نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه قدر از گرفتن admission به همراه financial aid اطمینان دارید؟

رأی دهندگان
31. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 25%

7 22.58%
  • 50%

8 25.81%
  • 75%

7 22.58%
  • 100%

8 25.81%
  • اصلا برام مهم نیست و فقط برای اینکه دور هم باشیم apply می کنم

1 3.23%
صفحه 105 از 410 نخستنخست ... 5559596979899100101102103104105106107108109110111112113114115155205 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,041 تا 1,050 , از مجموع 4091

موضوع: آرشیو ارسال های حذف شده

Member sharifi.chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    شیمی، شهید بهشتی

پیش فرض پاسخ : دیر جواب دادن دانشگاه ها:reject یا full fund !

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    بعد از چندین ایمیل بالاخره یکی از تاپ 30 ها به من جواب داد:
    Dear Mohammad-

Currently you are on our wait list. I am not sure when the committee will start making offers off the wait list as many are traveling at the moment to the ACS Meeting in Anaheim. I will try to keep you posted throughout the process.

یکی دیگشون هم اینطوری جواب داد:

I am sorry that we are so slow in getting decisions out. However, if you do have an offer from another good program, I would encourage you to accept it. It would be a shame for you to wait for us and then not to get an offer. With things as competitive as they are, a good solid offer is better than a "maybe".
    یه جورایی فکر کنم خودمونم می دونیم که تاحالا جواب ندادن یعنی تو لیست انتظار هستیم

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi.chem نمایش پست ها
    یه جورایی فکر کنم خودمونم می دونیم که تاحالا جواب ندادن یعنی تو لیست انتظار هستیم
    همیشه هم اینطور نیست. بعضی مواقع چون کسی علاقمند به بررسی پرونده شما نیست، پرونده شما می مونه و وقتی زمان بررسی تموم بشه برای شما ایمیل ریجکت فرستاده می شه، به همین راحتی. ان شااله همه جواب های خوبی بگیرند.
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط sharifi.chem نمایش پست ها
    تا اونجائي كه من ميدونم براي ليست انتظار رفتن ميل ميزنن.....
    I love you USA

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : با این شرایط می تونم پذیرش همراه فاند بگیرم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط fasihi نمایش پست ها
    1. می تونم به پذیرش همراه با فاند امیدوار باشم؟ علی الخصوص اینکه متاهل هم هستم
    2. امریکا و کانادا به همراه و فرزند گیر نمی دن؟

دوستان لطفا راهنمایی کنید، ممنون
    شرایطتون بد نیست بخصوص اگر یک نمره بالای تافل و GRE بیاورید. همراه و فرزند مشکلی ایجاد نمیکنه .

Senior Member sara123 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sara123 نمایش پست ها
    من در gradcafe واسه یه دانشگاه top 5 سرچ کردم در دپارتمان مکانیک. انواع و اقسام نتایج وجود داشت: ریجکت از 22 ژانویه تا حالا زیاد، اکسپت با فاند و اکسپت بی فاند. اما نتیچه من هنوز نیومده به نظر شما این نشونه خوبیه یا بد؟
    من هر روز ميبينم كه چند نفر دارن اكسپت ميشن واسه اين دانشگاه. مثلا ديروز! به منشي دانشكده كه ايميل زدم در مورد خودم گفت كه در مورد شما هنوز تصميمي گرفته نشده و در جواب سوالم كه كي معلوم ميشه گفته بود من دارم سعي ميكنم كميته زودتر تصميماتش را بگيره. يه استادي به من در اين دانشگاه جواب خيلي خوبي داده ولي گفته پذيرش كاملا از كنترل ما خارجه و دست ادميشن كميته هست اگه پذيرش بگيري فاند ميدم! رزومه من هم متوسط هست. حالا به نظر شما با اين وضعيت يعني دارن نتايج را خرد خرد به ترتيبي كه بررسي ميكنن اعلام ميكنن يا قضيه چيز ديگه اي هست مثلا همون ويت ليست و اين چيزا؟؟
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران محیط زیست - امیر کبیر

به نظر من شما در لیست اولین پذیرش شده ها نیستید و الان منتظرن اونایی که اول پذیرش دادن جواب بدن.. اگه ندادند اونوقت نوبت به شما برسه... منم تو بعضی از دانشگاه ها وضعیتم مشابه شماست... ولی خیلی مضخرفه این منتظر بودن... بلاتکلیفی... (

Banned

خوب یه چیزی رو لازم دیدم اینجا بگم!

من فکر می کردم که اینها اصلا خبر از اوضاع من ندارند و پرونده من افتاده یه کناری ! اما اصلا این طوری نبود! من بالاخره جرعت کردم و مستقیم ایمیل زدم به ادوایزرم !

اونم گفت به من نتیجه رو خیلی وقت پیش فرستادم واسه دن دانشگاه تا نظر نهایی رو بده !
    خیلی جالب بود!

وب سایت اینها خیلی عقب تر از این حرف هاست. پیشنهاد می کنم که به ادوایزر هاتون ایمیل بزنید !

اونها در جریان تر هستند.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط majidi123 نمایش پست ها
    همیشه هم اینطور نیست. بعضی مواقع چون کسی علاقمند به بررسی پرونده شما نیست، پرونده شما می مونه و وقتی زمان بررسی تموم بشه برای شما ایمیل ریجکت فرستاده می شه، به همین راحتی. ان شااله همه جواب های خوبی بگیرند.
    این موضوع برای کاناداست نه آمریکا!

Senior Member sara123 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_civil62 نمایش پست ها
    به نظر من شما در لیست اولین پذیرش شده ها نیستید و الان منتظرن اونایی که اول پذیرش دادن جواب بدن.. اگه ندادند اونوقت نوبت به شما برسه... منم تو بعضی از دانشگاه ها وضعیتم مشابه شماست... ولی خیلی مضخرفه این منتظر بودن... بلاتکلیفی... (
    با توجه به اينكه من جواب قطعي از استاد دارم و فقط نياز به پذيرش دارم يعني برا فاند مشكلي ندارم به نظرتون طبيعيه كه من برم در ليست 2؟
    آخه من فكر كردم اگه كه من استاندارهاي اون دانشگاه را داشته باشم بهم پذيرش ميدن چون استاد دارم و اگه هم ندارم ديگه نمي دن؟ من كه واسه فيلوشيپ، اسكولارشيپ و ... قرار نيست رقابت كنم!
    بله واقعا اين انتظار ديوانه كننده س. اصلا باورم نميشه كل تعطيلات نوروز را در انتظار سپري كرده ام!! اميدوارم آخرش خوب باشه!
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط majidi123 نمایش پست ها
    در ضمن مثال نقض :
    خود من با 1 استادی قبل از اپلای مکاتبه داشتم. 3 تا از مقاله هاش رو خوندم و روش ریسرچ پروپوزال نوشتم ! اونم نه 1کی ! 3 تا ! 100% فیلد من و علایقم به فیلد و علایق اون 1 نفر (حداقل) می خوره ! پس پرونده من رو می دن به اون و خودشم گفت که دادند ! پس اینی که شما گفتی معمولا توی کیس های خاص اتفاق می افته و جنرال نیست !

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)