زندگی شما وقتی شیرین میشود که پندارتان،کردارتان و گفتارتان نیک باشد .
در برابرمشکلات یک فکر را باید از ذهن بیرون کنید و آن این است که هیچ راه حلی وجود ندارد.
سلام سال نو شما هم مبارک .البته من بگم براساس هدفهامون روشها متفاوت میشه من فقط خواستم یه موج جدیدی راه بندازیم و انتظارات خودمونو بالاتر ببریم بذاریم زبان جدید در ما نفوذ کنه ... بله دیکسیونر فرانسه فرانسه هست و من با کمک بابیلون روزی چند صقحش رو میخونم این روش یکی از اساتید زبان انگلیسی بود که من بهش میخندیدم و میگفتم وقت تلف کردنه ولی جالبه فقط اگه پیوسته باشه و مدت زمان هرچه کمتر بهتر... من وقتای پرتیمو دارم کمترو کمتر میکنم شاید الان دیدن یه فیلم فرانسوی واسه من وقت تلف کردن باشه چون تو روش خودم بیشتر چیز یاد میگیرم ولی خب آدم همه نیازها رو باید در نظز بگیره لهجه های مختلف اصطلاخات جدید و..
یه چیزی بگ سطح b2 یعنی انترمدیر و خیلی بزرگش نکنید (البته من گوش دادم و دیدم سطح س1 رو هم گوش دادم و دیدم سوالات مختلفش رو )به هر حال کسی که مدت کمیه که زبان خونده این سطح خیلی سخته واسش ولی خب ما میخوایم زمان رو جور دیکه بهش نگاه کنیم و این که گفتید مهارت صحبت کردن جلوتر از گوش دادنه من زیاد قبول ندارم بز عکس همیشه کمتره البته نظر منه چون ما بیتر میشنویم تا حرف بزنیم البته تو امتحانا نمیدونم چطور نمره میدن نمونش ه گفتم استادم که با هاش صحبت میکرد خصوصی در جلسات 1 ساعته و اینطور هم نبود که نخواد سطح بالا حرف نزنه و ما جلساتمون بیشتر اوقات وقت کم میاوردیم و ایشون پرحرفم بود ولی احساس میکردم کسی که c1 هست یکم بهتر باید صحبت کنه به هر حال ما در جامعه فرانسوی زبان زندگی نمیکنیم ولی خدا کنه اینجور که شما میگید باشه و مهارت صحبت خودبه خود جهش چشم گیری کنه اما فعلا برای من فهمیدن خیلی مهمتره راستش میتونم چیزی رو که میخوام رو به فرانسه بگم ولی وقتی یه چیزی رو نمیفهمم خیلی خیلی خیلی ضدحال میخورم و خیلی میترسم اونور به مشکل بر بخوریم و شاید خیلیها این قضیه رو نادیده گرفتن و مدرک c1 یعنی پیشرفته فکر کنم واسه راحتتر زندگی کردن در هر جایی خیلی سریع باید خودمونو تو این سطح برسونیم بعضی ها میرن اونور تلاش میکنن خیلی ها مثل من صبرشون کمه ...مدت انتظار رفتن به اونور و مدت جا اقتادن در اونور تازه اگه ضد حال نخوریم و برنگردیم خیلیها به خاطر زبان بلد نبودن برگشتن دوستان ...
خیلی خوشحال میشم روشهای خوندنتون و منابعتون رو معرفی کنید و بگید چه چیز خاصی در فلان منبع میبینید
26-02-2014
ممنون از ایده ی خوبت solitude نازنین. فقط یه سوال : من هرچی فرانسه گوش می دم، حتی یک کلمه هم متوجه نمی شم!!
1- آیا به مرور زمان و با مطالعه درست می شه؟
2-و آیا واقعاً امکانش هست که با listening بتونم speaking مو تقویت کنم؟
3- گوش کردن باید به چه صورت باشه؟ از دیالوگهای ساده شروع بشه و به سخت برسه؟ یا .... ؟
اگه ممکنه لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم.
قربونت دوست عزیز،
آره به نظر من اوایل به هیچ وجه نباید روی speaking کار کرد، حتی اصلاً نباید جمله ساخت چون جملاتی که در بی دانشی ساخته میشه اکثرا غلطه و همون غلط توی ذهن میمونه. بهترین فقط تکرار چیزهایی است که شنیدیم مثلاً توی جایی شنیدیم ca m'enerve که فارسیش میشه : اون میره رو اعصابم(اعصابمو خرد می کنه) و اینو مطمن هستیم درسته و تکرارش کنیم پیش خودمون. کم کم تعداد این چیزهایی که به مرور با تکرار حفظ شدیم زیاد میشه و می تونیم اوتوماتیک جمله بسازیم.
روش دیگه روش fsi است که با جایگیزینی کلمات مختلف هزارن جمله رو میسازه.
روش دیگه روشهایی مثل روش میشل توماس است ( یعنی از روی انگلیسی) مثلاً از جمله های ساده شروع میکنه و کم کم پیچیده اش میکنه:
مثلاً:
it is for me
میشه :
c'est pour moi
و
for you
میشه
pour vous
حالا 100 درصد میتونی بگی: it is for you به فرانسه میشه c'est pour vous
همینطوری تا پیچیده ترین ساختارها میشه رفت.
اما در مورده مشکلی که گفتین که هر چی فرانسه ساده هم بشنوین متوجه نمیشین. همه همینطورن و راهی جز تکرار نداره. چاره اش هم ساده است:
اول یه متن فرانسه متناسب با لول خودتون بردارین و حتماً این متن فایل صوتی داشته باشه.
کل متن رو بخونین
کل لغتهاشو با تلفظ درست در بیارین
هر وقت تونستین متن رو بخونین و کلش رو بفهمین
اونوقت فایل صوتی رو گوش بدین و همزمان متن رو با چشمتون بخونین.
10 بار 20 بار 100 بار
اینقدر این کار رو بکنین تا بدونه نگاه کردن به اون متن و فقط با شنیدن اون متن رو کامل متوجه بشین . حتی اگر واقعاً این مراحل رو پیش برین به مرحله ای میرسین که کمتر از 1 ثانیه بعد از شنیدن میتونین اون جمله رو بگین. منظورم شنیدن و تکرار نیست. منظورم شنیدن و همزمان گفتنه!( همزمان یعنی کمتر از چندصدم ثانیه) . اگر به این مرحله برسین مطمن باشین اون چیزهایی رو که میشنوین می تونین توی صحبت کردن استفاده کنین.
بعد از اینکه به این متن مسلط شدین برین سراغ متن بعدی. تا جایی که به سطحی که می خواهین برسین. کتابهای
comprehension orale cle , expression orale cle
یکی از بهترین منابع برای این کار هست. از پایین ترین لول شروع کنین. ( متن آخر کتاب و فایلهای صوتی) و هر کتاب حدود 1 ساعت فایل صوتی داره.
نکته مهم اینه که متن باید براتون اول قابل درک باشه(یعنی بخونین 100 درصد همشو بفهمین) تا با شنیدن هم کم کم متوجه بشین.
اسم اون تکنیکی که گفتم shadowing هست که توسط Professor Arguelles ابداع شده:
http://how-to-learn-any-language.com...?TID=9033&PN=1
ویرایش توسط solitude : March 27th, 2011 در ساعت 08:22 PM
اميد جان اگه ميخواي Listening رو قوي كني توصيه ميكنم كتابهاي Comprehension Oral رو بگيري از سطح A1 شروع ميشه تا به بالا
ديالوگهاي روان، قابل فهم مهمترين خصوصيت اين كتابهاست. هر كتاب 5 يونيت، هر يونيت 3 درس و هر درس 3 ديالوگ داره
معركه است، فايلهاي صوتي رو روي موبايل يا mp3 player بريز و مرتب گوش بده قول ميدم با اتمام كتاب 1 (زياد هم وقت نميگيره) درك مطلب و ليسنينگ جهش بالايي پيدا ميكنه بطوري كه وقتي ديالوگهاي كتاب 2 (B1) رو گوش ميدي برات خيلي ساده و روان خواهد بود
البته اين نظر شخصي است
موفق باشي
سلام
آزمون مصاحبه کلاسای سفارت به چه صورتی هست؟ کتبی یا شفاهی؟ تجربه ای ،راهنمایی ،.... ممنون می شم کمک کنین. من 4 شنبه صبح مصاحبه دارم.
نمی دونم به این قسمت مربوط می شه سوالم یا نه به هر حال ببخشین اگه تو لینکه دیگه ای باید مطرح می شد.
پرونده كبك: ارسال مدارک: 29آگوست / فایل نامبر: 15 اکتبر (استفاده از ماني اوردر-فرانسه 7و7 انگلیسی9و9 عدم ارسال مدرک زبان) / عدم دریافت نامه درخواست مدرک یا دعوت به مصاحبه
اضافه ميكنم كه cafe يا reflet يا كتاب هاي ديگه نسبت به rond point بيشتر مكالمه داره و حس ميكني با اونا راحتتر كار ميكني و بامحتواتر هستن...مبناي rond point كار در كلاس و تعامل با استاد و بقيه زبان آموزان و همچنين كار در منزل و استفاده از منابع ديگه هست.
آخر همه چي خوبه! اگه خوب نشد بدون كه هنوز آخرش نشده!!
"چارلي چاپلين"
سلام دوستان لطفا راهنمايي بفرمائيد
من زبان انگليسيم خوبه و زبان آلمانيم خوب بود اما الان كه فراموش كردم مي شه گفت تا حد كمي بلدم، حالا مي خواهم زبان فرانسه را براي كبك ياد بگيرم كه اصلا بلد نيستم به نظر شما چه مدت نياز دارم تا به سطح B1 برسونم خودم را ؟ زبان فرانسه بيشتر به چه زباني نزديكتره انگليسي يا آلماني؟ و دوستان صاحب نظر لطف كنند راهنمايي كنند براي كسي مثل من چه روشي در يادگيري فرانسه مناسب تر هست؟ در كل شم زباني خوبي دارم و علاقه زيادي هم به يادگيري زبان دارم. مي خواهم نهايتا تا آخر بهار امسال 1390 براي كبك مداركم را آماده و اقدام كنم و در تابستان شروع به يادگيري كنم اما واقعا نمي دونم از كجا بايد شروع كنم ( لازم به ذكر كه فعلا در اصفهان ساكن هستم اما براي تهران نيز اگر واقعا پيشنهاد خوبي باشه مي تونم برنامه ريزي كنم )
ممنون
دوستان عزيز باز هم راهنمايي بفرمائيد
كساني تجربه يادگيري زبان فرانسه را داشته اند آيا پس يادگيري در زبان انگليسي شما مشكلي ايجاد شده بود ؟ اگر بله در چه قسمتي بيشتر مشكل ايجاد شده بود و براي پيشگيري از چنين حالتي چه پيشنهادي مي كنيد؟ نمي خواهم زبان انگليسي را بيش از اين فراموش كنم و يا تسلطم را بيش از اين از دست بدهم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)