چرا آخه جواب نمی دننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
reject کنین لا اقل
چرا آخه جواب نمی دننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
reject کنین لا اقل
Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.
اين دير جواب دادن دانشگاهها باعث ميشه كه آدم اگه جوابي از يه دانشگاه متوسط داره OK كنه. و اون دانشگاه هم I-20 صادر ميكنه. حالا اگه 15 آپريل گذشت و يه دانشگاه خوب به آدم پذيرش بده اشكالي نداره كه به دانشگاه متوسط بگه نمياد و بره سراغ دانشگاه خوب و اونجا رو OK كنه؟
شما اول باید مطمئن شید که هر دوی دانشگاهها از بینایه شورای تحصیلات تکمیلی امریکا در مورد الزام آور بود پاسخهای مثبت بعد از 15 آوریل تبعیت میکنن.قبلا هم همینجا عرض کردم البته اسکولهای تابع بیانیه به صراحت به بند اول یعنی دادن حق تصمیم گیری تا 15 آوریل پایبندن و بعیده بعد از اون ددلاین آفر بدن(قسمت اول بولد شده).با این حال اگر هر دو از این بیانیه تبعیت کنن و موردی که فرمودین پیش بیاد شما می تونید آفر اول رو withdraw کنید(آخرین قسمت بولد شده). من دوباره متن بیانیه رو اینجا میذارم و جایی رو که بدردتون میخوره بولد میکنم:
The Council of Graduate Schools has published a statement entitled "Resolution Regarding Graduate Scholars, Fellows, Trainees and Assistants" since the mid 1960s. The Resolution is concerned with the conditions surrounding the acceptance of offers of certain kinds of graduate student financial assistance, namely, scholarships, fellowships, traineeships, and assistantships. The general spirit of the Resolution is that students should have an opportunity to consider more than one offer and should have until April 15 to do so, that institutions and students should be able to view acceptances in force after April 15 as binding, that everyone should know what the rules are, and that an offer by the institution and its acceptance by the student constitute an agreement which both expect to honor. The Resolution acknowledges that students, after having accepted an offer, may change their minds and withdraw that acceptance. The intent of the Resolution is to provide a uniform and widely acceptable framework for so doing, one that provides protection for both student and institution.
کاش کسانی که در سال های گذشته همچین شرایطی رو تجربه کردن و خرشون از پل گذشته (!) و احتمالا بدونن که این جواب ندادن ها دلایلش چی هست، سری به این فارم بزنن و راهنمایی کنن! شخصا از ابتدا که تصمیم گرفتم و پروسه رو شروع کردم تا حالا داره بم استرس وارد میشه و هر مرحله بدتر از قبل. انصافا واسه دو تا کنکور دولتی که دادم انقدر استرس و انتظارش کشنده نبود! حتی امتحانای دانشگاه صنعتی هم انقدر استرس زا نبود!!! به نظر من وضعیت استرس بدترین حالتی که ادم می تونه تجربه کنه و جسم و روح رو با هم داغون می کنه. در هر صورت گر صبر نکنیم چه کنیم؟؟؟
این کاربر غیرفعال است!
سلام
من دوست دارم برای سال 2012 از همین الان برنامه ریزی کنم. می خوام از یه دانشگاه خوب پذیرش با فاند بگیرم.... شرایط فعلیم اینه :
لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه ازاد زنجان با معدل 14.32
البته دو سال آخر معدل 15.88
زبانم خوبه...خیلی زود میتونم خودمو به سطح تافل برسونم(فکر می کنم)
مقاله هم می خوام دیگه کم کم دست به کار بشم
سوالم از دوستان اینه که :
1. می تونم به پذیرش و فاند امیدوار باشم؟.....چون اگه فاند نباشه از پس هزینه ها بر نمیام
2.اومدیمو پذیرش نداد هیچ جا. تکلیف این همه وقت و هزینه و عمری که تو این مدت تلف میشه چی میشه....مقاله بنویس.....تافل بگیر.....خب هم زمان می خواد هم انرژی هم هزینه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
ماشالله شما دوست عزیز همه چیز رو باهم میخواهید! فقط دانشگاه خوب با فاند میخواهید و وقت و هزینه و انرژی هم نمیخواهید تلف کنید؟! حتما شوخی می فرمائید!
اینجوری نه، عملی نخواهد شد. اجازه بدهید صریح باشیم. اگر وقت بگذارید، تافل و GRE نمره خوبی بیاورید، یک مقدار کار پژوهشی بکنید، بعد با هزارتا استاد هم تماس بگیرید که شاید ده تاشون به شما جواب بدهند اونوقت ممکن است بتوانید از یک دانشگاه متوسط پذیرش بگیرید. وگرنه با این معدل نسبتا پائین و دانشگاه گمنام شانس زیادی نخواهید داشت. این مسیری است که همه طی میکنند حتی فارغ التحصیل های تاپ صنعتی شریف. بدون زحمت در این مسیر چیزی بدست نمی آید.
امیدوارم این جواب من باعث افزایش تلاش شما بشه نه دلسرد شدنتون ولی بهرحال باید با واقعیت ها مواجه بشوید.
ویرایش توسط ghlobe : March 29th, 2011 در ساعت 07:54 AM
منظورم دانشگاههای خیلی سطح بالا نبود.........
چطور رو معدل اینقدر حساسیت هست؟ خیلی وقتها اساتید سلیقه ای نمره می دن..............
دانشگاه شریف؟
بله خب دانشجوهای مستعدی داره.......اما همین دانشگاه شریف رتبه جهانی اش چنده؟ خیلی بده...........
من فکر نمی کنم انقدر روی دانشگاه حساس باشن..............
می دونی فرق من با دانشجوی دانشگاه شریف چیه؟ وقتی کنکورر دادیم اون خوب کنکور داد من بد...........حالا به هر دلیلی...............لزوما از من نوعی باهوش تر نیست ، لزوما مستعد تر نیست ، لزوما تواناییهاش بیشتر نیست ، لزوما اون چیزی که هست از من بیشتر نیست ، لزوما اون چیزی که می تونه باشه از من بیشتر نیست..........
اگه واقعا انقدر رو نمره و دانشگاه حساسن خب خیلی راحت بگم که اشتباه می کنن.
من اگه وقت بزارم خیلی کارا می تونم بکنم...........
اما نمی دونم بازده چقدره.............می صرفه؟نمی صرفه؟ نمی دونم............باید فکر کنم...............
فکر میکنم شما دوست عزیز باید یک کمی واقع بینانه تر برخورد کنید. توانائی های شما لزوما کمتر از یک فارغ التحصیل شریف نیست ولی تفاوت اینه که اون توانائی خودش رو در یک جا اثبات کرده و شما هنوز اثبات نکردید. بر چه مبنائی انتظار دارید دانشگاههای خارج شما رو بر یک داوطلب با معدل بالاتر یا رتبه کنکور بهتر یا نمره GRE بهتر ترجیح بدهند؟ باید روی رزومه خودتون کار کنید و بشدت نقاط قوت را بالا ببرید تا جبران نقاط ضعف رو بکنه.
در مورد اعتبار دانشگاههائی مثل شریف: دانشگاه شریف کاملا در کانادا و امریکا شناخته شده است و دلیلش موفقیت بالای فارغ التحصیلان این دانشگاه در دانشگاههای خارج است. بنده خودم این موضوع رو از نزدیک دیده ام. در خصوص معدل: در دانشگاههای کانادا شرط معدل بطور مطلق اعمال میشود. در امریکا احتمالا نمره GRE تاثیر بیشتری دارد. حالا شما می فرمائید اشتباه می کنند. خوب دوست عزیز شما همینطور که نمی توانید روالی رو که سالهاست اکثر دانشگاههای جهان اعمال می کنند عوض کنید که!
همونطور که گفتید اگر وقت بگذارید هرکاری می تونید بکنید. پس وقت بگذارید و نقاط قوت رزومه تون را بالا ببرید و توانائی های خودتون رو اثبات کنید. مطمئن باشید اونها هم رزومه قوی رو تشخیص میدهند.
بالاخره اینا یه جوابی به من دادند ! البته یکیشون!
ببینم نکنه خیلی از دانشگاهها I-20 های ما رو هم صادر کردند و با پست هم فرستادند اما به دست ما نرسیده و ما فک می کنیم که هیچی به هیچی ؟
الان این رو که دیدم نگران تر هم شدم !
Your application is complete and was forwarded to the department for a decision. Once we receive a decision from them you will be notified via Postal mail. Please note that it may take 3 to 4 weeks for us to get a decision back from the department.
علاقه مندی ها (Bookmarks)