دانشگاه‌های برتر آلمان پیوست. ولی شهرت دانشگاه آخن در بین دانشگاه‌های آلمانی و اروپایی، تنها به این دلیل نیست، بلکه علت اصلی محبوبیت دانشگاه آخن در رشته‌های فنی است که دانشجویان خارجی بسیاری را نیز به خود جذب کرده است.

دانشگاه آخن در کنار دانشگاه فنی برلین و دانشگاه فنی درسدن، یکی از سه دانشگاه برتر آلمانی در جذب دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته‌های فنی و مهندسی است.
    دانشکده‌های دانشگاه آخن و برترین رشته‌های تحصیلی
    دانشگاه آخن از دانشکده‌های ریاضی، کامپیوتر و علوم طبیعی، دانشکده معماری، عمران، مکانیک، مواد، دانشکده برق و فناوری اطلاعات، فلسفه، اقتصاد و دانشکده علوم پزشکی تشکیل شده است.
    دانشگاه آخن به لحاظ تنوع رشته‌ها و همچنین تمرکز ویژه برروی رشته‌های فنی مرتبط با بخش صنعت، در بین دانشگاه‌های آلمان بیشترین بودجه‌های تحقیقاتی را به خود اختصاص داده است. بودجه‌ای که منبع اصلی آن نه دانشگاه، که کارخانه‌ها و بخش‌های صنعتی آلمان هستند.
    از جمله رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌آخن که هر ساله در رتبه‌‌‌بندی بین المللی دانشگاه‌ها، به اعتبار این دانشگاه می‌افزاید و در بین دانشگاه‌های آلمان نیز شهرت دارد، می‌توان به رشته‌های مهندسی اشاره کرد. در میان رشته‌های علوم طبیعی نیز، رشته‌ی شیمی دانشگاه آخن در میان سایر دانشگاه‌های آلمان پیشتاز است.

سلام
    دوستانی که برای این دانشگاه اقدام کردن در مورد پرداخت اپلیکیشن فی میشه توضیح بدن لطفا؟ من آنلاین اپلیکیشن رو انجام دادم، ولی حالا که می خوام پولو با ویزا کارت بدم قبول نمی کنه. اگه بخوام کسی از آلمان پول رو پرداخت کنه شرایطش چه جوریه؟
    ممنون از راهنماییتون

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa kh نمایش پست ها
    سلام
    دوستانی که برای این دانشگاه اقدام کردن در مورد پرداخت اپلیکیشن فی میشه توضیح بدن لطفا؟ من آنلاین اپلیکیشن رو انجام دادم، ولی حالا که می خوام پولو با ویزا کارت بدم قبول نمی کنه. اگه بخوام کسی از آلمان پول رو پرداخت کنه شرایطش چه جوریه؟
    ممنون از راهنماییتون
    شما ببین در سایت چی نوشته .

مثلا نوشته آنلاین با این کارت ها میشه پرداخت کرد . و اگر نه باید بری از صرافی پول را واریز کنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط samanjan نمایش پست ها
    شما ببین در سایت چی نوشته .

مثلا نوشته آنلاین با این کارت ها میشه پرداخت کرد . و اگر نه باید بری از صرافی پول را واریز کنی.
    آره خوب نوشته که میشه ولی من هرچی می زنم error میده. می خواستم ببینم کسی اینجا با کارت تونسته پرداخت کنه؟

میشه بگی چه Error میده .

نقل قول نوشته اصلی توسط samanjan نمایش پست ها
    میشه بگی چه Error میده .
    میگه card not permitted در صورتی که من همه اپلیکیشن هامو با همین پرداخت کردم. چند دفعه هم تکرار کردم ولی انجام نمیده

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa kh نمایش پست ها
    میگه card not permitted در صورتی که من همه اپلیکیشن هامو با همین پرداخت کردم. چند دفعه هم تکرار کردم ولی انجام نمیده
    شما با این کارت برای آلمان اقدام کردید یا کشورهای دیگه .

کارت را از کجا گرفتید.

موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)