صفحه 6 از 41 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 403

موضوع: Virginia Tech

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

پیش فرض پاسخ : Virginia Tech

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    سلام
    من با یکی از استادای VT مکاتبه داشتم که شدیدا منو تشویق به اپلای کرد. بعد از اینکه اپلای کردم بهش گفتم آ قا ما اپلای کردیم خلاصه هوای منو داشته باش.
    حالا جواب داده من عضو کمیته پذیرش نیستم و بعد از تصمیم اونا من هم نتیجه رو خواهم دید. حالا به نظر شما این چه معنی می تونه داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!
    معنیش اینه دوست خوبم که شما قبلش تاپیک عریض و طویل "جواب اساتید" رو مطالعه میفرمودین . این گفته ی استاد که اپلای کن اصلا چیزی نیست که شما بخاطرش بخوای اپلای کنین .

ان شالله اگر رزومه ی خوبی داشته باشین کمیته شما رو جذب خواهد کرد .

موفق باشید.
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD
    دریچه ای به زندگی در آمریکا : اینستاگرام

نقل قول نوشته اصلی توسط Radian نمایش پست ها
    معنیش اینه دوست خوبم که شما قبلش تاپیک عریض و طویل "جواب اساتید" رو مطالعه میفرمودین . این گفته ی استاد که اپلای کن اصلا چیزی نیست که شما بخاطرش بخوای اپلای کنین .

ان شالله اگر رزومه ی خوبی داشته باشین کمیته شما رو جذب خواهد کرد .

موفق باشید.
    دوست عزیز من اتفاقا کل اون تاپیک رو قبل از فرمایش شما خونده بودم. منتها منظور از پرسش اون سوال این بود که چرا استاد به من گفته زمانی که کمیته نتیجه رو اعلام کرد ایشون نتیجه رو خواهد دید؟ اینکه نتیجه رو خواهد دید چه معنی میتونه داشته باشه؟

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    دوست عزیز من اتفاقا کل اون تاپیک رو قبل از فرمایش شما خونده بودم. منتها منظور از پرسش اون سوال این بود که چرا استاد به من گفته زمانی که کمیته نتیجه رو اعلام کرد ایشون نتیجه رو خواهد دید؟ اینکه نتیجه رو خواهد دید چه معنی میتونه داشته باشه؟
    البته این پرسش از موضوعیت این تاپیک خارج هست .

اما خوب در حالت کلی به نظر میرسه که منظور ایشون این هست که اگر دانشگاه به شما Admission داد ، ایشون اون موقع شما رو Take into consideration میکنه .

پیشنهاد میکنم حتما این سوال رو در تاپیک جواب اساتید مطرح کنین ، چون اونجا دوستان در این زمینه نظرات بهتری و کامل تری دارند .

موفق باشید .
    Arizona State University / Alumnus, Class of 2015 / Materials Science & Solid State Electronics, PhD

البته این پرسش از موضوعیت این تاپیک خارج هست .

اما خوب در حالت کلی به نظر میرسه که منظور ایشون این هست که اگر دانشگاه به شما Admission داد ، ایشون اون موقع شما رو Take into consideration میکنه .

پیشنهاد میکنم حتما این سوال رو در تاپیک جواب اساتید مطرح کنین ، چون اونجا دوستان در این زمینه نظرات بهتری و کامل تری دارند .

موفق باشید .
    با سلام
    اینم ایمیلی که از graduate office گرفتم :Your application is complete in the XXX department and it has been sent to the XXX program area faculty for a review. Once a decision has been made, I will send our departmental recommendation to our Graduate School office. Graduate School will finalize the decision process and send a letter. The decision will become available online as well. The Graduate School office controls the online posting of received materials. The Graduate School office will post this information while the department is reviewing the application. .
    نظرتون چیه؟

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

آها خوب به نظر میرسه که اینجا هم سیستم نقریبا مثل دانشگاه های TEXAS باشه .

ببینی یک کمیته ای میشینن پرونده ی شما رو بررسی میکنند . این کمیته تصمیمی در زمینه پرونده ی شما نخواهند گرفت . بلکه اونها پرونده ی شما رو به اصطلاح Evaluate خواهند کرد .

این استاد هم گفته من هم نظر مثبت خودم رو در کنار نظر کمیته در پرونده ی شما میزارم .

بعد کل این نظرات احتمال برای DEAN فرستاده میشه ، و ایشون هم تصمیم نهایی رو بر طیق Recommendation کمیته و این استاد شما خواهد گرفت .

من اگر بودم که امیدوار میبودم .

Junior Member

من برای مستر از این دانشگاه پذیرش گرفتم. تو پروفایلم پذیرش رو نوشته بود فقط و چیزی در مورد فاند ننوشته بود. کسی می دونه شرایط فاند گرفتنش چطوریه؟ راحت می دن یا نه؟! کسایی که گرفتن چطوری فهمیدن؟ تو پروفابل یا با ایمیل؟!

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط arasf نمایش پست ها
    من برای مستر از این دانشگاه پذیرش گرفتم. تو پروفایلم پذیرش رو نوشته بود فقط و چیزی در مورد فاند ننوشته بود. کسی می دونه شرایط فاند گرفتنش چطوریه؟ راحت می دن یا نه؟! کسایی که گرفتن چطوری فهمیدن؟ تو پروفابل یا با ایمیل؟!
    خوب با استاد مکاتبه داشتین یا نه ؟

یک چیزی امسال توی دانشگاه های تاپ مد شده و اونم اینه که کلا به مستر هاشون TA نمیدن . از اون طرف هم RA برمیگرده به ارتباط و پسر خالگی شدن شما از قبل با اساتید.

Junior Member

خوب با استاد مکاتبه داشتین یا نه ؟

یک چیزی امسال توی دانشگاه های تاپ مد شده و اونم اینه که کلا به مستر هاشون TA نمیدن . از اون طرف هم RA برمیگرده به ارتباط و پسر خالگی شدن شما از قبل با اساتید.
    یعنی شما می فرمایید در دانشگاه های قوی بر اساس روابط RA تعلق می گیره؟؟؟
    می شه دلیل این حرفتون رو بدونم

ApplyAbroad Veteran
    Radian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Arizona State University

تجربه دوست عزیز . رو این حساب که کلا شما هیچ رابطه ای نداشته باشید و بعد یهو به شما ایمیل بزنن که بلی بیاین با ما کار کنین در حد کمتر از 10% حساب باز کنید . البته این برای PhD بود . برای Master که عملا

خیلی کمتر از این عدد و رقم هاست . اما در عمل همیکنه شما از چنین دانشگاه خوبی پذیرش دارید یکدنیا ارزش داره.

( باز هم میگم اون 10% میگه که امکان ناپذیر نیست . اما در صورت شدن شما انسان بسیار بسیار بسیار خوش شانسی خواهید بود )

Junior Member

برای من قابل درک نیست که یک دانشگاه معروف مهم ترین معیار دانشجو که همان CV را کنار بزاره و بر اساس رابطه ی به قول شما فامیلی و تنها به دانشجویانی که می شناسد RA بدهد و اگر هم به کسی تعلق بگیرد انرا به شانس و اقبال نسبت بدهیم.باز اگر می گفتید منظورتان از رابطه شناخت دانشگاه سابق یا استاد هایی بود که برای دانشجو ریکامندیشن نوشتن برای من قابل درک تر بود ولی ادعایی که بنا به تجربه می نمایید ادعایی بس بزرگ است.
    جسارتا ایا فاند RA شما رد شده و به همین دلیل چنین حرفی می زنید؟فکر نمی کنید این گونه تعمیم دادن مسئله از واقعیت به دور است؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)