کسی دنبال همخونه در Western Ontario میگرده، من از لندن انتاریو دنبال همخونه میگردم، لطفا اگه علاقمند هستین زودتر بهم اطلاع بدین
کسی دنبال همخونه در Western Ontario میگرده، من از لندن انتاریو دنبال همخونه میگردم، لطفا اگه علاقمند هستین زودتر بهم اطلاع بدین
سلام
من به یه خانه در نزدیکی فوتهیلز و یه هم خانه ای خوب در کلگری نیازمندم...
اگه کسی خونه خوب سراغ داره من خوشحال میشم که با هم آشنا بشیم
شاد باشید
سلام،
اگه از دوستان(دختر) كسى دنبال خونه تو واترلو(Waterloo- Ontario) واسه ژانويه2011 ميگرده لطفا به من اطلاع بده
من برای ترم January 2011 از Alberta پذیرش دارم. اگه کسی دنبال هم خونه تو Edmonton لطفا پ.خ بده.
impossible is impossible...
سلام سلام
قابل توجه دوستان خانم، من از دانشگاه واترلو (Waterloo- Ontario) برای ترم بهار 2011 پذیرش دارم. اگر دنبال هم خونه ای هستید، خوشحال می شم پیام بگذارید و با هم در تماس باشیم.
در پناه حق
سلام به همه دوستان
من june دارم میام مونترال، دنبال خونه و هم خونه ای می گردم خوشحال می شم اگه موردی هست به من اطلاع بدید. ممنون
سلام بچه ها كسي اينجا هست كه براي كبك بخواد اقدام كنه و دنبال هم خونه اي بگرده؟
ویرایش توسط saman_shahin : March 18th, 2011 در ساعت 09:48 AM
سلام،
از بین بچه هایی که برای ترم Fall 2011 از University of Waterloo پذیرش دارن لطفاً هرکس تمایل به هم خونه شدن داره به من پیام خصوصی بده
سپاس
ویرایش توسط ehsan110 : April 16th, 2011 در ساعت 01:23 AM دلیل: ارائه آدرس ایمیل
سلام
من خونه خودم را بعلت جابجایی مایلم واگذار(ساب لت) کنم اگر کسی میخواد سریع پیغام بده از جون تا دسامبر
شرایط اجاره فوق العاده پایینه -استودیو همه چیز جز برق روشنایی(حدود 15 تا 18 دلار در ماه)شامل کرایه 400 دلاری در ماه است.
مونترال-خیابان جری-نزدیک ایستگاه مترو جری(5دقیقه)-مناسب برای رفت امد به مرکز شهر-داشگاه مونترال و UQAM -فروشگاه IGA و داروخانه 2 دقیقه-پارک و مجموعه ورزشی روبروی ساختمان
علاقه مندی ها (Bookmarks)