نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه قدر از گرفتن admission به همراه financial aid اطمینان دارید؟

رأی دهندگان
31. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 25%

7 22.58%
  • 50%

8 25.81%
  • 75%

7 22.58%
  • 100%

8 25.81%
  • اصلا برام مهم نیست و فقط برای اینکه دور هم باشیم apply می کنم

1 3.23%
صفحه 100 از 410 نخستنخست ... 5090919293949596979899100101102103104105106107108109110150200 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 991 تا 1,000 , از مجموع 4091

موضوع: آرشیو ارسال های حذف شده

پیش فرض پاسخ : دیر جواب دادن دانشگاه ها:reject یا full fund !

نقل قول نوشته اصلی توسط banafshz نمایش پست ها
    سلام
    اگر شما دانشگاهی اپلای کنین و بعد یه مدت دانشگاه شروع به دادن جواب ها کنه و به یه عده پذیرش بدون فاند بده و دو سه هفته بگذره و هیچ جوابی به شما نده و جواب ایمیل هاتونو هم نده شما احتمال رو به reject شدن میذارین یا اینکه مثبت فکر میکنین و میگین شاید رزومه من براشون قابل قبول بوده ودنبال جور کردن منبعی برای فاند هستن تا یه دفعه ای با فاند بهم پذیرش بدن؟!!!
    سوال خوبی هست ولی چرا روزه شک دار؟ صبر می کنیم ببینیم چی میشه!!!

... یه حالت دیگه ای هم هست و اون اینکه این دانشگاه ها اپلیکنت های خیلی خوب رو در جا پذیرش می کنن و چون احتمالا من نوعی وضع متوسطی دارم و اونا هنوز جای خالی، تا لحظه آخر صبر می کنن ببینن آیا بهتر از بنده درخواست پذیرش می کنه یا نه. اگر کسی نبود اونوقت پذیرش می شیم!!! البته من امیدوارم حالتی که شما گفتین باشه چون منم هنوز منتظر نتیجه هستم و هیچ خبری نیست. قاعدتا الان خیلی هم دیر شده...
    این کاربر غیرفعال است!

نقل قول نوشته اصلی توسط osroosh نمایش پست ها
    سوال خوبی هست ولی چرا روزه شک دار؟ صبر می کنیم ببینیم چی میشه!!!

... یه حالت دیگه ای هم هست و اون اینکه این دانشگاه ها اپلیکنت های خیلی خوب رو در جا پذیرش می کنن و چون احتمالا من نوعی وضع متوسطی دارم و اونا هنوز جای خالی، تا لحظه آخر صبر می کنن ببینن آیا بهتر از بنده درخواست پذیرش می کنه یا نه. اگر کسی نبود اونوقت پذیرش می شیم!!!
    اخه اکثر دانشگاه ها ددلاین دارن. نمیشه که تا اخرین لحظه درخواست های پذیرش رو قبول کنن.

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

سلام
    اگر شما دانشگاهی اپلای کنین و بعد یه مدت دانشگاه شروع به دادن جواب ها کنه و به یه عده پذیرش بدون فاند بده و دو سه هفته بگذره و هیچ جوابی به شما نده و جواب ایمیل هاتونو هم نده شما احتمال رو به reject شدن میذارین یا اینکه مثبت فکر میکنین و میگین شاید رزومه من براشون قابل قبول بوده ودنبال جور کردن منبعی برای فاند هستن تا یه دفعه ای با فاند بهم پذیرش بدن؟!!!
    من این مشکل رو با یه دانشگاه top 20 تو آمریکا دارم... از gradecofe دیدم تو رشته من کلی ریجکت و اکسپت شدن ولی با اینکه با من مصاحبه کردن هنوز هیچ جوابی نگرفتم!! 4-5 تا ایمیل زدم گفتم تکلیف من چیه؟ گفتن من wait list شدم... یعنی منتظرن ببینن چند نفر از اونایی که بهشون آفر دادن میان و بعد در مورد wait list تصمیم گیری میکنند.

البته من امیدوارم از اونجا ریجکت بشم چون آفر یه دانشگاه بدتر رو قبول کردم و اگه اکسپتم کنند خیلی حرس میخورم!!!

یا حق

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

سلام
    اول از همه اينكه مثبت انديشي خوبه ...حداقلش اينه كه اگه ريجكت هم بشي يه مدت دلخوش بودي و الكي افسوس نخوردي كه عمرتم كم بشه!
    اما از نظر تحليلي:
    به نظرم احتمال اكسپتي بيشتره..چون كلا ريجكتي ها رو زودتر جواب ميدن...حداقل برا خود من كه اينطوري بوده...بهر حال رفته رفته دارن غربال ميكنن و شما هم هي باقي ميموني و اين تحيليل (تا حدودي منطقي) ميتونه اميدوار كننده باشه...
    پس به نظر من اميدوار باش..هر چند اين تاپيك يكم دير ايجاد كردي..يعني بايد اميدوار ميبودي....چون من حسم ميگه اين هفته خيلي از جوابا رو ميدن!!!
    I love you USA

ApplyAbroad Veteran
    m.arash آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics , IUT

سلام
    شما منظورتون چه کشوری ی؟؟ هر چند نمیشه قضاوت کرد ولی اگه واسه کانادا اپلای کردین و منتظر جوابی و جواب بقیه اومده بهتره ایمیل بزنی و ازشون بپرسی که آیا هنوز احتمال انتشار نتایج هست یا نه. چون از بچه های سالای گذشته شنیدم که بعضی از دانشگاههای canada ریجکت شدن بچه ها رو اعلام نمی کنند نه واسه اینکه نمیخانشون .... چون استادی واسشون پیدا نکردن تا حالا و هنوز دارن بین استادا سرچ میکنند . این احتمال واسه کسایی زیاده که بدون پیدا کردن استاد مستقیم از خود دانشگاه اقدام میکنند البته باز هم میگم واسه کانادا اینجوری ی!!!!
    آرزوی accepting واست دارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط m.arash نمایش پست ها
    شما منظورتون چه کشوری ی؟؟ هر چند نمیشه قضاوت کرد ولی اگه واسه کانادا اپلای کردین و منتظر جوابی و جواب بقیه اومده بهتره ایمیل بزنی و ازشون بپرسی که آیا هنوز احتمال انتشار نتایج هست یا نه. چون از بچه های سالای گذشته شنیدم که بعضی از دانشگاههای canada ریجکت شدن بچه ها رو اعلام نمی کنند نه واسه اینکه نمیخانشون .... چون استادی واسشون پیدا نکردن تا حالا و هنوز دارن بین استادا سرچ میکنند . این احتمال واسه کسایی زیاده که بدون پیدا کردن استاد مستقیم از خود دانشگاه اقدام میکنند البته باز هم میگم واسه کانادا اینجوری ی!!!!
    آرزوی accepting واست دارم.
    مرسی. بله کانادا رو میدونم که سیستمش اینطوریه. من بیشتر منظورم امریکا بود. از امریکا دو تا پذیرش بدون فاند برام اومده. گفتم شاید بتونم الکی دلخوش باشم که یه با فاندش جور میشه!

Banned

به خدا من دارم روانی می شم! اینا چرا جواب نمی دند ! آخه 1 دانشگاه ، 2 دانشگاه Wait List شدم از بقیه چی !

به خدا داره گوشتام آب میشه ! فایر فاکسم دیگه وقتی بالا می یاد به طور اتوماتیک خودش وب سایت دانشگاهها رو چک می کنه !

بچه ها این طبیعی هستش واقعا !!!!!
    بابا چرا اینا مثل آدم یه ایمیل بهت نمی زنند بگند که فعلا با ید صبر کنی !!!!!

به خدا خسته شدم از بس بهم گفتند صبر داشته باش ایشالا درست می شه !

Junior Member

من پارسال یکی از دانشگاه ها توی تیر بهم پذیرش داد، من اونموقع مصاحبه سفارت هم رفته بودم! نمی دونم به چی اینا فکر کرده بودن!
    when it's your turn, don't doubt, do it.

من هم دقیقا وضعیت مشابهی دارم. یکی از دانشگاه هایی که اپلای کرده بودم (pittsburgh) ، اول توی ژانویه یه ایمیل زد و کلی تعریف کرد از من که خیلی impressive بودم و اینا. بعدشم گفته بود تبریک که راند اول رو پشت سر گذاشتی!! (مگه مسابقه بوکسه؟؟ ). بعدشم گفت که تا قبل از پایان فوریه جولبتو میدیم ولی تا الان نه جواب ریجکت/اکسپت داده، نه جواب ایمیل منو میده. حالا من موندم که پذیرش یه جای دیگه (پردو) رو قبول کنم یا برای این صبر کنم. البته اینم بگم که rice هم همین وضعیت بود ولی بهم گفتن که wait list شدم و اگه تا اول آوریل جوابی نیومد دیگه بعیده. کلا فکر کنم چون اکثر امریکایی ها 15 april رو به عنوان تاریخ نهایی دارن، تا همون اوایل آوریل باید صبر کرد و بیش از اون دیگه نه!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, AUT

سلام خدمت همه دوستان
    این امکان وجود داره که 3 تا فرم I-20 داشته باشیم؟ حقیقتا من از Massachusetts پذیرش گرفتم و تا 15-April فرصت تائید کردن و فرم I-20 از طرف دانشگاه رو دارم. از طرفی منتظر گرفتن جواب از دانشگاه های دیگه هم هستم. نمیدونم چرا اینا جواب نمیدن. Michigan state, North Carolina state کسی از این دانشگاه ها جواب گرفته؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)