صفحه 49 از 330 نخستنخست ... 39404142434445464748495051525354555657585999149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 3299

موضوع: معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

پیش فرض پاسخ : معافیت کفالت و معافیت های چند برادری

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_apply نمایش پست ها
    سلام
    من برای معافیت کفالت دارم اقدام میکنم
    میخواستم بدونم بعد از گرفتن اون برگه از پلیس +10 که شامل عکس و مشخصات هست ، در مدت 14 روز، کاری هست که ادم جلو جلو انجامش بده ؟ کلا بعد از 14 روز که به نظام وظیفه مراجعه کنیم روند کار چجوریه ؟
    یه سوال دیگه هم داشتم : توی اون برگه پلیس +10 در قسمت تحصیلات آخرین مدرک تحصیلی ملاکه ؟ چون من الان دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم ولی در اون قسمت زده فارغ التحصیل کاردانی ! این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ البته اشتغال به تحصیل الان رو هم تحویل پلیس +10 دادم .
    و آخرین سوال : اون مرحله گرفتن استعلام از ثبت احوال به چه صورته ؟ کی باید انجام شه ؟ حتما خود فرد صاحب شناسنامه برای گرفتن استعلام باید حضور داشته باشه ؟

با تشکر
    مدرک تحصیلی برای پولی هست که قراره تقدیم نظام وظیفه کنید 76 واحد به بالا پاس کنید 240 هزار تومن . کمتر پاس کنید 175 هزار تومن. اصلا به این ماجرا فکر نکنید. اونجا همه چیز دستتون میاد. 4-5 بار شماره میگیرید 1 ساعت میشینید میفرستنتون اینور اونور همه چیز تموم میشه. :دی
    استعلام شناسنامه هم خیر لازم نیست صاحب شناسنامه باشه. ثبت احوال شیراز اصل شناسنامه هم نخواست ولی تبریز اصل شناسنامه ها رو خواست. خلاصه که اصل شناسنامه ها همراهتون باشه. توی اون 14 روز برید دنبال کارهای پزشکی. بنا به بیماری پدرتون از بیمارستان های نظامی گواهی بگیرید که اگه بخت باهاتون یار بود کارتون مثل من به شورای پزشکی دوم نکشه. ثبت احوال روالش بعد از جواب بیمارستانه ولی قبل از اومدن جواب بیمارستان هم میتوند برید دنبالش. به گروهبان رجبی یا همکاراشون بگید که عجله دارید برگه های ثبت احوال رو میدن بهتون. فقط بگید که خودتون میرید دنبال کارهاش. چون اگه نظام وظیفه بخواد استعلام بگیره شورا باید معافتون کرده باشه ولی خودتون بخواید برید دنبالش معاف هم نشده باشید میشه.
    تنها صداست که میماند...... فروغ فرخزاد

نقل قول نوشته اصلی توسط a3moon نمایش پست ها
    بچه ها تورو خدا با دليل بگيد بهتره براي معافي پدر نيازمند مراقبت قبل از عمل ديسك كمرش اقدام كنم يا بعدش
    بابام هفته ديگه ميخواد عمل كنه
    همين الانم دوتا عكس ام آر آي داغون از كمر داريم
    دكتري هم كه ميخواد عملش كنه گفته من نامه از كار افتادگي بهتون ميدم
    الانم حدود 5 ماه ميشه در مغازشو باز نكرده.يعني اگه استشهادي چيزي لازم باشه 60 نفر بازاري ميتونن شهادت بدن.من ميگم نكنه عمل كنه بعد براي معافي برم بگن حالا كه عمل كرده پس خوب شده ديگه معاف نميشي.البته همونجوري كه ميدونيد ديسك كمر عمل هم بشه ادم خوب نميشه.فقط دردش شايد از بين بره وگر نه بايد تا اخر عمر بيشتر از 2 كيلو از زمين بلند نكنه.شغل بابام هم لوازم خانگيه و به همين خاطر ديگه تقريبا وضعيت كاريش هم منتفيه
    سلام. دلیل که قطعا فرمول نداره کفالت گرفتن ولی منطق حکم میکنه بدترین شرایط رو برای نظام وظیفه محیا کنید. الان که پدرتون میخواد هفته ی دیگه عمل کنه دیگه پدرتون رو عمل شده حساب کنید. از من این حرف رو داشته باشید که پدر زیر 59 سال بدحال باشه تک پسرش معافه. حالا بعد عمل قبل عمل. اون حرفی که میگم قبل عمل اقدام کنید برای اینه که ام آر ای مشکل رو نشون بده. هر چند بعد عمل هنری دیسکال معلومه. استشهاد و اینها فرمالیته ی کاریه. ایشاالله پدرتون خوب بشند و برگردند سر کار ولی برای گرفتن کفالت نیازی نیست پدرتون از کارافتاده باشه و بی کار. همین که 2 کیلو بیشتر نمیتونه بلند کنه یعنی آقاپسرش معافه. بیشتر به فکر شیرینی معافی دادن به رفقا باشید تا استرس کفالت. قطعا معافید.

ApplyAbroad Veteran
    sepehr_jun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Petroleum Engineering science of Drilling and Extraction

نقل قول نوشته اصلی توسط a3moon نمایش پست ها
    من ميگم نكنه عمل كنه بعد براي معافي برم بگن حالا كه عمل كرده پس خوب شده ديگه معاف نميشي.
    دوست عزیز

اگر فکر میکنید عمل پدرتون موفقیت آمیز خواهد بود و ممکن است در معافیتتون مشکل ایجاد قبل از عمل ایشون تشریف ببرید.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_jun نمایش پست ها
    دوست عزیز

اگر فکر میکنید عمل پدرتون موفقیت آمیز خواهد بود و ممکن است در معافیتتون مشکل ایجاد قبل از عمل ایشون تشریف ببرید.

موفق باشید
    مخالفم. دوستمون هفته ی دیگه وقت عمل دارند. کارهاشون حداقل 40 روز طول میکشه تا معاینه. پدرشون خیلی اذیت میشن

نقل قول نوشته اصلی توسط seda67 نمایش پست ها
    مدرک تحصیلی برای پولی هست که قراره تقدیم نظام وظیفه کنید 76 واحد به بالا پاس کنید 240 هزار تومن . کمتر پاس کنید 175 هزار تومن. اصلا به این ماجرا فکر نکنید. اونجا همه چیز دستتون میاد. 4-5 بار شماره میگیرید 1 ساعت میشینید میفرستنتون اینور اونور همه چیز تموم میشه. :دی
    استعلام شناسنامه هم خیر لازم نیست صاحب شناسنامه باشه. ثبت احوال شیراز اصل شناسنامه هم نخواست ولی تبریز اصل شناسنامه ها رو خواست. خلاصه که اصل شناسنامه ها همراهتون باشه. توی اون 14 روز برید دنبال کارهای پزشکی. بنا به بیماری پدرتون از بیمارستان های نظامی گواهی بگیرید که اگه بخت باهاتون یار بود کارتون مثل من به شورای پزشکی دوم نکشه. ثبت احوال روالش بعد از جواب بیمارستانه ولی قبل از اومدن جواب بیمارستان هم میتوند برید دنبالش. به گروهبان رجبی یا همکاراشون بگید که عجله دارید برگه های ثبت احوال رو میدن بهتون. فقط بگید که خودتون میرید دنبال کارهاش. چون اگه نظام وظیفه بخواد استعلام بگیره شورا باید معافتون کرده باشه ولی خودتون بخواید برید دنبالش معاف هم نشده باشید میشه.
    ممنون از جواب کاملتون ،
    تعیید بیمارستان نظامی الزامی ـه؟ چون هنوز جای بخیه های عمل قلب کاملا مشهوده و مدارک پزشکی هم همراه مهر بیمارستان محل جراحی هستش !
    برای رفتن به بیمارستان نظامی اگه مدارک کامل پزشکی مربوط به عمل قلب باز همراه مُهر بیمارستان رو ببرم کافیه ؟ یا حتما خود شخص هم باید حضور داشته باشه ؟ کدام بیمارستان رو شما توصیه میکنید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط seda67 نمایش پست ها
    مخالفم. دوستمون هفته ی دیگه وقت عمل دارند. کارهاشون حداقل 40 روز طول میکشه تا معاینه. پدرشون خیلی اذیت میشن
    بابام 6 ماهه اذيته اينم روش
    ولي در كل عمل ديسك كمر هيچ وقت جوري نيست كه طرف بعدش خوب بشه
    تنها موردي كه داره اينه كه ديگه شايد درد نكشه.وگرنه حتي يه كيلو بار هم از روي زمين نميتونه بلند كنه ديگه.حتي ده سال بعد از عمل

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_apply نمایش پست ها
    ممنون از جواب کاملتون ،
    تعیید بیمارستان نظامی الزامی ـه؟ چون هنوز جای بخیه های عمل قلب کاملا مشهوده و مدارک پزشکی هم همراه مهر بیمارستان محل جراحی هستش !
    برای رفتن به بیمارستان نظامی اگه مدارک کامل پزشکی مربوط به عمل قلب باز همراه مُهر بیمارستان رو ببرم کافیه ؟ یا حتما خود شخص هم باید حضور داشته باشه ؟ کدام بیمارستان رو شما توصیه میکنید؟
    پدرتون جراحی قلب باز انجام دادن؟؟؟؟؟ برو دنبال شیرینی معافی از همین الان
    تجربه ی عینی من: یکی قبل من پدرش قلب باز جراحی کرده بود. مدارک جراحی برای بیمارستان آتیه بود (بیمارستان خصوصی) منتها حال پدرش خوب نبود و نخ بخیه رو هنوز نکشیده بودند. بدون معرفی به بیمارستان نظامی معاف شد. اگه پدرتون جراحی قلب باز کرده و هنوز جای بخیه مونده 99 درصد بدون مراجعه به بیمارستان نظامی معافید. بدشانس باشید شورای پزشکی برای معاینه معرفی میکنند بیمارستان سجاد. در کل اگه هم میخواید گواهی بگیرید قبل از شورا بیمارستان 501 ارتش شدیدا توصیه میشه

سلام

از راهنمایی قبلی ممنون. فقط بعد از 14 روزی که بعد از ثبت درخواست معافیت کفالت رفتیم نظام وظیفه چه مدارکی همراهمون باشه. من شنیدم توی این مرحله نامه استعلام از شناسنامه ها رو میدن بهمون.
    بعد از تحویل استعلام ها تا تشکیل کمیسیون چقدر طول میکشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.ucla نمایش پست ها
    سلام

از راهنمایی قبلی ممنون. فقط بعد از 14 روزی که بعد از ثبت درخواست معافیت کفالت رفتیم نظام وظیفه چه مدارکی همراهمون باشه. من شنیدم توی این مرحله نامه استعلام از شناسنامه ها رو میدن بهمون.
    بعد از تحویل استعلام ها تا تشکیل کمیسیون چقدر طول میکشه؟
    درست شنیدید.
    اگه شرایطتون جوریه که نیاز به معاینه پزشکی ندارند فردی که کفالتشون رو میگیرید (پدر بالای 60 و از این دست) بعد از استعلام ثبت احوال همون روز براتون هیات بدوی تشکیل میشه و معاف میشید. وقتی با جواب استعلام ها خواستین برید ساعت 7 صبح به همراه کسی که کفالتشو میگیرید برید که همون روز همه ی کارهاتون تموم بشه.

Junior Member

سلام
    من یه برادر بزرگتر دارم که ازدواج کرده خودم هم دارم در مقطع کارشناسی درس می خونم پدرم 58 سالشه و بیماری قلبی داره یه بار سکته خفیف کرده الان هم تو 2تا از رگ هاش فنر گذاشتن یکی از مهرهای کمرش هم پارسال شکست و یه مهره مصنوعی (اسم پزشکیش رو یادم نیست) گذاشتن جاش هنوز هم ، کمر درد داره و به خاطر قلبش گاهی اوقات حالش بد می شه-می خواستم ببینم از طریق بهزیستی برای معلولیت اقدام کنم امکان معافیت هست؟

سوال بعدیم اینه که چطور باید اقدام کنم؟اول برم بهزیستی یا اول باید دفترچه بفرستم؟
    ممنون.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)